Kijk je mee? Random

Photodiary. Memory Lane 12-18 juni

Voorlopig de laatste Memory Lane, want onze vakantie breekt aan! Halverwege juli zal er weer een verse Memory Lane online komen vol vakantie-kiekjes om het goed te maken. Voor nu: geniet van het lezen en een heel fijn weekend!

Zondag

Afgelopen vrijdag was ik jarig en daarom kreeg ik nog deze bos prachtige rode rozen. Het zijn er 31 om precies te zijn en is tot nu toe de grootste bos die ik ooit heb gehad!

zon5

Met een lief kaartje erbij…

zon4

Zondag genieten we van het niets doen, gister was een dag gevuld met een bezoekje aan de winkels en we bezochten een open dag bij de kinderboerderij hier om de hoek. Er was genoeg te doen, te proeven en te zien. Zo waren er rommelmarkten en springkussens en er werden schapen geschoren. Helaas was de rij bij het schminken heel lang, dus Sarah ging met schone wangen naar huis. Ze vond het springkussen trouwens best eng in het begin, maar na er samen even op te hebben gesprongen ging ze los.

zon

En het leukste van alles? De glijbaan, haha.

zon1

En met papa bij de dieren kijken. Papa is absoluut niet bang en raakt alle beestjes aan, Sarah doet het maar al te graag na.

IMG_2131

En papa papparazzi nam deze foto van mijn moeder en mij, terwijl we de kraampjes afstruinen.

IMG_2132

Vandaag kwam dit heerlijke Wereldgerecht online: kip piri piri. Ik krijg er alweer trek in als ik de foto zie! Voor de komende weken even geen Wereldgerechten vanwege de vakantie, maar ik haal de schade daarna echt weer in!

zon2

We werken heel wat wasjes weg, ik pak vast twee kratten in met spullen voor de vakantie en in de avond….schrijf ik blogjes. What else 😉

Maandag

De werkweek is weer begonnen voor Giorgio en Sarah en ik hebben een rustige start. Eigenlijk stond er een afspraak bij de psycholoog gepland voor een EMDR, maar dit hebben we toch verplaatst tot na de vakantie. En maar beter ook, want ik ben weer zo gigantisch moe van de vorige sessie. Dat heb ik echt onderschat. Dus we doen heerlijk rustig aan en slapen samen in de middag. En de rest van de dag houdt Sarah zich vooral bezig met de poten van Shiva. Ook krijgt Shiva een check up met een plastic stethoscoop en thermometer. Op deze foto, die ik op Instagram plaatste, zie je hoe groot Shiva eigenlijk is.

monday1

Ik hoor je denken….’en wat is dit?’ Dit is een reiswekker van vroeger. Ik zag hem voorbij komen op een Facebook pagina met spullen van vroeger en herkende hem meteen. Mijn opa en oma en mijn ouders hadden allebei zo’n wekker die je kon inklappen. Vond ik altijd heel bijzonder als kind. Wie kent hem ook?

In de middag schrijf ik nog wat blogjes vooruit en maak ik foto’s, ondanks dat het weer zo slecht is. Ik heb echt softboxen nodig. Hier een kleine sneakpeak van een blog die je kunt verwachten.

IMG_4914

En ik kookte vandaag hamburgers met rauwkost. Geen klef broodje erbij, maar heerlijke frisse salade. Was helemaal prima en net zo lekker! O ja met een klodder Hüttekäsen hier en daar.

monday

Na het eten pak ik weer mijn springtouw en doe een poging tot sporten. Mijn energie ontbreekt dus ik haak halverwege af. Maar….toch weer geprobeerd!

Dinsdag

Sarah en ik worden wakker rond half negen en ik maak mijzelf klaar voordat ik haar uit bed haal. Ik moet straks even naar de huisarts en moet daarom een beetje haasten. Het regent enorm hard, maar gelukkig kan mijn vader ons even brengen met de auto. Met een uurtje ben ik weer thuis en de rest van de dag blijven we ook maar mooi binnen….haat aan regen.

Er wordt wel heerlijk voor mij gekookt, vandaag soep. Wel uit een pakje of uit blik, maar met enorm veel liefde. Deze soep heet trouwens ‘papa mama soep’. Alles wat Sarah tegenkomt in paren noemt ze papa en mama. Dus ook twee paspoppen naast elkaar, twee blokjes, twee emmers…

dinsjes

En we chillen hem gewoon heel hard naast al dat spelen en koken. En houden ondertussen onze voeten warm.

dinsjes4

Oh maar kijk eens naar dat vooruitzicht in Frankrijk….ik wil! Ja ik wil! Nog even geduld…

dinsjes8

Om het leed wat te verzachten trakteer ik mijzelf vandaag op een heerlijke pasta met een klein beetje kaas. Lang leve koolhydraat-dag!

dinsje

Woensdag

Het regent heel hard maar ik moet zo toch op de fiets richting de Trombosedienst en de apotheek. Samen met Sarah trotseren we de buien en doorweekt komen we aan op de plek van bestemming. Op de terugweg is het al iets droger, maar nat zijn we toch al. Ik duik met Sarah het Kruidvat in en ze mag van mij wat badschuim uitzoeken. Ons plan: als we zo thuis zijn duiken we in een warm bad vol schuim, heerlijk!

dins

Even een mooie bikini aan….

dins2

En zo geschiedde, we warmen op en genieten enorm. Daarna is het tijd voor een broodje en ik breng Sarah naar bed. Vanwege het warme bad heb ik ook heel veel zin om even te slapen en dit doe ik dan ook. Twee uur later worden we wakker. Behalve deze 50 kilo wegende dame, die slaapt heerlijk door. Sarah legt er even een ‘viendinnetje’ bij.

dins5

En om een fijne dag als deze met een heerlijk warm bad en dutje goed af te sluiten, maak ik voor Saar pannenkoeken met stroop. Ik maak ze niet zelf, want Giorgio en ik eten wat anders, maar haal heel lui deze kant en klare jongens. Die werden met smaak en bijna met vingers en al opgegeten.

dins9

En de grote mensen aten kipfilet met pesto en serranoham…Mijn grote liefde op dit moment!

woensje

En daarna sport ik en blog ik en ik eindig op de bank, voor de televisie.

Donderdag

Giorgio brengt Sarah in alle vroegte naar het KDV. Gisteravond heeft ze tot 22.00 uur liggen zingen in bed en ze is nu heel erg moe. Tja, wie zingt er dan ook de hele avond? Ondanks dat vermaakt ze zich die dag prima en is ze hartstikke vrolijk.

donjes

Ik sta om 9.00 op en ga na een douche al snel aan de slag met vooruit schrijven en mails versturen. Ik krijg het voor elkaar om ongeveer 12 blogs te schrijven en in te plannen. Ook regel ik nog wat dingen met de Trombosedienst.

En er komt een pakketje binnen van de H&M, met wat sale artikelen voor Giorgio en mij. Giorgio kocht deze schoenen en twee shirtjes, ik een mooie tas.

donjes6

Ja hallo, ik heb nog niet genoeg tassen. Correctie, je kunt nooit genoeg tassen hebben.

donjes8

Ik haal Sarah rond 16.00 op van het KDV en achterop de fiets eist ze bijna dat we naar opa en oma gaan. Goed idee vond ik, dus we fietsen om en waaien even langs voor een doosje rozijnen en wat drinken. Daarna fiets ik weer met Sarah naar huis en begin ik met koken. Pittige kip met rijst en groenten.

donje

Vanavond gaat ze niet naar mijn ouders maar slaapt ze gewoon thuis. Ik sport weer even en ik blog. Begint wel saai te worden zo, hè?

Vrijdag

Om negen uur word ik wakker van een kletsend meisje aan de andere kant van de gang. Samen ontbijten we en kijken we een film. Daarna begin ik met het inpakken van wat spullen voor de vakantie en ik maak een pakketje klaar om te verzenden. De winnaar van de houten laptop heeft inmiddels bericht gehad en ik wil jullie allemaal bedanken voor het meedoen!

We snacken een appeltje met kaneel samen.

vrijtjes

En wanneer Sarah op bed ligt in de middag schuif ik achter de computer. Alleen…het internet ligt eruit boven terwijl de Wifi het wel doet. Ik kan dus niks zolang Giorgio nog niet thuis is. Ja ik weet het, ik ben een digibeet. Soms kom ik er zelf uit en probeer ik het op te lossen, maar in de weer gaan met kabels doe ik liever niet.

En dus verplicht ik mijzelf om even niets te doen en een beetje te lezen en blogjes lezen. Gister kwam mijn kettinkje binnen die ik had besteld laatst, een groot en een klein hartje. De grote is voor mijn broer, de kleine voor Sarah. Ik ben er heel blij mee!

vrijtjess

Papa is vroeg thuis en we gaan al snel richting de supermarkt wanneer Sarah weer wakker is. Om boodschappen en spullen te halen voor de vakantie. Sarah mocht dit kussentje meenemen voor tijdens de vakantie. Ze test hem gelijk even uit, zelfs in de winkel al.

vrij

Ja, goedgekeurd.

vrijtjesss

We eten laat doordat we ook nog even langs mijn ouders gaan, maar het eten is snel klaar. Vandaag: gebakken vis met sperziebonen.

vri

Zaterdag

Vandaag staat in het teken van inpakken en voorbereidingen voor de vakantie. Ik vertel expres niet wanneer we precies gaan, want ik vind het nooit zo slim om online te delen wanneer je precies op vakantie gaat, ook al wordt er goed op ons huis gelet. Er staat in elk geval genoeg zooi om ruim duizend kilometer te verslepen!

zatje

En een lading pillen hoort er ook bij. Twee weken geleden begon ik met controleren, bijbestellen en het regelen van alle papieren die je mee moet nemen. Daarna nog een keer checken en tellen…een last minute zit er voor mij niet meer in, haha.

zat

Tot zover mijn week, ik hoop dat jullie ondanks de regen toch een heerlijk weekend hebben! Geniet ervan en van elkaar.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

Write a comment