Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 12 – 18 juli.

Afgelopen week moesten wij er weer aan geloven: aan het werk en meegaan in het dagelijks leven. Het kostte even moeite om af te kicken van de heerlijke vakantie, maar het is allemaal goedgekomen. Kijk verder voor mijn week van dag tot dag.

Zondag

Jeetje…onze laatste vakantiedag is aangebroken. Nog dagelijks denk ik met heimwee terug aan de dagen dat we voor ons chalet zaten te ontbijten met stokbrood en croissantjes, te bedenken wat we gingen doen. Zwemmen, boodschappen, een plaatsje bezoeken of het strand? Vervelende keuzes waren dat altijd. Maar morgen kunnen we niet meer kiezen en begint het werk weer.

We beginnen de dag zoals alle andere dagen…pap voor Sarah en koffie voor mij. Vannacht goed geslapen, we zitten gelukkig weer een beetje in ons ritme!

zondagjes

Na het ontbijt al snel in de chillmodus.

zondagjer

Kun je het zien? Afrika en Azië op mijn voorhoofd? Bummer die pigmentvlekken. Ik ben bang dat het door de medicijnen komt.

zondagjerr

Gister was het trouwens nog heerlijk weer en daar genoten we van op het terras. Er ging een lieve vriendin mee en Sarah ging aan de appelsap.

 

zondagjes2

Toen we richting de fiets liepen kwam er een klein meisje richting Sarah met een ballon in de vorm van een hond. Sarah mocht heb hebben en ze vond hem prachtig!

zondagjes1

Uiteraard heb ik de sushi-loze weken ingehaald…

zondagjes3

En toen was het tijd om de wekker te zetten…6 uur…

Maandag

Zoals verwacht deed ik geen oog dicht. En dat had twee redenen. Ten eerste omdat ik er weer vroeg uit moest (en dan slaapt Geer soms niet omdat ik MOET slapen), ten tweede omdat er twee uilen met 4 jongen voor ons huis in de bomen zaten te schreeuwen. Van 23.00 tot 4.00 ’s nachts was het een hels kabaal. Gelukkig zijn de jongen een paar dagen later weggevlogen. Rust…

Anyway, er moet gewerkt worden, zombie of niet. Terwijl ik mijn wallen wegwerk besef ik dat mijn spiegel echt niet meer kan. Steek je handen in de lucht als jij ook met een halfgare spiegel door het leven gaat…

maandagjes

Getver….ik wil niet werken! Ik wil slapen en terug naar Frankrijk.

 

maandagjes3

Sarah plukken we rond half zeven uit bed. Ze vond haar enorme beer in bed wel interessant. Heel het bed zit onder de pluisjes van de beer. De inmiddels bijna kale beer.

maandagjes1

Op Instagram plaatste ik deze foto met de vraag ‘welk advies geldt voor een 1,5 jarige dreumes?’ Er staat 0 tot 1 jaar en 2 tot 4, maar ertussen dan? Het blijft dat tot twee jaar één keer per dag poetsen voldoende is. Ik ging twijfelen, aangezien Sarah nu ook kiezen heeft.

maandagjes2

Dinsdag

Gister werd ik gevraagd om in plaats van woensdag, vanavond te werken. Mijn eerste avonddienst sinds bijna twee jaar. Na een veel te korte nacht werd Sarah gelukkig opgehaald door mijn ouders, zodat ik even kan slapen voordat ik aan het werk ga. Het werken was heerlijk, de avonden op de afdeling mis ik toch wel!

Ik slaap een paar uurtjes en sta fris weer op. Voordat ik naar mijn werk ga maak ik een stevige lunch.

dinsdagje1

Dit is niet het enige broodje hoor 😉

dinsdagje2

Heeft één van jullie trouwens ook Snapchat? In het begin vergat ik het vaak en vond ik het niet zo leuk. Maar ik begin het door te krijgen en het heeft toch wel iets. Voordeel is dat je foto’s en filmpjes maar 24 uur zichtbaar zijn. Heb je Snapchat? Voeg mij dan gezellig toe: geertje1985.

 

dinsdagje4

Afgelopen zondag filmde ik trouwens weer een video. Ik heb lekker geshopt in Frankrijk en dit wil ik delen in een shoplog! Coming soon. En ja, ik had even lol.

dinsdagje5

 

Na de late dienst was ik kapot, maar ik heb heerlijk gewerkt en voelde mij niet vermoeider dan ‘vroeger’ na een late dienst. Top! Kijk eens welke foto ik tegenkwam op mijn telefoon…cute little Sarah. Ik gok een maand of 6 oud.

 

dinsdagje6

 

Woensdag

Een voordeel van gister werken, is dat ik vandaag vrij ben! Toch brengen we Sarah naar het KDV, aangezien ik dit niet meer kan afzeggen en het ook wel eens lekker is om de handen vrij te hebben. Ik heb vandaag alleen een korte afspraak staan om 11.00 op het werk, de rest van de dag werk ik aan wat artikelen en poets ik het huis. Rond half 3 haal ik een tevreden Sarah op en shoppen we nog even bij de Hema. Het is sale en dat is altijd leuk!

Ik kocht een Xylofoon voor Sarah, washitape, notitieboekjes (ja…de zoveelste) en figure tape.

woensdagje1

De xylofoon is best lastig, maar ze had hem al snel door. Nog leuker vindt ze het om met het stokje in haar mond door de kamer te lopen. En dat vind ik dan weer niet zo leuk..

 

woensdagje

Naast spelen met de Xylofoon stond Saar haar wereld op z’n kop. De hele dag.

woensdagje2

Zou de Hema het begrijpen? Dat vrouwen verslaafd kunnen raken aan notitieboekjes? Dit is nummer 38…

woensdagje3

Als een soort ontspanningsoefening versier ik de eerste pagina’s van het nieuwe boekje. I know, rare bezigheidstherapie. Leuk om planningen in te maken. Maar naleven ho maar 😉

woensdagje5

Sarah kwam op een geniale oplossing om je speen tijdelijk te parkeren.

restjes

In de avond maakten we zelf pizza. Ik met tonijn, champignons en kaas en Giorgio met BBQ chicken en kaas. Mmm!

restjes1

 

Donderdag

Vandaag zijn we heerlijk vrij en hoeven we nergens naartoe. Ook is het weer heel mooi en daar gaan we van genieten! In de middag maak ik een uitgebreide lunch voor Sarah en mij. Ik smeer voor Saar een krentenbol en boterham en bak een eitje. Dit gaat er zonder problemen in.

dinsdagje3

Je kunt denk ik wel zien of het gesmaakt heeft of niet.

donderdagje3

Na de lunch slaapt Sarah en schrijf ik verder voor de blog. Als ze wakker is pakken we de wagen en gaan we een stukje wandelen. Heerlijk, maar toch warmer dan ik dacht.

donderdagje1

Hoi!

donderdagje2

Aan het eind van de middag begin ik aan het eten. Ineens hoor ik een doffe klap. Ik zie Sarah als Tarzan tussen de plant zitten. De plant staat niet heel stabiel (is bijna te zwaar voor de pot) en je trekt hem zo omver. Ik check of ze geen pijn heeft of niet klem zit en maak snel een foto (mocht je je afvragen waarom ik niet eerst mijn dochter geholpen heb…:P) Vandaag leerden wij het woordje ‘oh ooooh’. Stofzuigsessie nummer 3 vandaag.donderdagje4

‘S avonds een hoop lol om een artikel in de Cosmopolitan. ‘Drink genoeg water, anders krimpt je huid en dat is niet goed voor je borsten’. Natuurlijk haken wij bloggers hier op in. Ik heb teveel gedronken en Tamara te weinig. Maar hoeveel we ook drinken, we zien ze niet groeien. Dan maar een twee liter infuus? Ik behoor in elk geval bij de club ‘anonieme waterdrinkers’, zoveel heb ik blijkbaar op.

donderdagjes

Vrijdag

Mijn laatste werkdag voor het weekend is aangebroken. Omstreeks 7.15 stal ik mijn fiets in de stalling en loop ik naar de afdeling. Redelijk geslapen, maar ik ben nog niet helemaal wakker.

vrijdagje1

Wakker worden met reden en onweer, maar toch op mijn slippers naar het werk!

vrijdagje2

Als ik terugkom van het werk zie ik wat ooit onze moestuin was. Met droevigheid moet ik jullie mededelen dat overleden zijn onze dille, tomaat, basilicum, radijs en prei.

vrijdagje3

Ik had nieuwe shampoo nodig en kocht dit duo in de hoop op onweerstaanbare volume. Ik geloof er nooit zo in, maar misschien geeft het een geweldig placebo-effect.

vrijdagje4

Ik tuk een uurtje en fiets dan richting mijn ouders. Omdat Giorgio een barbecue heeft van het werk, eet ik gezellig met Sarah bij mijn ouders. Saar heeft daar gelogeerd en het prima naar haar zin gehad. Deze foto was na het avondeten. Buikje rond en een doorweken luier van de limonade ( in het kader van ‘zelf doen’).

vrijdagje5

Na het eten fiets ik terug en zie ik hoe mooi de zon op de krullen van Saar schijnt. Wow, het lijkt wel rood/bruin!

vrijdagje6

Zaterdag

Ja weekend! Een weekend zonder plannen en dus genoeg tijd om te genieten. Even naar het centrum bijvoorbeeld om nieuwe schoenen te halen voor Sarah. Twee maanden terug kochten we haar eerste schoenen (een paar maten te groot), waar ze nu al niet meer in past. My goodness.

Lisanne deelde onderstaande foto op Instagram. Hoe leuk zijn deze vakantiekaarten om op te sturen? Ze zaten bij de Quest.

zaterdagje

Tot zover mijn weekoverzicht in foto’s! Een weekje waar we behoorlijk moesten wennen aan het gewone leven. Ik wens jullie een heel fijn en gezellig weekend! Wat was jouw hoogtepunt van de week?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment