Kijk je mee?

Photo diary. Memory Lane 7-13 juni

Mijn agenda stond afgelopen week zo vol dat ik de dagen niet meer kon lezen. Belletjes, mailtjes, bezoekjes, bloedprikken…Maar er stonden ook leuke dingen op de agenda! Kijk mee naar mijn week van dag tot dag.

Zondag

Goedemorgen! De dag beginnen we met het aaien van beestjes. Sarah zag een spinnetje kruipen op de salontafel en riep al heel hard ‘Aaaaai’. Haar vingertje legde ze op de spin maar in plaats van te aaien drukte ze het spinnetje plat. Sorry spinnenbeest. Rest in pieces.

zonh4

Vandaag komen we voornamelijk bij van een verjaardag die gisteren plaatsvond. Mijn neefje vierde zijn 2e verjaardag en naast cadeautjes geven en taart eten zaten we heerlijk in de tuin en aten we lekkere salades. Sarah droeg een heel leuk jurkje van H&M en het stond haar zo wijs.

zonh

Een echte dame…

zonh1

En dit lekkers stond allemaal op tafel! Een hartige taart, couscoussalade, salade met blauwaderkaas en wraps. Heerlijk was het!

zonh2

Alsof ik nog niet genoeg had gegeten: ik sloot de dag af met een laatste beetje wijn die nog in de fles zat en verse sushi.

zonh3

Maandag

We hebben heerlijk geslapen en staan op voor een nieuwe week. Nog maar twee weken tot onze vakantie! Het ging goed op het werk en eenmaal thuis leg ik Sarah in bed. Ik kan mooi even 2 artikelen maken (één voor morgen en één voor in de vakantie), zodat ik vanavond lekker vrij heb. Maar eerst de weekboodschapjes!

Hoi Freek…

maanh

Ik krijg kriebels van mijn kledingkast en besluit deze op te gaan ruimen. Maar liefst 3 vuilniszakken vulde ik met oude kleding. Kleding die versleten is, die te klein of te groot is en kleding die ik gewoon nooit draag. Weg ermee! En dat voelt goed..

maah2

Tadaaaa  maanh1

Bij het Kruidvat koop ik deze drie leuke lippenbalsems. Ik had nog geen lippenbalsems. Nee echt niet…(iets van 30 ofzo).

maanh4

En mijn pakje kwam vandaag binnen! Hair treatment van Uniq One (deze ruikt onwijs lekker), een soort leave in conditioner. En Biosilk, ook een haarverzorging. Omdat ik mijn haar echt lang ga laten groeien moet ik het wel heel goed gaan verzorgen. Zo gezegd zo gedaan! Donderdag naar de kapper voor de puntjes en wat laagjes erin.

maanh5

Dinsdag

Morning! Ik ontbijt met koffie en een banaan. Sarah slaapt nog, maar op het moment dat ik mijn koffie op heb hoor ik een meisje praten. Wat een timing!

dinh1

Saar is in opperbeste stemming en dat zien we graag. Vandaag moeten we naar de tandarts en moet ik heel veel dingen regelen (bellen en mailen) in verband met de vakantie.

dinh5

Ik bel met de huisarts, met de bedrijfsarts, met de Trombosedienst en met het ziekenhuis. Ik krijg van de Trombosedienst een website door waar ik adressen kan vinden in Frankrijk om mijn bloed te laten controleren, mocht het nodig zijn. Het is een lijst met adressen die zijn aangeleverd door toeristen. Meteen vraag ik mij af waarom de Trombosedienst hier geen verantwoordelijkheid in neemt en zorgt voor een betrouwbare lijst? Maar goed, vol goede moed schrijf ik plaatsnamen op en begin ik in Google maps te kijken waar het ligt. Al gauw is die moed behoorlijk gezakt, aangezien bijna alle plaatsen in het zuiden liggen. Lekker dan! Mocht het nodig zijn, dan hoef ik ‘maar’ 3 uur heen en 3 uur terug te rijden voor een beetje bloed prikken. Wat een service van de Trombosedienst!

dinh

Om 10.00 moeten we bij de tandarts zijn. Daar kom ik Barbie tegen, die ook te maken heeft met post-pregnancy-problems. Arme meid, wat een haaruitval!

dinh3

Sarah vermaakt zich prima. Volgend jaar, als ze twee is, zal ze ook in de stoel van de tandarts moeten. Gelukkig hadden Giorgio en ik niet veel bijzonders. Er werden foto’s gemaakt en verder niets. ‘Ben je zwanger? Want als je zwanger bent moet je het zeggen’. Nee hoor ik ben niet zwanger. ‘Oké, maar anders gewoon zeggen hoor!’ Fijn, zo’n confrontatie, ook al kan die beste man er niets aan doen. Ik zal het nog wel veel vaker gaan tegenkomen.

dinhh

Thuis wordt er goed voor Shiva gezorgd, die een beetje zielig is van de inenting vanwege de vakantie. Sarah probeerde de speen via een neusgat naar binnen te duwen.

 

dinh6

Woensdag

Er is er één jarig….Vandaag werd ik dertig en om 7.30 werd ik ontvangen door mijn lieve collega’s die mijn hoofd op de deur hadden geplakt. Wel heel erg lief!

woeh3

Op het werk trakteer ik taart en word ik de rest van de dag gefeliciteerd. Ik voelde mij echt heel erg jarig!

woeh5

Thuis ging dat gevoel verder…voordat ik even ging slapen raapte ik een boeketje van de deurmat. Een bosje door de brievenbus en ook nog leuke kaarten.

woeh

Ik werd goed verwend, ook al heb ik geen groot feest gehouden. Van Giorgio kreeg ik een mooie passpiegel en een Wehkamp cadeaubon. Mijn ouders kwamen langs en gaven mij dit boek. Helemaal leuk! Sarah had weer iets moois gemaakt op het KDV.

woeh1

Voordat ik Sarah weer ging ophalen van het KDV snoepte ik nog even deze sushi weg. Sushi addict…I know.

woeh6

Donderdag

Vandaag een heerlijke dag voor de boeg. Helaas moet er wel weer veel gedaan worden. In de ochtend valt er iets leuks op de mat…post van de camping! Nu begint het echt op te schieten, over iets meer dan een week gaan we al!

donh

Helaas zorgt het wel voor veel drukte in mijn hoofd. Ik moet voldoende medicijnen regelen, een Franse brief uitprinten voor de artsen, medicijnoverzicht maken, naar de huisarts, bloedprikken, etc. Ook moeten we nog wat spullen halen en liggen er overal lijstjes. Vandaag word ik ook door iemand van de patiëntenvereniging Hart en Vaat gebeld, aangezien het mij heel erg leuk lijkt om als patiënt en verpleegkundige mee te denken over wetenschappelijk onderzoek. Wat vind ik belangrijk? Ik krijg een hele hoop Engelse tekst te verduren en er zal regelmatig overleg plaatsvinden tussen de vrijwilligers en de onderzoekers. Maar het lijkt mij geweldig leuk en ik vind het een hele eer dat ik daar voor gevraagd ben.

Sarah en ik fietsen tussendoor even op en neer want ik moet bloedprikken voor de huisarts.

En er kwam nog iets door de bus, een cadeautje van ING. Altijd lekker!

donh1

 

Terwijl Sarah even slaapt duik ik achter mijn toetsenbord. Tik tik tik…Na een uur is Sarah alweer wakker en heb ik mooi weer twee artikelen gemaakt en heel veel foto’s geschoten. Ik trek mijn zomerse ‘het kan best’ broekje aan en daarin komen mijn witte benen mooi tot hun recht. * Attentie attentie wilt u uw zonnebril opzetten?*

donhhh

Tussen de bedrijven door heb ik heel even rust en besluit ik het badje op te zetten in de tuin. Sarah haar eerste buitenbad avontuur! Ze vond het heerlijk.

zon

Ik maak in de middag gehaktballen aangezien ik vroeg moet eten. Om 18.00 word ik bij de kapper verwacht en dat is net tijd om te eten. Ik eet zelf om 17.00 en Giorgio en Sarah eten als ik weg ben. Het loopt allemaal wat uit, waardoor ik dik 1,5 uur later weer het huis binnen loop. Maar wel met nieuw haar! Ik heb een vrij hoog voorhoofd en ik mis altijd wat op die plek. De kapper begreep mij helemaal en knipje een soort van halve pony. Hierdoor valt het wat meer in mijn gezicht en is mijn voorhoofd niet zo bloot.

donhhhhhh

Vrijdag

Een laatste dag werken voor het drukke weekend begint. Om 7.30 stap ik op de fiets en om 15.00 kom ik weer thuis. Ik ben op de terugweg nog even langs de supermarkt en drogist gefietst om billendoekjes en highlights te kopen. Ook moest deze junk weer wat doosjes pillen afhalen bij de apotheek.

Heel even lig ik in bed en val ik in slaap, maar het is heel erg warm. Ik besluit even wat te schrijven aangezien Sarah nog bij mijn ouders is. Kijk eens naar de spellingscontrole van WordPress…

vrijh

 

Ohh wat word ik blij van de weersvoorspelling van Frankrijk volgende week! Hopen dat het zo blijft.

 

vrijhd

Shiva bakt mooi bruin en krokant, ook zonder Croma.

vrijhh

Giorgio en ik stappen aan het einde van de middag in de auto en rijden naar het centrum om spullen te halen voor de vakantie. Ik koop slippers en onder andere wat speelgoed voor Sarah voor in de auto. Helaas is er weinig leuks te vinden.

Voordat we Sarah ophalen kopen we ook nog ons avondeten. Compleet tegen onze principes in halen we een maaltijdsalade. Sarah pikken we op en brengen we naar bed. Even snel eten en weer door…

vrijhhhh

Oh ja…als ik iets leuk vind op een camping dan is het tafeltennis. Geweldig!

vrijhy

Zaterdag

Dit weekend gaat de drukte gewoon door. Vandaag hebben we een onder andere een fotoshoot en morgen een familiedag. Maar met het idee nog maar één week te hoeven werken is dat niet zo erg. Nog even doorbikkelen en dan genieten! En wil je nog voor de vakantie 10 kilo kwijtraken? Mijn zus kwam met een goede tip!

zath

Ik wens jullie allemaal een heerlijk weekend toe!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

  • Heerlijk om te lezen! Sarah ziet er inderdaad superschattig uit in dat gestippelde jurkje, en wat lief dat ze de hond wilde troosten met haar speen! 🙂 Succes nog even met het laatste pre-vakantie-weekje!

    Beantwoorden
  • Wat een schatje heb je toch in haar jurkje! Superleuk je nieuwe kapsel!!

    Beantwoorden

Write a comment