recept Zonder pakjes en zakjes

Pasta met gerookte zalm, witte wijn en de Ocean blend vis van Verstegen.

Het tweede recept die ik maak met een van de heerlijke nieuwe blends van Verstegen: een simpele, romige pasta met onder andere gerookte zalm en witte wijn. De blend van Verstegen speciaal voor vis zorgt voor een heerlijke smaak van onder andere dille, citroen en mosterd. Een perfecte combinatie!

Wat heb je nodig voor 4 personen?

  • 350 gram penne of fusilli pasta
  • 125 gram crème fraîche
  • 200 gram gerookte zalm, in snippers of stukjes gesneden
  • 200 gram doperwtjes
  • 150 gram champignons, in plakjes
  • 2 theelepels Verstegen Ocean blend voor vis
  • 1 theelepel uipoeder
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • Scheutje witte wijn
  • Peper
  • Boter of olie

Wat ga je doen?

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit boter of olie in een hapjespan en bak de plakjes champignons aan. Voeg de gerookte zalm toe en bak mee.

Kruid het mengsel met de ocean blend voor vis, de uipoeder, knoflookpoeder en peper. Voeg de doperwtjes toe en blus af met een scheutje witte wijn. Laat het geheel een paar minuten garen.

Voeg op het laatst de crème fraîche toe, roer door en verwarm het geheel nog even kort. Meng de pasta erdoor en serveer direct. Eet smakelijk!

Houd mijn social media in de gaten, want ik ga binnenkort vijf van de nieuwste blends weggeven! Zo kun je zelf aan de slag om de heerlijkste gerechten te maken.

Benieuwd naar alle andere recepten zonder pakjes en zakjes? Het zijn er al ruim 300 en je vindt ze hier! En heb je een verzoek voor een recept? Mail mij dan gerust of stuur via Facebook of Instagram een berichtje.

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoe vond je dit recept of artikel?

Geef 1 tot 5 sterren!

Gemiddelde waardering / 5.

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 34 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment

Lees vorig bericht:
Memory Lane. Photodiary 1-7 april.

Vorige week kwam er geen photodiary online. Niet dat de week niet interessant genoeg was, maar simpelweg omdat ik teveel...

Sluiten