Kijk je mee?

Photo diary. Memory Lane 19-25 juli.

Hebben jullie ook zo genoten van de zomerse dagen afgelopen week? Na weer helemaal geacclimatiseerd te zijn na de vakantie lijkt het alsof we nooit zijn weggeweest. Hierbij mijn week in foto’s!

Zondag

Gister zijn we de stad in geweest om te winkelen en vandaag hebben we plannen om naar de Ikea te gaan. Vandaag kwam tevens het recept online van het stoofvlees wat ik maakte. Ik krijg er nu alweer zin in als ik deze foto zie…mmm!

zondag

Mevrouw deed vanochtend zelf haar haar en dit resulteerde in een soort coupe ‘ochtend dut’, zoals opa het altijd noemt. Ach, eigenlijk staat haar alles. Dit is als het goed is de laatste foto met deze stoel. We gaan een andere halen bij de Ikea, die veel makkelijker schoon te houden is. De stoel die wij nu hebben bevat allemaal randjes en dat is met schoonmaken echt een ramp.

zondag2

Na het ontbijt hebben we heel even tijd om bij te komen, want we willen wel in de ochtend nog naar de Ikea. Gezien het slechte weer zal het wel druk worden.

zondag1

Here we go! Een car-selfie (of carfie?).  zondag3

Naast de kinderstoel kochten we ook een pop voor Sarah en deze beveiliging voor de keukenkastjes.

zondag4

En voor de trap naar zolder hadden we nog een traphekje nodig. Een gewone past niet, die is te smal. We moesten dus opzoek naar een harmonica hekje. Bij de Ikea hadden ze deze inclusief verlengstukken. Past altijd! Nu kan Sarah lekker rondrennen op de overloop als ik even bezig ben.

smile22

Maandag

Sorry, ik moest even heel hard lachen om deze foto. Herkenbaar? Goedemorgen!

maandag2

Vandaag begint het gewone leven weer en brengt Giorgio Sarah al vroeg naar het KDV. Maar voordat ze gaat eerst kiezen welke schoenen ze aan trekt. Wat een luxeprobleem! Nee, zonder gein, zaterdag kochten we bij de Scapino deze 4 paar schoenen in de uitverkoop. Voor nog geen €10,- per stuk! We namen ook alvast wat grotere maten mee voor komende herfst/winter. Ik hou van Sale!

maandag1

Na een fijne werkdag pik ik Sarah weer op om 14.30. Thuis zet ik de Teletubbies aan en ruim ik even wat op in huis. Zo grappig hoe geïnteresseerd ze naar de afleveringen kijkt! Ik vind het zelf behoorlijk irritant (oh ohhh) maar het feit dat ze er zo van geniet vind ik het belangrijkste.

maandag

Daarna begin ik met koken. We eten optijd zodat we na het eten nog de grote boodschappen binnen kunnen halen. Ik maak gehaktballen met nasi kruiden.Lukt altijd.

maandag3

Ik maak er gebakken aardappels en broccoli bij. Het bordje hieronder is trouwens van Sarah, mocht je twijfelen 😉

Dinsdag

Oef wat hebben we slecht geslapen. Sarah was om 5.00 al wakker en was veel aan het huilen. Ondanks dat we vrij zijn, gingen we er om 6.30 uit. Na de pap maar even languit op de bank.

dinsdag2

Om een beetje in Nel Veerkamp-stijl te blijven, kochten we gister deze speen. We haalden er ook één voor ’s nachts, met glow in de dark. Scheelt hopelijk heel wat nachtelijke zoekpartijen. Geinig!

dinsdag4

Rond 9.00 werd Sarah al heel erg moe en bracht ik haar naar bed. Ook ik dook er weer in en rond 12.00 werd ik wakker van Sarah. Oh….wat was dat lekker! We zijn weer helemaal bijgetankt.

dinsdag

Het is mooi weer dus ik wil straks nog wel even met Sarah wandelen. Maar eerst ga ik wat anders met mijn energie doen. Poetsen!

dinsdag1

Hoe leuk is deze pop van de Ikea? We hebben haar Dushi genoemd en Sarah vindt haar heel erg grappig. Ze lacht elke keer heel verlegen naar de pop.

dinsdag3

Na het poetsen lopen we en rondje in de wijk. Maar we zijn al snel terug, ik heb mij behoorlijk verkeken op de warmte.

Woensdag

Zeg….wat kijk je nou?

woensdag

Vandaag waren mijn ouders 40 jaar getrouwd! Een ontzettende mijlpaal. Ik liet een bos bloemen bezorgen, maar ging direct na het werk ook nog met 40 rozen richting het huis om die als verrassing op tafel te zetten namens wat familieleden. Ze zijn goed verwend met bloemen en kaarten, wat ook wel mag met zo’n jubileum!

woensdag1

Toen we weer thuis waren aten we een broodje. Sarah had op het KDV heel lang geslapen en de broodmaaltijd daardoor overgeslagen. Na het broodje gingen er ook nog wat druiven in. Nieuwe verslaving!

woensdag2

En weer ging moeke aan het stofzuigen. Gemiddeld zo’n 3 keer per dag, dankzij hond en kind. Het houdt mij in topconditie zullen we maar zeggen. Hier mijn nieuwe wax-melter. Ik had er één van porselein maar die werd zelf ook ontzettend heet en dat vond ik niet veilig meer. Deze is van de Xenos en ziet er een stuk veiliger (en leuker) uit.

woensdag3

In de avond schrijf ik wat voor de blog en ik kom foto’s tegen van Sarah. Ik kijk regelmatig even naar de foto’s van haar eerste weken. Kijk hoe klein ze was! En hoe groot haar voeten toen al waren, haha.

woensdag4

Donderdag

Vandaag zijn we weer samen thuis en weer belooft het een warme dag te worden. Dat wordt weer wandelen! Maar eerst de nodige voedingsstoffen naar binnen zien te krijgen. Sarah en ik zijn allebei wat verkouden en ik eet braaf mee als Saar haar fruit krijgt. Vandaag maakte ik gebakken appeltjes met kaneel en honing. Ze vindt het ontzettend lekker. Het hele huis rook naar appel en kaneel, waardoor ik stiekem een beetje zin kreeg in de winter. Ja, sorry. Ook de winter heeft wel wat.

donderdag3

Tijd om te wandelen! Vandaag gaan we naar de kinderboerderij. Helaas vind ik de kinderboerderij bij ons in de buurt niet zo heel leuk. Je kunt niet echt dichtbij de dieren komen en het is vrij lastig om met een kinderwagen rond te rijden en overal naar binnen te gaan.

donderdag

Onderweg kwamen we nog een ouder echtpaar tegen die helemaal dol waren op Sarah. ‘Wat een ontzettend mooi kindje. Is het een jongen of een meisje?’ Ehh…

Uit frustratie begon Sarah haar kinderwagen op te eten…

donderdag2

Eenmaal thuis ging Sarah even slapen en schreef ik wat voor de blog en maakte ik wat foto’s. Er begonnen spontaan lampjes te branden boven mijn hoofd.

donderdag4

En daarna met Sarah spelen en liedjes luisteren. Mr Probz vindt ze nog steeds het einde. Ze begon hem zelfs te aaien op de Ipad, waardoor het liedje steeds op pauze ging. En dat vond ze niet leuk.

donderdag5

Ik bakte pannenkoeken en na het vreetfestijn is het uitbuiken geblazen bij papa op de bank, met Teletubbies op!

donderdag1

Vrijdag

Ik maakte even een compilatie van de Nel Veerkamp-outfits van Sarah. Wat was ze klein en bol!

overig

Vandaag werk ik een late dienst en begin ik om 16.00. In de ochtend staat nog een afspraak bij de bedrijfsarts. Aangezien Sarah bij mijn ouders slaapt kon ik vandaag uitslapen tot 9.30. En je raad het al…het lukte niet echt. Ik heb heel onrustig geslapen. Na de bedrijfsarts ben ik nog maar even gaan liggen.

Toen ik thuiskwam van de bedrijfsarts trof ik Shiva ook in een heel ontspannende houding aan. Haha.

vrijdag

Na mijn dutje schrijf ik deze Memory Lane en word ik langzaam wakker met een kop koffie. Normaal gesproken tik ik de photo diary op vrijdagavond, maar vanavond werk ik. Als ik om 22.30 thuiskom ga ik als eerste even bij Sarah kijken. Een hele dag haar niet zien is toch wel lang, haha. Ik kijk trouwens elke avond nog even bij haar. Zijn er meer mama’s die dat doen? En dan steeds maar weer afvragen hoe het mogelijk is dat er een perfect mensje in dat bed ligt.

Een selfie in de spiegel. Nog een beetje in de slaapkop-modus.

vrijdag1

smile

Zaterdag

Nog een doordenkertje nodig voor de zaterdag?

overig1

Vandaag duiken we weer even de stad in en gaan we heerlijk eten bij mijn ouders, om hun huwelijksdag te vieren. En zondag? Dan gaan wij richting Dierenrijk…ik heb namelijk 2 kaartjes gewonnen bij Nicole! Geweldig leuk, ook omdat de figuren uit Sesamstraat komen. Ik ben heel erg benieuwd hoe Sarah het vindt!

smile2

Ik ben benieuwd naar jullie plannen voor de komende dagen. Wat is je tip bij een dag als vandaag met heel veel regen?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

  • Wat is Sarah toch en heerlijk en knip kind om te zien!

    Beantwoorden
  • De foto waar Sarah een haarband draagt is zo leuk! De kinderboerderij waar je het over hebt (bij bellestein denk ik?) vind ik ook niet zo leuk. Alhoewel het wel een verbetering is met een aantal jaren geleden.

    Beantwoorden

Write a comment