Kijk je mee?

Photo diary. Memory Lane 2 – 8 augustus

Een week van hard werken, maar ook luieren, fietstochtjes, wederom lekker eten en mijlpalen. Kijk weer mee naar mijn week in foto’s!

Zondag

Gister waren we bij de fietsenmaker om een fietstoeltje voor achterop te kopen. Ik krijg Sarah dus niet meer in de stoel voorop getild met het stuur in de weg. Bij de fietsenmaker liep Sarah regelrecht naar een zuurstokroze meidenfiets en wilde er op zitten. Sindsdien is ze helemaal gek van fietsen en trappers.

Dit is hem uiteindelijk geworden. Wederom een Yepp, want daar was ik heel erg tevreden over. Als het regent hoef je geen kussentjes te verwijderen en het is een veilig en stevig stoeltje. Ik moet er nog wel even aan wennen dat Sarah nu achterop zit. Het voelt zo ongezellig. Voordeel is wel dat ze mijn rug kan kriebelen onderweg, haha.

zondagen1

En dit was het fietsje waar Sarah zo gek op is. We hebben nu een driewieler op de kop kunnen tikken met een duwstang. Ik denk dat ze dat heel erg leuk gaat vinden. Een echte fiets komt over een poosje wel.

zondagen3

Vandaag zijn we een stukje gaan fietsen door Ede om de stoeltjes uit te proberen (Giorgio heeft nu mijn oude stoeltje voorop, dus hij is helemaal blij). De rest van de dag speelden we, ruimden we wat op en dansten we op de muziek van de Gay Parade.

zondagen

Maandag

Vandaag was mijn eerste werkdag van 8 uur. Het ging prima, behalve dat ik heel erg moe was na een korte nacht. Maar die vermoeidheid kwam dus niet door het werken. Het is een fijn gevoel dat ook dit goed is gegaan en gewoon lukte. Langzaam komen we er wel! De komende 2 weken ga ik mijn overige dagen ook uitbreiden naar 8 uur, zodat ik over een aantal weken 24 uur werk en weer ingeroosterd kan worden. Bijna een jaar bezig geweest met opbouwen…

maan

Thuis ben ik kapot, maar ga ik toch aan de kook. De grote boodschappen laat ik manlief doen. Trouwens een goede tip voor degene die graag met kokosolie koken/bakken: deze kokosolie in spuitbus. Geen gedoe meer met een pot en een lepeltje, maar even de pan in sprayen en klaar. Ook handig voor het invetten van bakblikken en ovenschalen. Deze kochten wij een tijd terug bij de Body&Fit shop.

maandagen

Mijn moeder stuurde mij een appje met deze foto. Een collega van haar is een hele tijd bezig geweest met het maken van een tafeltent. Geweldig!Alle kleinkinderen zullen hier veel plezier aan beleven (en ook de grote kinderen ;))).

maandagen1

Wat details…

tent

Knap hè?

tentje

Dinsdag

Goedemorgen! Nog even wakker worden samen in het grote bed voordat we de dag beginnen.

dinsdagen5

Het is een donkere, grauwe dag. We blijven heerlijk binnen en bombarderen deze dinsdag tot een pyjamadag. Op de bank genesteld met de lampjes en kaarsjes aan kijken wij Nijntje en Teletubbies.

dinsdagen34

Er komt een pakketje binnen van H&M en even later van de Zara. Ik had winterkleding besteld voor Sarah nu ze nog alle maten hebben en de keuze nog groot is.

Bij de H&M kocht ik wat truien, een muts en wat make-up en verzorgingsproducten (hier kun je een review lezen). Bij de Zara een winterjas, nep bont vestje, lange broeken en truien.

dinsdagen1

Geweldig toch, dat vestje?

dinsdagen

En maat 92 alweer….het ziet er zo groot uit!

dinsdagen3

Toen Sarah net was geboren had ze een soort vachtje van zwarte donshaartjes op haar rug. Ze zitten er nog steeds een beetje als je goed kijkt.

dinsdagen2

Woensdag

Vandaag een heerlijk rustige werkdag gehad en ik haal een vrolijk meisje op van het KDV. Wat wil je nog meer?

woensdagen1

Terwijl ik de fiets door de poort rijd en een beetje optil aan het zadel lijkt er iets af te breken. Mijn zadel wiebelt en mijn vinger kwam er tussen. Au.

Gelukkig hielt het bloeden snel op (ik bloed niet leeg ofzo met bloedverdunners) en kon ik Sarah even naar bed brengen. Snel wat opruimen en dan aan de kook. Ik maak zelf hamburgers met gegrilde groenten. Morgen komt er een recept online, ze waren heerlijk!

woensdagen2

Sneakpeak…

woensdagen5

Donderdag

Het is een warme zomerse dag en wij zijn vrij! Veel puf hebben we echter niet om er op uit te gaan. Ik had afgesproken met een oude vriendin die ook een dochter heeft, maar haar dochter werd helaas ziek. Ook wist ik niet of ik wel met een kapotte zadel kon fietsen.

Ik haalde wat tekenspullen tevoorschijn en we begonnen aan een tekening voor opa en oma. Dit tasje van Playdoh kochten we trouwens bij de Lidl in Frankrijk afgelopen vakantie. Hij was afgeprijsd voor vijf euro. Eigenlijk wilde ik hem bewaren tot Sinterklaas, maar mama kan natuurlijk niet wachten. Er zitten stiften, potloden en klei in met vormpjes en het is meteen een rugtas.

donderdagen

De potloden gaven niet heel veel kleur af, dus gaf ik Sarah een stift. En dat was niet zo’n goede keuze.

donderdagen2

Ik heb hem maar weer afgepakt en dat was natuurlijk hartstikke stom. Na wat boenen zat de stift er nog op, haha.

donderdagen4

Als goedmakertje maakte ik voor de lunch deze heerlijke ei-muffins. We zijn er allebei dol op!

donderdagen1

In de avond brachten we Sarah weer naar opa en oma voor een logeerpartij!

Vrijdag

Op het werk kreeg ik deze foto van mijn ouders via de whatsapp. Mijn vader was aan het snoeien en Sarah hielp mee.

vrijdagen

Op de terugweg van het werk naar huis moest ik natuurlijk even naar de Albert Heijn.

vrijdagen4

En eenmaal thuis ging ik heel even op bed liggen met een heerlijk dutje tot gevolg. En leuke deuken in mijn wang….die er na een paar uur nog inzitten.

vrijdagen1

‘S nachts hebben we in de tuin vaak een naaktslakken-invasie. De etensbakken van Shiva staan buiten en je ziet goed waar ze zijn geweest. CSI meldt zich…

vrijdagen2

Na het overheerlijke dutje fiets ik met Giorgio en de deuken in mijn wang naar mijn ouders. We zien Sarah daar weer en eten gezellig een hapje mee. Saar heeft hier de pet van opa op.

vrijdagen3

Zaterdag

Heerlijk, het is weekend! Een paar dagen vrij met mooi weer, wat wil je nog meer? Vandaag doen we het rustig aan en morgen genieten we weer van een fietstochtje. Het plan is om naar de kinderboerderij te gaan verderop in de stad.

Ook ga ik aan de slag met het invullen van deze Milestone mini Cards. Ik houd alles bij van Sarah in haar Memory box, maar deze kaarten wil ik ook invullen en eventueel inlijsten.

zaterdagen

 

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie plannen! Laat je horen in de reacties en een heel fijn weekend!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment