Kijk je mee? Lifestyle

Photodiary. Memory Lane 10-17 juni

Een week waarin ik 33 jaar werd, waarin we voorpret hadden voor onze vakantie, er een politieagente in huis was en papa ineens twee dames in huis moet kriebelen. Mijn week van dag tot dag, veel plezier met lezen!

Zondag

Een beetje een saaie zondag, maar…wel mijn verjaardag! Ik werd 33 en kreeg heel veel lieve, leuke berichtjes. Dank jullie wel daarvoor! De dag zelf hebben we lekker rustig gehouden. Geen feestje, gewoon gezellig samen.

Saar kijkt in de middag naar Scooby Doo en heeft uiteraard weer honger. Soms weet ik echt niet meer wat ik haar moet geven (na brood, fruit en rauwkost) en dus wordt het elke keer een soort improvisatie, haha.

Ook ik heb trek! Na het doen van de grote boodschappen maak ik een eiwrap met gerookte zalm.

Zoals ik al zei, onze zondag was niet heel boeiend. Ik heb dan ook verder geen foto’s gemaakt.

Maandag

De week is weer van start: Saar naar school en ik thuis. Ik probeer in etappes de keuken op te ruimen en schoon te maken. Dat lukt, maar daarna is de batterij leeg. En ik ontbijt met mijn favoriete ontbijtje van nu: magere kwark met aardbeien en granola. Zalig!

Deze granola eet ik, hij is heel erg lekker! En bijna op zoals je ziet, haha.

Een kleurrijk en vrolijk perspakketje met de nieuwe smaken van Ella’s kitchen. Puur en gezond! Er zijn drie nieuwe smaken: mango, peer en papaya, wortel, doperwtjes en bloemkool en rode paprika, zoete aardappel en appel. Klinkt goed!

In de middag slaap ik even. Ik merk echt dat ik gestopt ben met de medicatie voor de Lupus. Ik word zo stijf als een hark, lopen doet zeer en voel me koortsig.

Dinsdag

Ook vandaag een schooldag voor Saar, wel haal ik haar tussen de middag op. Op dinsdag blijft ze niet over en at ze normaal bij mijn vader, maar hij is nu op vakantie. Gelukkig is Giorgio thuis en samen halen we een vrolijk meisje op voor een lekker broodje tussen de middag.

En verder lees ik mij in voor wat er komen gaat: aan het einde van de zomer onderga ik een sterilisatie en een ablatie van het baarmoederslijmvlies. Spannend, maar ook heel fijn omdat ik dan eindelijk van die &^*%& Mirena af ben!

In de middag doen Giorgio en ik wat aankoopjes bij de Action, zoals deze spelletjes voor de vakantie volgende week. Verder gaat er uiteraard Rumicub en Monopoly mee!

Mijn lunch: salade met kaas en gerookte kip. Goede combinatie!

De rest van de middag is voor mij een off-day. Mijn lijf voelt zich echt niet oke, dus ik doe rustig aan.

Woensdag

Sarah gaat in de ochtend naar school en ik haal haar dan op. Op woensdag is traditie: een lekker broodje halen voor de lunch en dus genoot ze van een chocolade croissantje op woensdagmiddag. Gewoon omdat het kan!

Ook is papa weer lekker vroeg thuis en is meteen de pineut. Papa moet haar benen en voeten kriebelen. Nu zijn er twee vrouwen in huis die gekriebeld willen worden!

Ik mocht voor mijn verjaardag van Giorgio twee nieuwe tassen uitzoeken bij de Zara. En vandaag kwamen ze binnen! Ze zijn zo mooi en ik ben er enorm blij mee <3

Jammer, ik zou eigenlijk met mijn zus vanavond naar Elisabeth in Concert, maar mijn lijf zegt ‘nee’ dus daar luisteren we dan maar naar. Jammer maar helaas!

Donderdag

Giorgio wilde voor Vaderdag heel graag een lekker luchtje. Ik bestelde deze en bestelde meteen de nieuwe prep+prima Fix spray van Mac er bij. En hij is nog beter en mooier dan ik dacht! Er zitten hele kleine parelmoerdeeltjes in die je naast fixatie ook een mooie glow geeft.

De situatie van tegenwoordig: om 22.00 naar bed gaan betekent dat het nog licht is buiten. Voelt toch altijd een beetje raar!

Vrijdag

Sarah ging in de ochtend naar school en in de middag had ik een politieagente in huis! Ik werd in de boeien geslagen en opgesloten bij de trap (gevangenis). Dat ik dat nog een keer mag meemaken: opgepakt worden!

En dit is die strenge agente. Je zou er bang van worden. Leuk wat ze allemaal doen op school met een thema!

Saar gaat inmiddels even verder met haar photo-skills. Deze maakte ze met haar eigen camera van V-tech. Ze heeft ook een Instagram account waarop ze haar foto’s deelt. Dit account beheer ik uiteraard (dewereldvansarahnadine).

Ik moet er aan geloven: speeldates! Sarah had zo ongeveer zelf een speelafspraak geregeld met een klasgenootje. Prima! Ik bracht haar in de middag en haalde haar na een paar uur met Giorgio weer op. Ben benieuwd hoeveel er gaan volgen!

Zaterdag

Zaterdagochtend betekent dansles! En na dansles lopen we weer langs dit leuke ‘ding’. Haar dansles is in een cultureel centrum en daar staat ook een zuil met een televisiescherm. Met een zogenaamde kwast kun je schilderen zoals beroemde schilders deden. Denk aan van Gogh, Rembrandt, etc. Saar wilde graag een schilderij van Rembrandt namaken.

Met de kwast kies je je kleur verf en kleuren maar! Alles werkt met een touchscreen en de kwast, heel grappig! Met hulp van papa ontstond er ook een neus. De rest is door Saar gemaakt.

Na het dansen door de wasstraat met de auto, aangezien deze vol vogelpoep zit. In het begin vond Sarah het heel eng, nu niet meer. Ze mag ook altijd voorin zitten, tussen ons in.

En…we kochten in het centrum deze sneakers voor Sarah, voor het najaar. Het waren de laatste maten en we betaalden maar twintig euro in plaats van vijftig! Ze zijn zo tof!

En aan het eind van de middag een date bij de McDonalds met mijn zus en haar zoontje. Lekker wat eten en heel vaak van de glijbaan!

En toen was de week alweer voorbij! Volgende week zien jullie hoe wij Vaderdag hebben gevierd en de laatste voorbereidingen voor de vakantie. Een hele fijne week!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment