Kijk je mee?

Photo diary. Memory Lane 14-20 juni.

De afgelopen week stond voornamelijk in het teken van de laatste (zware) loodjes, voorbereidingen en vooruit werken voor de blog. Maar er kwam ook een waanzinnig pakketje binnen en Sarah bereikte een belangrijke mijlpaal!

Zondag

Gister hadden we een drukke dag met een verjaardag en een photoshoot. Allebei was heel erg leuk, maar vandaag hebben we nodig om bij te komen. We klungelen wat aan, doen wat voorbereidingen voor de vakantie en ik typ weer een eind vooruit. In de ochtend maak ik gebakken appeltjes met kaneel voor Sarah. Je gelooft het of niet: dit vindt ze nóg lekkerder dan een banaan!

sunday

We oefenen vandaag ook veel met lopen. Shiva gaat altijd in de houding als er een foto gemaakt wordt.

sunday1

Over een paar weken komt er een blogje online over de voorbereidingen die je moet treffen als je met huisdieren op vakantie gaat. Waar moet je allemaal aan denken?

sunday2

De foto’s van de shoot krijg ik nog binnen, maar hier alvast een voorproefje. Wat zijn ze mooi!

hoop

 

iksaar

 

geloof

mooie

Maandag

De laatste werkweek gaat in. Gek, dat als je weet dat je bijna vakantie hebt, je ineens tien keer zo moe bent. Wij zijn er echt aan toe om bij te slapen, te relaxen en te genieten van elkaar als gezin. Lekker de zonnestralen oppikken en genieten van de natuur. Nog even doorbikkelen. Na een nachtje kort te hebben geslapen neem ik voor vertrek nog een kopje koffie.

monday3

Eenmaal weer richting huis na een werkdag koop ik een BB cream. Handig voor de vakantie, dacht ik. Geschikt voor de lichtere huid en dus voor mij….dacht ik. Wat een oranje troep is dit! Ik weet niet op welke huidjes Loréal dit getest heeft, maar ik word een soort wortel. Jammer…

monday

En ik haalde bij de Albert Heijn deze cd met liedjes van Nijntje. Leuk voor in de auto tijdens de vakantie! Na de vakantie kunnen we vast alle liedjes meezingen.

monday1

Er kwam nog een pakje binnen van oma Amerika. Deze armbandjes zaten er ook in. Ik vind ze leuk! Lekker vrolijk en het heeft iets Afrikaans. Gaat mee in de koffer!

monday2

Dinsdag

We hebben heerlijk geslapen, goedemorgen! De pap smaakte overigens ook lekker.

tuesday5

Ik bestelde zondag een camera en vandaag was hij al binnen! Na een gesprek met de fotografe zaterdag bleek dat dit een uitstekende keuze was. Aangezien een nieuwe heel erg duur is, vond ik een tweedehands ook geen probleem. En er stond net een mooie tweedehands te koop! Deze Canon EOS 7D is ons nieuwste schatje en hier gaan we veel plezier aan beleven. Snel opzoek naar een mooie lens. Ik deed een lenstest op www.canon.nl en bestelde de dag erna een 18-55 mm lens. Goed voor beginners en foto’s maken van alledaagse dingen.

tuesday

Ook kwam er een boek van Bol.com binnen, Ongezouten Zuiderhoek. Een boek over zoutarm eten en heel veel recepten. Er komt een review aan op de blog!

tuesday1

Sarah vindt dit boekje veel interessanter en sleept hem overal mee naartoe.

tuesday3

In de avond haal ik mijn nagellak eraf en besluit ik even niks op te doen. Voor we vertrekken komend weekend doe ik nieuwe nagellak op.

tuesday4

 

Woensdag

De dag van bijzondere mijlpalen! Ik werkte eerst tot 14 en haalde Sarah op. Toen Giorgio thuiskwam gingen we met Sarah oefenen met lopen. Ze liep steeds langere stukjes tussen ons in. En ineens…liep ze door! Toen ze het doorhad stapte ze vol trots de hele woonkamer door. Sindsdien heeft ze er een fulltime hobby bij. Zo leuk om te zien! En wij zijn natuurlijk ontzettend trots.

wednesday1

Voor het avondeten maakte ik lekkere gehaktballetjes.

wednesday

En ook mijn lens was binnen! Foto’s maken kan pas morgen, dan is de SD kaart binnen. Geduld….geduld..

wednesday2

Ik pakte alvast een tas om al mijn medicatie in kwijt te kunnen. Twee volle tasjes van de apotheek, heparine injecties, een naaldencontainer en een bloeddrukmeter passen er prima in. Ook komen hier de belangrijke papieren in (zoals een brief en telefoonnummers). Almost ready!

wednesday3

Voor Sarah hebben we dit ‘ding’ gescoord bij het Kruidvat. Het zijn schakels waar je een ketting van kunt maken. Leuk voor in de auto!

wednesday4

En iets om te knabbelen….wortel knabbels. Ook hebben we nog op de valreep een steun voor de Ipad gekocht, waarmee de Ipad aan de stoel voor haar kan worden bevestigd. Jeetje wat een spullen heb je nodig! Ik dacht dat het een aantal jaar geleden al veel was…maar met een kindje wordt het twee keer zoveel.

wednesday5

Donderdag

Sarah ging gisteravond al vroeg naar bed, dus was zij ook al vroeg wakker. Nou ja, vroeg voor haar doen. Om zeven uur haalde ik haar uit bed en stoeiden we nog wat in het grote bed. Ze gaat eerst even chillen met de handen achter haar hoofd en wordt vervolgens steeds actiever. But first…a selfie.

thursday

Vandaag kwam mijn column online op www.mommyonline.nl. Hier schrijf ik af en toe een stukje voor.

thur

’s Ochtends fietsen we naar de Trombosedienst waar ik bloed laat prikken voor controle. Wat een feest, mijn bloedwaarde is nog steeds goed en stabiel! Dat is fijn op vakantie gaan. Ik werkte in de middag nog hard aan wat artikelen. En als Sarah wakker wordt heb ik het voor elkaar gekregen om het laatste artikel in te plannen (op deze photodiary na). Wow….gewoon wow…ik heb het voor elkaar gekregen om voor drie weken artikelen te schrijven. 21 artikelen! Ik kan echt heel hard achterover leunen in de vakantie en gewoon niets hoeven. Heerlijk!

thursday1

En dan is Sarah wakker en sleept ze achter elkaar koeien zonder pootjes mijn schoot op. Of een octopus…of een schildpad…

thursday2

Ik doe ook nog even wat in het huis. Voor de tweede keer vandaag zet ik de stofzuiger aan. Ik zie je denken…maar weet je waarom? Omdat Shiva verhaard als een gek. Deze inhoud van de stofzuiger is van een week…Iemand een wollen vest nodig?

thursday3

Ik haal ook even wat uit de vriezer. En als ik weer naar binnen wil zie ik dit staan….haha.

thursday4

Vrijdag

Vandaag verzamel ik al mijn moed en fiets ik naar het werk. Ik merk aan mijn lijf dat ik echt rust nodig heb. Om 14.00 is het dan zover…ik zeg collega’s gedag en sluit mijn kluisje. Op naar Sarah en naar huis! Eenmaal thuis, de wind en regen getrotseerd, maken wij een vakantie-selfie. Vakantiegangers melden zich!

friday

Aan het eind van de middag heb ik enorme trek en kook ik twee eitjes. Doe ik wel vaker, gewoon eitjes uitlepelen. Deze was perfect gekookt en verdiende dan ook een ereplaats op mijn blog.

friday2

Deze bloemen moeten nu echt weg….geeft niet, want we zijn straks toch weg.

friday3

We kochten bij de Lidl trouwens luiers. Voor het eerst, nadat ik er veel goeds over gehoord heb. Zijn er mensen met ervaringen? Ik sloeg twee pakken in, die allebei meegaan op vakantie.

friday4

Tussendoor…nomnomnom.Maar toen ik hem wilde pakken zag ik een leeg papiertje. Manlief was mij voor 😉

friday5

Terwijl ik visjes bak leest Sarah zichzelf voor. Dit badboekje van Woezel en Pip is echt haar favoriet. Ze gebruikt een heel lief stemmetje en verzint hele verhalen. Ook haar houding is altijd zo hilarisch…vaak steekt ze haar kont naar achter en hangt ze te lezen.

thursday5

 

Zaterdag

D-day! Vanavond rijden we richting de zon. Overdag zijn we druk met inpakken en de laatste dingen regelen. En dan….1000 km vol zien te houden in de auto. Ik ben heel benieuwd hoe Sarah dat gaat vinden! Ik ben in elk geval goed voorbereid, met alle pillen, spuitjes, brieven en de hele mikmak. Met deze Franse brief van de Trombosedienst komen we alvast in de stemming.

saturday

 Au revoir et à bientôt!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

  • Wat een heerlijke blog weer! Nu lekker genieten van de vakantie!!!! Have fun in France! Enne de luiers van de lidl zijn geweldig, althans bij mijn Riana werkten ze perfect!

    Beantwoorden
  • Geniet ervan Geertje! Fijne vakantie

    Beantwoorden
  • Prettige vakantie! Leuk weekoverzichtje 🙂

    Beantwoorden

Write a comment