Kijk je mee? Lifestyle

Photodiary. Memory Lane 14-20 januari

Afgelopen week kwamen er niet heel veel blogs of recepten online. Niet omdat het qua gezondheid niet goed ging, maar omdat ik simpelweg even weinig inspiratie had. Ik heb heerlijk kunnen sporten, series gekeken en ik was druk met Pip en Saar. Ook heel fijn! Kijk je weer mee naar mijn week? Waarschuwing: er komt veel puppy spam voorbij!

Maandag

Oef wat is het nog donker in de ochtend! Nadat Saar en ik klaar zijn om de dag te beginnen breng ik haar op de fiets naar school. En het is elke keer weer een sport om Pip binnen te houden. En kijk nou, dat koppie voor het raam…

En wanneer ik weer thuis ben ligt Pip in no time te snurken. Heel hard snurken! En het liefst ligt ze dan wijdbeens op haar rug.

Ja sorry, vandaag voornamelijk puppy spam. Hoewel Pip ontzettend lief en leuk is, is het ook enorm hard werken. Ze hapt overal naar (schoenen aantrekken, haren doen, vesten en rokken die wapperen) en dat is soms echt irritant. Maar hey het is tijdelijk en je krijgt er zoveel voor terug! 😉

Hoewel het vanochtend nog heel erg donker was, is het in de middag al wat langer licht. Altijd zo fijn om te merken!

Dinsdag

Na een goede nacht slaap breng ik Saar naar school en fiets daarna met mijn vader door naar de sportschool. Het ging al beter dan vorige week. Ik sport ruim een uur en wissel krachttraining af met ene beetje cardio (interval fietsen en wandelen met helling).

EEnmaal weer thuis kijken deze onschuldige ogen mij de hele dag aan. Dat maakt alles wel weer goed, ook de aangevroten schouw, tafelpoten en vitrinekast…

In de avond maak ik simpele pasta met een Provencaalse tomatensaus, welke afgelopen week ook op de blog kwam als recept. Heel makkelijk en ontzettend lekker.

Woensdag

Vandaag heeft Saar haar eerste kinderfeestje meteen vanuit school en dus heb ik een hele dag voor mijzelf. Maar eerst dit meisje maar eens vermaken.

Daarna is het tijd om even voor mijzelf te zorgen en dat doe ik door even een heerlijk dutje te doen! Inclusief vouwen in mijn gezicht, die uiteraard nog niet zijn verdwenen als Saar in de middag weer thuis wordt gebracht. Tja, ouder worden he…

Terwijl we wachten tot Saar weer wordt thuisgebracht kijkt Pip alvast uit naar haar. Ze groeit zo snel en trekt zich regelmatig op aan de vensterbank om naar buiten te kijken.

Giorgio kookt dit keer en maakt heerlijke lemon-butterchicken uit de oven. Dit eten we met rijst, sperziebonen en broccoli.

Donderdag

Donderdag…tijd om weer te gaan sporten. Ik ontbijt elke ochtend met kwark, appel en granola. Alleen was de kwark bijna op. Het was dus meer appel met granola, haha! Gelukkig ging het sporten heel goed.

Na het sporten had ik zelfs nog een beetje energie over om met dit meisje te gaan wandelen. Ze wacht altijd zo schattig bij de voordeur tot ik ook klaar ben om te gaan.

Ja, dit dus. Ik weet dat het erbij hoort maar ik baal er wel van. Als jullie tips hebben laat het mij weten! Misschien iets om er op te smeren wat vies is? Of tijdelijk plastic hoekjes aanbrengen?

Vanavond kookte ik zalm omhuld met rauwe ham en daarbij een sausje van roomkaas en wat kruiden. Het was een heerlijke combinatie en heel makkelijk te maken!

Vrijdag

Bijna weekend. En de ochtend begon heel erg koud, dat is even wennen! Ik breng dit meisje naar school en ga daarna naar huis om lekker met een kleedje een serie te kijken. Op dit moment kijk ik ‘You’. Aanrader!

En ik ben niet de enige die lui is…

Je hebt ze vast wel voorbij zien komen, de ’10 years challenge’ op Instagram. Ik zocht een foto van mijzelf uit 2008/2009. Opzich weinig veranderd, alleen mijn gezicht is wat ouder geworden en meer gaan tekenen. Ik vind het heel leuk om de verschillen te zien van anderen!

Rode wangen, kort lontje: tijd voor weekend! Vanmiddag krijgen we nog visite van een vriendin van mij en haar dochtertje, zij komen Pip ook even bewonderen.

Zaterdag

Zayerdag was weer een typische zaterdag: Saar naar dansles en tijdens dansles een kopje koffie.

En daarna…heerlijk chillen. We aten knakworstjes, deden spelletjes en hingen heerlijk lui op de bank. Ook zat ik nog even achter de laptop. En kijk dat pootje van Pip!

Ik maakte vanavond Koninginnesoep zonder pakjes en zakjes. Het recept hiervan zal komende week online komen. Het was heerlijk en dat vond Saar ook!

Zondag

Vandaag een typische zondag: boodschappen, wasjes en bloggen. Komende week hoop ik mij net zo goed te voelen als afgelopen week, zodat ik weer heerlijk kan sporten!

Een hele fijne week toegewenst!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

 • Tip! Aluminium folie op de plekken leggen waar ze niet mag komen. Wij leggen het bijvoorbeeld op de bank als wij weg gaan en het werkt voor ons top. Fijne zondag nog!

  Beantwoorden
  • Daar gaat ze mee aan de haal hahaha.

   Beantwoorden
 • Probeer jou te volgen. Kijk wel vaker op jouw recepten. Ik volg het ms anders dieet. Geen suikers, minder brood en anders volkorenbrood, minder aardappels. 1/2 van je avondeten is groenten. En zonder pakjes en zakjes. Ik wens jou veel gezondheid en succes!!!

  Beantwoorden
  • Hey wat leuk dank je wel! Jij ook veel succes en kookplezier!

   Beantwoorden

Write a comment