Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 13 -19 december

Een week bomvol foto’s, van lekker eten, een schoon huis, een mooi meisje en  Geniet van deze volle Memory Lane!

Zondag

Gister vertrokken Giorgio en ik richting Scheveningen. Omdat wij 3 jaar getrouwd waren verraste ik hem met een weekendje Kurhaus. Het weekend was zeer geslaagd en we hebben heerlijk gegeten, geshopt en genoten.

Zaterdagavond dook ik in een heerlijk warm bad. Grappig, mannen testen altijd als eerste het bed en de televisie. Vrouwen rennen direct naar de badkamer om deze te keuren. Ook al hebben we thuis een bad, een hotel bad blijft toch bijzonder. Kon ik mooi meteen mijn nieuwe douchefoam uitproberen. Crazy Piano’s stond op de planning, maar ik was zo moe dat we besloten om niet te gaan.

zondag

Een selfie in de spiegel hoort er natuurlijk ook bij. Wat een fijn hotel!

zondag5

Zoals jullie afgelopen week al hebben kunnen lezen hebben we heerlijk gegeten bij Rootz, een bierrestaurant.  Vandaag was er ook een bierfestival voor het restaurant en er konden ontzettend veel biertjes geproefd worden. Ik houd niet van bier, maar Giorgio weet al wat hij volgend jaar gaat doen. Ze tappen gewoon bier met een alcoholpercentage van 20%!

zondag1

In het hotel stonden flesjes Rituals. Heerlijk als er een fijn merk aan producten staat!

zondag3

Zondagmiddag reden we weer naar huis aan het begin van de middag, zodat we daarna de weekboodschappen nog konden doen. Aan het eind van de middag haalden we Sarah weer op.

En dit is altijd een baalmomentje…je nagel scheuren…

zondag4

Maandag

Het was een vol weekend maar we hebben er zeker van genoten. Ik slaap met Sarah tot 9 uur uit en vandaag ga ik aan wat artikelen werken, nog wat dingen regelen met het UWV (mijn hobby) en een beetje puinruimen in huis.

En ik geniet van wat lekkers, kennen jullie deze? Verslavend en mijn favoriete autodrop!

maandag

Voor Sarah maak ik haar favoriete lunch klaar, gewoon omdat het kan. Broodje met wat smeerkaas, een gebakken ei, blokjes feta en stukjes tomaat. Ze vond het heerlijk.

maandag1

Ik neem een video op die jullie afgelopen dinsdag al konden zien, namelijk de shoplog van Den Haag. Ik moet altijd zo lachen als ik tijdens het bewerken de video pauzeer…je krijgt de mooiste beelden van jezelf te zien.

maandag2

Ik heb zelf geen zin om met brood te lunchen, dus ik maak een Griekse salade klaar. Soms krijg ik ineens zin in rode ui en dan haal ik een netje. Ik mik het dan door de salade, door mijn eten, door een eitje, overal. Gek mens.

maandag3

Dat kontje…<3

maandag4

Nog even een lieve foto van afgelopen zondag bij mijn ouders. Sarah zit daar graag op het trapje in de hal. En dan moeten opa en oma naast haar zitten.

maandag5

Dinsdag

Vandaag lijkt op gister, maar de dag heeft een andere naam. Ik voel mij redelijk, schrijf veel in het boekje waar ik bij moet houden hoe het gaat. Over een week heb ik weer een gesprek. Ik merk dat het besef van mijn broer niet alleen in de avond komt als ik in bed lig, maar nu ook steeds vaker overdag. Dan komt het ineens heel erg binnen. Alsof er langzaam een sluier wegvalt of de mist optrekt. Beangstigend.

Ziet jullie fruitmand er ook zo uit? Niet alleen gevuld met fruit, maar met de meest onzinnige spullen? Dit valt nog mee trouwens, er zijn dagen dat er meer troep in ligt dan fruit. Elastiekjes, borstels, papiertjes, pennen, etc.

dinsdag4

Vandaag doen we eigenlijk niet veel bijzonders, behalve spelen en zingen. Ik typ in de middag een blogje wanneer Sarah slaapt en ik zorg voor Shiva. Zij moet drie keer per dag medicijnen krijgen voor haar hart. Ben ik toch nog een beetje verpleegkundige! Alleen deze patiënt pikt het niet zomaar, we geven het met kaas. En de plakjes waren op dus ik snijd een gat in een blokje kaas, duw het pilletje er in en sluit het af met een stukje kaas. Handig!

Ik wil er toch even uit en besluit Sarah mee te nemen naar de winkel. We gaan lekker op de fiets en in de Albert Heijn sleept ze met haar mandje door de winkel. Ze vindt het geweldig!

dinsdag6

En ik haal wat lekkers voor vanavond. Zo fout en zo zout…maar heel af en toe mag het 😉

dinsdag1

En terwijl ik mijn chipjes op knabbel liggen deze twee naast mij arm in arm. Lief he.

dinsdag

Woensdag

Ik word wakker met een kater, ook al heb ik niet gedronken. Mijn ogen branden en voelen vermoeid. Ik heb sinds 2 weken ook flink last van mijn schoudergewricht. Vandaag lijkt het ineens over te zijn, maar nu krijg ik mijn rechterhand niet dicht. De gewrichten van mijn vingers zijn opgezwollen en pijnlijk. Een baaldag dus vandaag.

Ik doe heel rustig aan, want vanavond heb ik afgesproken met een vriendin om tapas te gaan eten. Ik giet flink wat koffie naar binnen, maar het mag niet baten. De hele dag zit ik aan de kraan te lurken met onverklaarbare dorst, heel gek. Rond 15.00 ga ik lekker tutten en krul ik mijn haar. Ik ben bijna klaar om te gaan!

woensdag7

Het tapasrestaurant kende ik nog niet, maar het is er heel gezellig en het eten is heerlijk. En kijk wat een gave muur!

woensdag4

We nemen het zogenaamde ‘mannenharten’ arrangement. Je krijgt dan een cocktail, onbeperkt tapas eten, een mannenharten-toetje en een bioscoopkaartje voor de film. Leuke deal!

woensdag5

 

Jammer genoeg kregen we de mannen er niet bij…

woensdag6

 

Donderdag

Sarah gaat naar het kinderdagverblijf en wanneer ik haar in de kleren heb geholpen en ze haar broodje opheeft, brengt Giorgio haar weg. Ik duik weer mijn bed in en word om 10 uur wakker. Ik heb besloten vandaag een schoonmaakdag te houden. Ik heb een beetje energie en die wil ik daar aan besteden. Of het slim is weet ik niet, maar ik wil per direct een schoon huis.

woensdag2

Schone vloer, schone meubels, schone alles!

woensdag1

Heerlijk…

woensdag

Drie uur later zit ik bezweet op de bank, maar wel voldaan. Wat een klus! De woonkamer is schoon, de keuken en het toilet ook. De rest van de dag doe ik maar niets meer.

Om 16.00 haal ik Sarah op van het KDV met de fiets. Thuis begin ik aan het eten en zet ik haar in de stoel zodat ze even kan tekenen. Werkt tot nu toe perfect als ze wat zeurderig is en moe en ik geen tijd heb om haar te vermaken.

De bloemen van Giorgio staan nog steeds! Ze blijven echt lang mooi.

donderdag1

En de kerstkaartjes stromen binnen. Wel de ‘gecensureerde’ versie, want een leuke kerst zal het niet zijn.

donderda

Ik maak broccoli, sperziebonen, kipkluifjes met kerrie, rijst en een beetje jus. Mijn rijst vind ik vaak zo droog en saai, dus ik doe er graag nog wat op. Mijn favoriete combinatie met rijst? Een gesnipperd uitje en blokjes feta! Ja echt!

dinsdag2

Tas inpakken voor Sarah, die gaat straks logeren.

donderdag6

In de avond brengen we haar naar opa en oma voor een logeerpartij en rijden we weer naar huis. We kijken een beetje televisie en gaan rond half elf slapen. En wist je dat ik nog steeds op Teletekst naar het nieuws kijk? Oud wijf! Of moet ik zeggen oudje? Ik verbaasde mij flink over de titel van dit nieuws….respectloos.

donderdag22

 

Vrijdag

Ik slaap tot 9 uur en begin de dag rustig met koffie en een lange douche.De zon laat zich net een beetje zien.

donderdag3

Daarna schrijf ik een blogje, ruim de keuken weer op en wil gaan filmen. Alleen halverwege is het kaartje al vol en na de tweede poging besluit de batterij leeg te zijn…mehh. Ook ben ik niet tevreden over de kwaliteit van de video dus morgen ga ik opnieuw de video opnemen voor zondag. Voor sommige bloggers is onderstaande foto denk ik best herkenbaar. Geen statief in huis? Daar verzinnen we wel wat op!

vrijdag6

 

Sarah wordt om 12 uur gebracht door mijn ouders en we eten samen een boterham. Ik breng haar naar bed en ik tik nog even een blogje.

Ze slaapt lang en na bijna 3 uur maak ik haar toch maar wakker. Ik neem een vrolijk meisje mee naar de winkel die vol trots achter haar kleine karretje loopt.Maar eerst nog even de haren fatsoeneren. Ik ben zo jaloers op haar bos met krullen!

vrijdag4

En mama? Mama die neemt wat lekkers mee. Sushi…what else?

vrijdag3

Ik kook vanavond duivelse kip, een recept met onder andere 4 rode pepers.Vier? Ja, vier!

vrijdag2

Het was pittig maar zo ontzettend lekker! Niet te pittig, precies goed. Zondag komt het recept online.

vrijdag1

Zaterdag

Een weekend zonder plannen, maar met veel was en veel zin om weinig te doen. Giorgio heeft na volgende week vakantie en hij is er echt aan toe. Ik kijk er ook naar uit, lekker quality time met zijn drietjes! Misschien dat we nog even naar het centrum gaan en naar de kinderboerderij, altijd feest! O, en dit kindje kreeg een luier om. Ze kan alleen niet meer lopen…

zaterdag

Ik wens jullie allemaal een heel fijn en gezellig weekend toe!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

 • Wat hebben jullie een mooie keuken!!! Die wil ik ook! 🙂
  En is erweleens een week dat je geen sushi eet, haha?

  Beantwoorden
 • Zoveel pepers! Jij durft! En het wordt echt tijd voor die sushi-tag hoor!

  Beantwoorden
 • Ik ga deze week echt een keer sushi halen! Ben benieuwd!

  Beantwoorden
 • Ik ben stiekem ook wel een beetje jaloers op Sarah’s prachtige krullen!
  En jeetje, 4 pepers! Mijn mond zou allang in de brand staan haha

  Beantwoorden

Write a comment