Kijk je mee? Random

Photodiary. Memory Lane 10 – 16 juli

Een zware week met gelukkig weer genoeg fijne lichtpuntjes om aan op te trekken! Zo kreeg Sarah een nieuw bed, nam ik eindelijk weer een video op en was ik weer volop bezig met het killerbody dieet. Of toch niet?

Zondag

Onze laatste vrije dag samen besteden we goed. Namelijk met het draaien van de laatste vakantie was en het in elkaar zetten van Ikea meubels. Nou ja, dat doet Giorgio anders gaat het niet goed komen. Gister kochten we voor Sarah een nieuw bed en we namen ook twee nachtkastjes mee voor onszelf. Zoals je kunt zien is mevrouw er heel erg blij mee.

zon

Popjes en kussens erbij…het kan niet meer mislukken!

zon1

Ik loop op zondag met een blote-billen gezicht. Doe ik de laatste tijd best vaak, heerlijk. En soms, heel soms, zit mijn haar niet eens zo gek wanneer ik net wakker word.

zon3

Kijk, dit zijn onze nachtkastjes. Niet heel bijzonder…wel praktisch! Grote lades voor alle boeken en tijdschriften. Blij mee!

zon5

In de avond maak ik een Wereldgerecht die ik ook meteen op de blog plaats. En…ik schrijf een nieuwe update van het killerbody dieet. Met angst stond ik op de weegschaal, maar dat was nergens voor nodig.

Maandag

Vandaag moet ik mijn wekker zetten omdat ik Sarah om 10.00 bij het KDV afzet. Ik heb om 13.00 weer mijn EMDR therapie en zo heb ik daarvoor en daarna even ruim de tijd.Zo te zien heeft de dame in kwestie heerlijk geslapen in haar nieuwe bed.

maan

Sarah komt binnen op het KDV in alle drukte (normaal is ze de eerste) en zo net na de vakantie is dat even wennen. Maar ze fleurt al snel op als ze hoort dat ze op het punt staan om naar de kinderboerderij te gaan. Ik laat een gelukkig meisje achter en fiets terug naar huis. Ik heb dus nu even de tijd om ’te niksen’ voordat mijn therapie begint.

De therapie was heftig en vermoeiend en nadat ik weer thuis ben ga ik dan ook mijn bed in om te slapen. Mochten er mensen zijn die het interessant vinden om te weten hoe de EMDR therapie nou echt is, dan zal ik er een keer een blog over schrijven.

Om vier uur word ik wakker en na een kop koffie en wat eten haal ik Sarah met de fiets weer op. Daarna…koken en lekker eten! Vandaag pasta met verse tomatensaus en gehakt. En oké, een heel klein beetje kaas.

maan1

Met Shiva gaat het overigens niet zo goed. Ze valt verder af en gooit steeds al het eten er weer uit. Giorgio kan na het eten nog langs bij de dierenarts en die stelt vast dat ze een ontsteking heeft aan de maagvlies. Dit komt door de medicatie die ze al kreeg voor het hart. Nieuw plan: maagbeschermers, medicijnen tegen misselijkheid, soort prednison en vetmesten met vers vlees. Is ook wel nodig, in twee weken is ze bijna vier kilo afgevallen en ze was al zo mager. Dit wordt haar dagelijkse cocktail…

maan2

Deze dondersteen heeft de vensterbank ontdekt…De hele dag klimt ze er in en er weer af. Jeugd van tegenwoordig 😉

maan5

Wanneer Giorgio weer thuis is ligt Sarah al in bed en ik schuif achter de computer. Kiezen tussen sporten of een blogje typen….ik ga voor het laatste.

Dinsdag

The day after is altijd heftig. Onrustig slapen, onrustig hoofd en lijf en heel….heel erg moe. Hier heb ik mij echt op verkeken, maar ondanks dat het tegenvalt geeft het helemaal niets. Ik geef er aan toe en gun mijn lijf extra rust. Ondertussen loop ik langs een marktkraam met plastic fruit.

din

En ik teken fietsen, popjes, auto’s en motoren. Sarah doet ook een poging en tekent een popje inclusief navel. Vooral die navel maakt het af.

din1

Om mijzelf toch niet helemaal nutteloos te voelen ruim ik de keuken op en poets ik wat. Sarah wil helpen met alles, zo ook het uitruimen van de vaatwasser. En dat gaat niet helemaal goed. ‘Oh ohh mama kapoet’.

din2

En ik kwam nog een foto tegen van het KDV gister. Sarah is totaal niet bang voor beesten en geeft even het goede voorbeeld.

Ik duik samen met Sarah heerlijk in bed na de lunch om bij te slapen. Daarna zijn we weer redelijk fris en fruitig. Na het avondeten even bij opa en oma langs om de aanhangwagen terug te brengen. Ik maak even snel twee scheve staarten bij kleine mevrouw. Staat wel eigenwijs, maar de volgende keer wel even een kam gebruiken 😉

din5

Eenmaal weer thuis tik ik een blogje weg en het lukt mij niet om te sporten. Zoals je al merkt: deze week gaat het niet heel super met sporten. Met het eten daarentegen wel, ik houd mij nog steeds heel netjes aan het menu en dat gaat mij prima af.

Woensdag

Om half negen gaat mijn wekker en ik stap snel onder de douche en kleed mij aan. Straks moet ik weer bloed prikken bij de Trombosedienst en ik neem Sarah mee. Maar eerst…even een foto schieten van haar outfit. Ze zit of staat geen moment stil dus ik neem het er snel van. Ik vermoei haar verder niet met eindeloze fotoshoots, maar af en toe een knappe foto is wel leuk!

woe

Dames en heren, de prachtige oranje vloer van de dokterspraktijk. Waarom? WAAROM?

woe1

Weer thuis en toe aan koffie. Daarna lezen we en bouwen we blokken. Sarah vindt Snapchat ook steeds leuker trouwens…Lekker stel!

woe2

Er kwam een luchtje binnen die ik voor mijn moeder had besteld. Daar zaten ook proefmonsters bij, waaronder dit mannenluchtje van Ronaldo. Ik vind die vent vreselijk, maar dat luchtje….wow! <3 Giorgio gaat hem waarschijnlijk kopen (lucky me).

woe3

‘Mama beetje zielig?’ Sarah merkt op de één of andere manier wanneer ik niet lekker in mijn vel zit. Tijdens het boekje lezen pakt ze heel lief mijn hand. Het beste medicijn!

woe5

In de avond geen energie voor een blog, gelukkig stond er an één gepland.

Donderdag

Vandaag wordt niet mijn dag, voel ik al aan mijn lijf wanneer ik wakker word. Ken je dat gevoel? Dat je bij het openen van je ogen al weet dat het niets gaat worden? Ik stap uit bed, kleed mij aan en loop naar de kamer van Sarah. Wanneer ik de deur open komt er een gigantische lach mijn kant op. Dat kleine ondeugende meisje was haar bed al uit en was heerlijk aan het spelen en rondlopen.

Vandaag is dus niet mijn dag, maar ik laat mij toch regelmatig een beetje opvrolijken door deze clown.

don

En ze wil heel graag Nijntje kijken. Ik kijk gezellig mee, wie heeft Netflix nodig? Nijntje is super rustgevend!

don1

Lekker koekje erbij…Deze kocht ik onlangs bij de supermarkt en ze vallen heel goed in de smaak hier! Aanrader.

don2

En ik….ik waag mij aan een lekkere salade als lunch. Met onder andere tonijn en feta. Een salade als lunch bevalt mij zo enorm goed, dat ik het zeker ga voortzetten. Voor mij geen slappe boterham meer, dit vult voor mij beter en ik kan er langer mee doen. Klinkt gek, maar is echt zo!

Sarah en ik gaan allebei even slapen in de middag, alleen mij lukt het niet ondanks dat ik echt helemaal op ben. De mannetjes van de gemeente komen bosjes voor het huis snoeien en dan….tja je raad het al.

Sarah slaapt daarentegen wel, heel lang zelfs. Om half vijf besluit ik haar toch maar wakker te maken en ik zie een enorme puinhoop op haar kamer. Dus daarom slaapt ze tot zo laat…ze is eerst bezig geweest met het plunderen van lades en kastjes. Ik kan er hard om lachen, zij ook.

Na het eten brengt Giorgio Sarah naar mijn ouders, ik ga niet mee. Ik ben op en kapot en laat een bad vol lavendelolie vollopen. Het was zalig! Tijdschrift erbij en even helemaal niets.

don5

Ook geen blogje maken in de avond, alleen even wat mailtjes beantwoorden. Moet kunnen. En sorry Fajah, volgende week hoop ik wat betreft sporten op verbetering.

Vrijdag

Ik slaap uit tot tien uur en sta eindelijk redelijk fris op, wat heb ik dit gemist! De rest van de dag profiteer ik van dat beetje energie en ik neem sinds lange tijd weer een video op (met geweldig leuke winactie) en ik maak de benedenverdieping schoon. Tussendoor veel rust, maar het ging goed! Eerst stevig ontbijten met en proteïnepannenkoek.

vrij3

Tijdens het filmen even buiten mijn comfortzone met een kleurtje op mijn lippen.

vrij

En voor wie denkt dat mijn ‘filmset’ er netjes en georganiseerd uitziet, die heeft het mis.

vrij1

En afvallen is hartstikke leuk, maar de broeken die ik twee maanden geleden kocht zakken al bijna van mijn kont af. Eigen schuld, had ik maar geen broeken moeten kopen…Beetje blijven hijsen en het gaat prima!

vrij6

Doen jullie trouwens al mee met de winactie van Vichy? Vichy heeft nieuwe maskers uitgebracht en jij kunt een pakket met 6 maskers winnen! Ik mag tien mensen gelukkig maken, dus er is veel kans! Kijk hier wat je daarvoor moet doen (niet veel) en waag een kansje!

vrij65

En ik poets nog even door, zodat we met een schoon huis het weekend in kunnen. Ben zo blij met dit spul, eindelijk geen gehoest tijdens het schoonmaken.

vrijt

Sarah wordt rond 17.30 door mijn ouders ‘afgeleverd’ aangezien Giorgio nog niet thuis is door de drukte op het werk. Saar heeft een hele leuke dag gehad en dus is mijn dag ook goed! Ik bak visjes, kook wat aardappels en maak een makkelijke salade. Het is weekend!

Zaterdag

Dit weekend hopen op mooi weer zodat we even op pad kunnen naar een leuke speeltuin of kinderboerderij. Vandaag gaan we naar mijn zus die afgelopen week jarig is geweest, even wat drinken en een cadeautje langs brengen. In de middag staan er boodschappen op de planning en wederom een nieuw Wereldgerecht. Ik krijg nog steeds veel verzoekjes, dus we blijven ze maken! Het plan is om ook verder te gaan dan de Wereldgerechten alleen: er is ook veel vraag naar de gezondere recepten van andere pakjes en zakjes. Zoals chicken tonight, ovenpasta’s, noedels, ovenschotels, etc. Kortom: nog heel veel leuks en lekkers op de planning! Mocht je nou een verzoek hebben, laat het mij dan weten! Dat mag hier onder de blog, in een mailtje of op social media. Leuk! En…ik beloof een kwarktaart in elkaar te flansen die prima past in het killerbodydieet of een ander dieet met veel eiwitten en weinig ongezonde koolhydraten. Lekker!

En verder heerlijk vrij zijn met ons gezin en ook een beetje lui doen. Zoiets…

zat

Allemaal een heel fijn en zonnig weekend! En mocht je op vakantie gaan of zijn: een hele fijne vakantie.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Leuk bed.
  Die Ronaldo kan ik ook niet zien. Hahaha.

  Beantwoorden
 • Fijn dat je gisteren wat beter opstond, hopelijk heb je een weekend met genoeg energie! Sterkte met Shiva, ik duim mee dat deze nieuwe aanpak werkt!

  Beantwoorden
 • Oh wauw ik vind het wel heel tof om te zien hoe snel het gaat met je killer body dieet. Ik moet het misschien ook maar gaan overwegen.

  Beantwoorden
 • Wat is Sarah een lieve meid.. Haar staartjes staan haar goed! Ik begin spontaan te glimlachen bij ’t zien van haar leuke gezichtje 🙂

  Beantwoorden
 • Leuke blog weer. Door jou maak ik ook alleen maar schoon met Method. Heerlijk spul.

  Beantwoorden

Write a comment