Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 13-19 augustus

We hebben een hele leuke, iets te drukke week achter de rug! Met een belangrijk gesprek in Utrecht, de bekendmaking van mijn samenwerking met de Hartstichting, een perstour op een festival in Den Haag en uitwaaien tijdens een verjaardagsfeestje! Ik wens je weer veel plezier met lezen!

Maandag

De maandag begon zo….een typisch gevalletje ‘story of my life’. Of de kwark valt met de opening naar beneden, of er rollen 30 blauwe besjes over de vloer. Oh en ik kan dit soort dingen ook met een pot pindakaas…

Na mijn ontbijt (en het schoonmaken van de vloer) werk ik aan het recept voor de Teriyaki. Hij is zo lekker en super makkelijk!

En ik kwam dit tegen op Facebook…een pizza van sushi! Dit lijkt mij best lekker, al snap ik niet precies waarom je je sushi zo zou willen eten.

En met deze pindakaas had ik ook ruzie. Ik opende een nieuwe pot en de pindakaas is zo ontzettend dun….zelfs als je blijft roeren. Normaal gesproken is deze best dik. Zal er stiekem de verkeerde pindakaas in zitten? Die van Albert Heijn 100% naturel is namelijk wel zo dun en hij smaakt ook zo…

Dinsdag

Ook vandaag hadden we nog een relatief rustige dag. Sarah speelde voor het eerst Rummikub en dat ging best goed!

Rijtjes maken, dezelfde kleuren gebruiken….leerzaam en hartstikke leuk! Ik ben sowieso fan van Rummikub…

We gaan in de middag even naar opa en vervolgens naar de speeltuin en kinderboerderij. Saar wilde eerst nog even ‘kuppen’ en koos een paarse oogschaduw voor 1 oog. Het andere oog kreeg roze. Voor de mensen die denken dat ze een blauw oog heeft: dit zijn dus de make-up kunsten van Saar.

Vandaag was een hele bijzondere dag, want ik maakte bekend dat ik ambassadrice ben geworden van de Hartstichting! Zo trots en blij! En wat een hoop leuke reacties….bizar!

Bij de kinderboerderij is het vrij druk vanwege de vakantie, maar het lukte Saar om de fiets te bemachtigen en alleen rondjes te kunnen fietsen.

Woensdag

Vandaag begon de drukte. Ik ging samen met mijn vader richting het centrum van Utrecht voor een groepsgesprek en interview over de zorg rondom het Antifosfolipidensyndroom. Wat gaat goed? Wat kan beter? Belangrijk maar heel intensief. Na het gesprek (wat twee uur duurde) reden we weer richting mijn zus waar Saar speelde. We konden aanschuiven en aten een zalige ovenschotel met gebakken spaghetti, kaassaus met witte wijn en spekjes!

Op de terugweg, net na het eten. ‘Mama ik heb honger’….Gelukkig had ik nog een banaan in de tas.

Ik krijg steeds vaker de vraag of ik ook Pinterest heb. Jazeker! Ik ben er niet dagelijks actief maar probeer wel mijn recepten te delen. Dus als je mij wil volgen, gezellig!

Donderdag

Na gister word ik bekaf wakker. Vandaag staat op de planning: naar mijn vader en naar het graf van mijn moeder. Daarna lekker lunchen, aangezien mijn tante er ook is.

Bijzonder: Sarah wist de weg bijna helemaal te vinden vanaf de parkeerplaats. We plukten onderweg naar opa al twee bloemetjes en Saar heeft ze bij oma neergelegd.

Bij opa was het gezellig en uiteraard moest tante Herma ook op de foto! En geen normale foto, maar gekke foto’s met punthoofden en gekke brilletjes op.

En we aten lekkere broodjes!

Vandaag kwam ook het recept online voor pasta al pesto van Knorr. Een heerlijk bijgerecht of basis voor een lekkere pasta.

En dit lieve meisje sliep pas laat na een fijne dag. Ze is helemaal in het ritme van de vakantie. Slapen om 22.00, uitslapen tot 10.00. Komende week langzaam wennen aan vroeger opstaan! Hier slaapt ze trouwens met haar magische steen in haar hand. Elke avond hetzelfde <3

Vrijdag

Ook vandaag zitten we niet stil, want we krijgen gezellig bezoek! En met dat bezoek bakken we de lekkerste cupcakes.

En ze worden een stuk mooier dan twee jaar geleden, toen Saar nog niet wist wat ze met het glazuur moest doen.

En na het bakken en spelen nog even rustig stickers plakken die ze gister kreeg van tante Herma.

Vrijdagavond: tijd om Sarah weg te brengen naar opa om te logeren! En onderweg zie ik dit liggen. Een maandverband. Ik snap werkelijk niet hoe mensen dit kunnen verliezen.

Zaterdag

Giorgio en ik slapen uit tot 9.30 en maken ons daarna klaar voor en festival. Ja….een festival! We krijgen een exclusieve presstour op het Outdoor festival in Den Haag. We krijgen een rondleiding, uitleg, proeven de lekkerste hapjes en drankjes en gaan backstage bij de dj. Wat een leuke dag!

Hier is het nog rustig, maar een uur nadat wij waren gearriveerd wordt het drukker en drukker.

Eerst een welkomsdrankje….een wijntje! Het is nog best vroeg maar ach…

En proeven maar! Wat was alles lekker! We mochten ook nog cocktails en smoothies proeven.

En we aten de lekkerste hotdog van Nederland…

En backstage bij de dj, wat een herrie! Maar wel even heel gaaf.

Na drie uurtjes liepen we weer richting de auto. Vanuit het park kijk je uit op een stukje festival. Een mooie groene omgeving!

Zondag

Zondag….is rustdag. Nou ja….we gingen naar een verjaardag en deden de grote boodschappen. En daarbij hoorde ook de lege flessen wegbrengen.

Dat kinderfeestje was buiten, heerlijk bij het water. Het waaide wel hard maar dat mocht de pret niet drukken. Wat een fijne omgeving en lekker dichtbij huis!

Taart eten…

Toen we thuiskwamen stond er een springkussen in de straat, vanwege een feestje. Saar mocht er even op!

En toen was het weekend weer voorbij en dus ook onze drukke maar fijne week! Komende week heeft Sarah nog vakantie en doen we het even wat rustiger aan, want het was (voor mij) toch echt te druk.

Ik wens jullie een hele fijne nieuwe week!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

 • Volle week achter de rug!
  Die pindakaas komt denk van de warmte. Ik heb altijd de 100 procent pindakaas van Jori.die is nu ook dunner als normaal

  Beantwoorden
 • Ik denk dat iemand haar maandverband verloren heeft omdat ze het in het voorvak van haar tas had zitten. Als je iets uit je tas pakt en het voorvak open laat staan, kan het eruit vallen. Of als je het er per ongeluk ook uitpakt en laat vallen. Ik verlies wel vaker dingen uit het voorvak van mijn tas, omdat ik het te vol heb zitten en de rits wat stroef gaat. 😉

  Beantwoorden
  • Hahaha. Deze was al gebruikt, dus niet nieuw

   Beantwoorden

Write a comment