Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 13-19 september.

Mijn week samengevat? Veel bezoekjes aan het toilet, met mijn hoofd in de (halfvolle) emmer en het genot van weer een bouillonnetje kunnen eten. Maar desondanks was mijn weer toch wel fijn. Lees mee!

Zondag

Zondag is boodschappen-dag en kinderboerderij-dag! Maar het is absoluut geen mooi weer en dus laten we het maar bij boodschappen…En verder genieten we van leuke muziek, tekenfilms en puzzels. Maar eerst ontbijten en jezelf helemaal onder smeren. Gewoon omdat het kan!

zondag2

Dit broekje kochten we trouwens gister bij de Zeeman! Nog iets te groot, maar met een leuke riem gaat het prima. Lekker kontje, vind je niet?

zondag

Vandaag bij het boodschappen doen liepen we langs de Blokker en zagen we deze loopfiets voor een fijn prijsje. Lekker laag en stevig, die nemen we mee! Sarah vraagt zich alleen af hoe je er op vooruit komt.

zondag1

Mijn voet is trouwens minder pijnlijk, maar nog wel erg blauw. Ook mijn armen zien er mishandeld uit. Gaat wel weer over en deze lomperik moet in het vervolg maar wat beter uitkijken.

zondag4

Maandag

Sarah gaat vroeg naar het KDV zodat ik weer terug mijn bed in kan. Ook al is Giorgio vandaag nog vrij, het is even lekker om tijd voor jezelf te hebben. Ik slaap uit tot 10.00 en ben klaar om een late dienst te draaien vanavond! Van 15.00 tot 23.30 ben ik aan het werk en het ging eigenlijk heel goed.

Onderstaande foto is van zaterdag, ze kijkt naar mij alsof ze mijn blauwe kringen voor het eerst ziet (grinnik).

zondag3

Voordat ik ga werken ruim ik nog even wat op in huis en zie dat Sarah een heerlijke maaltijd voor ons heeft klaargemaakt.

maandag

Nee Sarah, niet de pen in je mond…

pen

Dinsdag

Giorgio begint vandaag met zijn nieuwe baan, spannend hoe hij het vindt! Ik vermaak mij prima met het schoonmaken van de keuken en de woonkamer.

dinsdag

Ik steek ook meteen gezellig kaarsjes aan en doe de lampen aan, jemig wat een snertweer.

dinsdag1

Erwtensoep zou op zijn plaats zijn. Maar boerenkool is ook prima, toch? Lekker en lang geleden!

dinsdag2

Vandaag hebben we ‘boos kijken’ geoefend. En….lukt het?

dinsdag4

Giorgio zijn eerste werkdag ging prima en beviel goed, fijn!

Woensdag

En toen…toen ging het mis. Vannacht was ik de hele nacht misselijk en heel even dacht ik dat het lag aan het feit dat ik voor het slapen Tramadol had genomen. Maar het gevoel werd steeds erger en vanaf 4.00 ben ik begonnen met emmers vullen. Gelukkig was Giorgio zo lief om mijn emmer steeds om te spoelen. Waar je al niet blij mee kunt zijn als je ziek bent.

Maar….mama’s kunnen niet ziek zijn. En dus blijven we tussen de bedrijven door verhaaltjes voorlezen.

woensdag

Maar gelukkig word ik regelmatig opgevrolijkt door mijn lieve dochter. Kiekeboe!

woensdag1

En we maken het gezellig in huis. Verwarming aan, onder een kleedje en de kaarsen aan.

woensdag2

Vandaag doe ik overdag dus niet veel. Voornamelijk hopen dat ik overeind blijf staan als ik Sarah moet verschonen (serieus…wat is ziek zijn én mama zijn dan lastig) en genieten van een lange dut als Sarah op bed ligt. Ik heb mij in tijden niet zo beroerd gevoeld. Waarom zijn die bacillen van het KDV zo naar?

woensdag4

In de avond begin ik weer een beetje met eten. Rijst en bouillon, het blijft er in. Later op de avond neem ik nog een kopje en ook rijstwafels blijven er in. Om 21.30 duik ik mijn bed in om 10 uur later weer wakker te worden.

Donderdag

Een dagje om bij te komen en aan te sterken. Een lange nacht slaap heeft mij goed gedaan en ik probeer weer wat meer te eten. Verder lezen we vandaag, spelen we verstoppertje, tik ik twee artikelen en werk ik mails weg.

Mijn ouders gaven mij vorige week enorm veel appels en peren (dames en heren…). Omdat de appels nogal zuur zijn bak ik ze in wat kaneel en honing. Ze waren binnen een no-time weg. Sarah vond ze heerlijk. Komend weekend misschien ook een lekkere appel/peren taart maken!

donderdag

En we eten een broodje…

donderdag1

En spelen veel met deze Nijn. Ik verstop hem de hele dag en Sarah zoekt hem op. Leuk speelgoed!

donderdag2

En we hangen letterlijk voor de televisie…

donderdag5

Ik begin mij steeds beter te voelen. Al blijven mijn benen nog aardige zwabbers. Shiva houdt trouwens ook een pyjama dag. Ze was afgelopen maandag jarig! Vijf jaar is ze geworden (ze kreeg nieuw maandverband als cadeau..).

In de avond maak ik risotto, van het heerlijke recept dat ik een tijdje terug deelde op de blog. Heel veel eet ik niet, maar het smaakte weer redelijk goed.

pen1

Vrijdag

Mijn wekker gaat om 7.00 en ik ga douchen, doe een make-upje op en ontbijt snel. Het smaakt nog niet heel erg lekker, maar ik voel mij al stukken beter. Morning selfie! Met een fijne vlek op de spiegel.

vrijdag1

Om 8.15 haalt mijn vader mij op en rijden we richting het UMC voor een controle bij de Cardioloog. Zij tevreden, ik tevreden! Maar omdat ik nog elke dag last heb van overslagen (waar ik ook vaak naar van word) krijg ik een 24 uurs meting (Holter) van mijn hartslag. Vorig jaar heb ik dit ook gehad en toen zagen ze onschuldige extra slagen van het hart. Toch hangt er nu weer eentje om mijn nek. Ach, beter extra zekerheid! Mijn medicatie blijft hetzelfde, al mag mijn extra bloedverdunner (Ascal) er misschien af. Ze gaat het even opzoeken in de Literatuur en in studies omdat ze niet wil dat ik risico loop. Wordt vervolgd! Staat in elk geval charmant, zo’n kastje. En die pleisters jeuken…niet normaal.

vrijdag

In de middag rijden we richting Arnhem waar ik wat informatie krijg bij de KVK. Ik heb een BTW nummer nodig omdat steeds meer bedrijven hiernaar vragen bij een samenwerking. Een KvK nummer is nog niet nodig, daar is een bepaalde drempel wat betreft inkomen voor nodig. Met genoeg informatie en een uitnodiging voor een leuke workshop stond ik snel weer buiten.

Eenmaal weer bij mijn ouders thuis is Sarah ook weer wakker en spelen en kletsen we. Hier doet Sarah met opa alsof ze slapen. Nou ja…ze snurkt wel, maar houdt haar ogen open haha.

vrijdag2

Hey een vierkante baby!

vrijdag5

Gelukkig is het een mooi klein kastje, beter dan die van vorig jaar.

vrijdag3

 

Zaterdag

Vandaag werk ik overdag tot 16.00 en dus heeft Giorgio de tijd voor Sarah. Voor hem ook leuk om eens samen te zijn, hij moet haar nu doordeweeks natuurlijk weer missen. Vandaag of morgen komt er zeker weer sushi tevoorschijn, want mijn eetlust komt weer terug. Douchen mag vanochtend niet, dus dan maar een extra kop koffie om wakker te worden. Vreselijk vind ik het, want het is zo fijn om in de ochtend te douchen!

Goedemorgen ehm….zon. Zon?

zaterdag

Deze maar eens proberen als ontbijt. Ben benieuwd, ik ben bang dat deze crackers te zoet zijn en daar houd ik niet zo van.

zaterdag1

Tot zover Memory Lane van deze week! Een spannende maar ook een gammele week, hopelijk is volgende week alleen maar fijn! Ik ga trouwens meedoen met de #boektober challenge van Dagmar Valerie. In oktober ga ik mijzelf de tijd gunnen om 2 boeken uit te lezen. Lezen vind ik heerlijk, maar het komt er de laatste tijd niet van. Ga jij ook meedoen? Meer informatie op haar blog of via de Facebookgroep #boektober.

Een heel fijn weekend voor jullie allemaal!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

 • Gelukkig voel je je weer iets beter! Die pleisters lijken me inderdaad erg vervelend. Lief die foto van Sarah met opa!

  Beantwoorden
 • Klinkt als een heftig en druk weekje. Hopelijk komen er geen nare dingen uit de 24-uursmeting.
  Ik heb ook weer wat appels en peren gekocht, heerlijk weer om een lekkere appeltaart van het weekend te bakken!

  Beantwoorden
 • Boeken lezen dat is mijn zwakste kant. Maar ik doe mee en zal mijn leerboeken goed lezen. 😉

  Beantwoorden

Write a comment