Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 15-21 oktober.

Na een heerlijke nazomer is het toch echt langzaam herfst aan het worden! Mooie kleuren in de natuur, Halloween en natuurlijk nu de herfstvakantie. Afgelopen week was eigenlijk heel fijn! Ik kreeg (eindelijk) goed nieuws in het ziekenhuis, ik ontving het allergrootste perspakket ooit en een oververmoeid meisje.

Maandag

Het is wel even wennen dat het tegenwoordig nog donker is als we wakker worden. Maar al snel wordt het licht als we aan het ontbijt zitten. Saar kijkt steeds haar ogen uit als de wolken een beetje roze zijn in de ochtend. ‘Dit maken oma, oom Siep en Shiva’, aldus de kleuter <3

Ik breng Saar naar school en duik daarna mijn bedje in, ik ben doodmoe. Na anderhalf uur in dromenland ruim ik beneden wat op en ga ik richting het Kruidvat om alvast het eerste cadeau te kopen voor Sinterklaas. Dat doe ik eigenlijk elk jaar: elke maand een paar cadeaus halen. Dan is het en niet zoveel geld in een keer en er is nog genoeg keuze! Ik nam de microfoon mee, waar Saar denk ik enorm blij van gaat worden.

Vandaag kwam ook de post online op social media over mijn heerlijke bezoek aan Kaleido skin in Doorweerth. Via Beautybooking kwam ik bij Iris terecht en zij heeft een uur lang mijn huid heerlijk verzorgd. Wat was dat lekker!

Voordat ik ga slapen kijk ik altijd nog even bij Saar om de hoek. Elke keer is het weer een verrassing hoe ik haar in bed zie liggen, haha.

Dinsdag

Ook vandaag duik ik mijn bed in wanneer Saar op school zit. Ik voel mij soms nog wel schuldig of nutteloos, maar ik weet ook dat goed zorgen voor je lijf en luisteren naar je lijf erg belangrijk is.

Oh. En hier moest ik echt heel hard om lachen.

Passend bij dat plaatje is toch wel het recept wat vandaag online kwam, namelijk die van de chizza’s! Pizza en kip gecombineerd, zoals ze nu bij KFC hebben. Onwijs lekker en makkelijk zelf te maken.

Iets gezonder was deze salade met gerookte zalm. Maar weet je? Je maakt mij net zo blij met een salade als met junkfood.

Ja, nog een mooie uitspraak. Dit slaat heel erg op mijn leven!

Ik maak overdag heerlijke soep, namelijk de geroosterde paprikasoep met onder andere bruine bonen, aardappel, geroosterde paprika en bloemkool. Heerlijk verwarmende soep met een vleugje chili en kaneel. Hier vind je het recept.

Woensdag

Een half dagje school voor Saar, maar ook vandaag dook ik even mijn bed in. Wanneer Saar weer thuis is gaat de bel en er komt een ontzettend groot pakket binnen! De doos is zo groot dat we er later een huis van maken voor Saar.

Wat er allemaal in zit? Heel veel moois van Brabantia waar jullie later nog meer van gaan zien.

Dit meisje ging met dit mooie haar naar school, maar na het buitenspelen is daar altijd niets meer van over.

Saar is moe, snel aangebrand en wat hangerig. Duidelijk toe aan vakantie! We spelen in de middag lekker spelletjes onder het genot van wat lekkers.

Ja, ze is echt een beetje op.

Aan het eind van de middag pikt mijn vader ons op, want ik moet voor een controle bij de MDL arts naar het UMCU. We staan binnen 10 minuten weer buiten! Ik hoef niet meer terug te komen bij de MDL arts, want mijn buikklachten zijn verdwenen na het staken van bepaalde medicatie.

Donderdag

Gisteravond begon Saar over te geven tot twee keer toe. Na een nacht lekker slapen lijkt het al beter te gaan, maar ik houd haar wel een dagje thuis. Dan hoeft ze morgen nog maar een halve dag naar school en dan is het vakantie.

Saar speelde tijdens de boekenweek met haar klas ‘bibliotheek’ met een echt pasje! Hoe leuk dat we deze dingen ook mee naar huis krijgen. Ze lijkt op de foto eerder een crimineel, maar wel een hele lieve <3

En weer doen we spelletjes in de middag. Eindeloos veel spelletjes.

En de doos is hartstikke gaaf! Ze kan er helemaal in liggen en inmiddels zitten er deuren en ramen in. Ik grapte dat Saar eindelijk na vier jaar alsnog uit de doos is gekomen, ondanks de keizersnede.

Vrijdag

Na een ochtend school is het dan eindelijk vakantie! Lekker liedjes luisteren met je eigen koptelefoon. En ineens…dacht ik aan een oude foto van mij van vroeger.

Deze! Hilarisch toch? En het leuke is, is dat mijn vader de koptelefoon nog heeft. Dat wordt dus een keer zo’n zelfde foto maken van Saar!

Maar Saar lijkt niet alleen op mij, maar ook duidelijk op haar vader!

Dit is vakantie: croissantje met pindakaas en hagelslag. En dan lekker overal de pindakaas hebben zitten.

In de middag versieren we het huis met Halloween! Nooit eerder ‘gevierd’ maar Saar vindt alles van Halloween helemaal geweldig.

Zaterdag

Weekend! In de ochtend gaan we naar dansles van Saar en in de middag doen we werkelijk helemaal niets. Behalve een beetje televisie kijken en ‘Bobo maken’ zoals Saar het noemt. We hebben een abonnement afgesloten op de Bobo en Saar is er helemaal gek van. Eindeloos vaak alle oefeningen doen!

En hier….hier moest ik ook weer heel hard om lachen.

Saar bakt eindeloos cupcakes van klei terwijl papa en mama niet vooruit te branden zijn.

Halloween eng voor kleine kinderen? Saar vindt het juist niet eng door Halloween en alle leuke tekenfilmpjes die er zijn.

Zondag

En toen was het alweer zondag! Er staat een rustige dag voor de boeg. We kijken eerst Assepoester de musical op televisie, doen grote boodschappen, gaan even naar buiten en vanavond heerlijk pizza eten bij mijn vader.

Een fijne nieuwe week toegewenst!

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment