Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 11-17 oktober.

Mijn week had ik mij heel anders voorgesteld, maar toch was hij niet heel slecht. Je bent gewaarschuwd, want je ziet heel veel foto’s voorbij komen van lekker eten!

Zondag

Gister ben ik door enkele collega’s naar huis gestuurd omdat ik nog niet oké was. Ook was ik nogal stoned van de pijnstillers die ik moest nemen. Vandaag wilde ik een nieuwe poging doen om te werken, maar zij belden mij op om aan te geven dat ik thuis moest blijven en dat zij voor vervanging zouden zorgen. Toch wel fijn als anderen je grens bewaken, als je daar zelf niet zo goed in bent.

En wat doen we dan? Lekker onder een dekentje op de bank en manlief de boodschappen laten doen. Goede deal!

zondaag

Omdat we nog veel appels en peren hebben vroeg ik hem een mix voor appeltaart mee te nemen. Werkt goed als afleiding voor de pijn en het opeten is ook heel therapeutisch, haha.

zondaag1

Ook had ik enorm veel zin in erwtensoep en ook dat lukte om te maken. Heerlijk!

zondaag2

Gister maakte Giorgio trouwens deze Kentucky Fried Chicken. Het recept komt morgen op de blog, hij is zo ontzettend lekker!

zondaag4

Maandag

Vandaag voel ik mij niet heel anders dan gister, de pijn in mijn armen en op mijn borstkas zit er nog steeds. Ook doet mijn onderrug en beide knieeën enorm pijn. Ik heb contact met mijn arts in Utrecht en die geeft aan dat het bij SLE kan horen. Je kunt dan naast gewrichtspijn ook botpijnen en spierpijnen krijgen. Na het weekend hebben we weer contact.

Eerst beginnen we de dag weer met een heerlijk ontbijt. Sarah vraagt zich af waar al haar pap is gebleven die net nog op haar lepel zat.

maandaaag

Ik ontbijt met een banaan en even later zit ik (heel verkeerd) aan een bamisoepje. Getver, vroeger vond ik dit zo lekker maar nu smaakt het zo verschrikkelijk zout. Ik ben dat natuurlijk ook niet meer gewend. Ik eet een paar happen en zet hem weg. De rest van de dag heb ik onwijs dorst en besef ik weer wat voor troep dit eigenlijk is.

maandaaag6

Ik blader wat oude fotoalbums door en kom wat foto’s tegen waar Sarah toch wel een beetje op mij lijkt, haha!maandaag3

En de rest van de dag speel ik en zing ik. We luisteren naar liedjes en knuffelen veel. Ook nestel ik mijzelf tijdens haar slaapje op de bank met de Ipad en kom dit soort hilarische uitspraken tegen.

maandaag5

Dinsdag

Gister had ik contact met de Trombosedienst vanwege mijn te lage bloedwaarde (mijn bloed is zeg maar iets te dik dan de bedoeling is) en ik moet hem vandaag even extra laten controleren. Op de fiets de kou trotseren, brrr! Het viel tegen maar we zijn weer veilig thuisgekomen.

dinsdaaaaaaaag

En thuis merk ik dat ze niet helemaal de oude is. Moe en hangerig. Dan maar samen onder een kleedje!

dinsdaaaaag2

Naast overal pennenstrepen vind ik ook deze vlekken. Op de grond, op de bank en in de kussens. De dader is kleine mevrouw Boekhouder die het een leuk idee vindt om met pakjes drinken op de kop te gaan schudden.

dinsdaaaaag22

Mijn eerste mandarijn voor dit seizoen was vandaag een feit! Ze zijn al best lekker, ook al is het nog maar oktober.  dinsdaaaag7

Naast de pijn voel ik mij best goed vandaag. Ik ben suffig, maar heb toch zin om er heel even uit te gaan. Ik kijk naar buiten en verander mijn plan. Jakkes.

dinsdaag3

Woensdag

Goodmorning! Eiegnlijk best een eenzijdige week waar ik niet heel veel meer onderneem dan de pijn trotseren en de dag doorkomen. Ik raap soms wat moed bij elkaar om een stukje te gaan lopen, maar word dan al gauw ontmoedigd door de grijze wolken en de regen. Ik kan wel een hoop werk verzetten voor mijn blog omdat het heel weinig energie kost.Ik kleed me aan en maak mijzelf op, omdat ik dan voorkom dat ik de hele dag nutteloos op de bank blijf hangen.

woensdaaaag6

Sarah heeft een truitje van de Zeeman en een broek van Zara aan. En een coupe ontploft maakt het af!

woensdaaaag1

Ik werk heel wat mails weg (wat kan een mens veel mails bewaren….help) en denk na over nieuwe ideeën. Ik wil heel graag een video opnemen waarin ik de vragen beantwoord die aan mij worden gesteld over het leven met een hartaandoening en het chronisch ziek zijn. Via social media en mijn mail kreeg ik bijzondere vragen die ik ga bundelen en beantwoorden op film. Mocht jij nog een vraag hebben aan mij, stel hem dan in de reacties!

dinsdaaaag

Wanneer ik mijn notitieboekje wil pakken om alle vragen op te schrijven zie ik tot mijn verbazing dat Picasso mij voor is geweest….haha. Op bijna elke bladzijde is getekend. Ik kon er hard om lachen.

woensdaaaaag

Boehoe ik wil naar buiten…

woensdaaag4

En dit meisje is niet helemaal lekker. Ik had een heerlijk broodje jam gemaakt, maar na 1 stukje vond ze het wel weer genoeg. Ze is stilletjes en zit alleen maar op de bank. Die middag heeft ze ook vier uur geslapen.

woensdaaaaaaaag

Na het avondeten is ze gaan overgeven. Gelukkig bleef het bij 1 keer. Het liefst ligt ze tegen je aan en we knuffelen dan ook heel veel (misschien het enige fijne aan ziek zijn!)

woensdaaaag

Donderdag

Gelukkig is Sarah weer aardig de oude en zetten we ons patroon van deze week voort. Niets hoeft, alles mag, mist het kan. En dus kijken we boekjes, bakken we de pop weer in een koekenpan en spelen we verstoppertje met Nijntje. Wanneer Sarah helemaal in de baby-tv zit, kijk ik naar wat leuke vlogjes.

donderdaaaaaag

Sarah slaapt en ik ga bezig met wat artikelen en het knippen en plakken van filmpjes. Ik heb vorige week een keer een dagje gefilmd en het editen lukt mij aardig. Toch twijfel ik of ik de video online zal zetten, aangezien de kwaliteit niet super goed is. Het is wel oké, maar niet haarscherp (en ik ben een perfectionist…) Ik denk er nog even over na dit weekend! Mocht je hem willen zien, laat een reactie achter om mij over te halen!

donderdaaaaag4

En na het bewerken doe ik mijn haar en maak ik mij op. Met mooie herfstkleurtjes!

donderdaaaaghhh

Vrijdag

Vandaag werkte Giorgio een halve dag omdat ik naar Utrecht moet aan het eind van de middag. Ik krijg weer een registratie van mijn hartslag, maar dan voor 48 uur. De vorige keer had ik tijdens de registratie eigenlijk nergens last van, op wat hartkloppingen na. Maar de echte overslagen waar ik naar van wordt zijn niet langsgekomen. Jammer eigenlijk, dus vandaag deze nieuwe poging. Beetje dubbel om te hopen dat ik er last van krijg.

Sarah slaapt bij mijn ouders dus ik kon uitgebreid douchen vanmorgen. Heerlijk, aangezien ik zondagavond pas weer mag (blehh). In de middag gaan we heel even er uit en halen we bij de Zeeman wat winterspullen voor Sarah, zoals sloffen, handschoenen, een sjaal en twee mutsen.

vrijdaaaaaag3

Hoe leuk is deze?  vrijdaaag3

En nog een muts met een bijpassende sjaal.

vrijdaaag5

Voordat we richting Utrecht rijden, eten we nog even een broodje. Ik kwam deze kroket broodjes tegen en moest ze proberen. Ze waren lekker!

vrijdaaaaag5

We hebben anderhalf uur gedaan over de terugweg, waar we normaal ruim een half uur over doen. Het regende, het was spits en de herfstvakantie was aangebroken. Geen goede combi.

vrijdaaaaag

Eenmaal thuis brengen we Sarah naar bed, die had mee kunnen eten bij mijn ouders. Ik flans deze photodiary nog even in elkaar en geniet daarna van heerlijke sushi (ofcourse) om het weekend in te luiden. Excuses voor eventuele gekke typefouten in dit artikel, aangezien ik nog behoorlijk in de knollentuin ben van de pijnstillers.

Zaterdag

Dit weekend staat er een leuk feestje op de planning, namelijk het 40 jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Ik heb er ontzettend veel zin in en het is fijn om weer even onder de mensen te zijn. De uitnodiging alleen al is leuk!

40

Volgende week heb ik nog een weekje vakantie, fijn om bij te komen en nog verder uit te rusten.

Ik wens jullie allemaal een heel gezellig weekend toe!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

 • De foto van Sarah met de pap is echt geniaal haha, je ziet het haar denken 🙂 Vermoeiende week heb je gehad, hopelijk voel je jesnel weer beter,

  Beantwoorden
 • Wat rot dat je zoveel pijn hebt! Gord om toch aan te kleden en op te malen, dat lukt mij niet altijd op mindere dagen. Ga het weer vaker doen, want het helpt zeker! Veel plezier vanavond! X

  Beantwoorden
  • Ik geef mijzelf ook zeker een enorme schop onder de kont om het te doen….maar het lukt niet elke dag hoor 😉

   Beantwoorden
 • Damn die Kentucky fried chicken ziet er goed uit! kijk nu al uit naar het recept!

  Beantwoorden
 • Hahaha.. Die foto met die pap, heerlijk.

  Beantwoorden
 • ‘Bakken we de pop weer in een koekenpan’ hahahaha ik moest hardop lachen

  Beantwoorden

Write a comment