Lifestyle Random

‘Papa poept in luier’ en andere parels van lachwekkende zoektermen.

Niet alleen vaste lezers bezoeken mijn blog, een groot deel (bijna de helft) komt via Google op Lifesabout terecht. Hartstikke leuk dat mijn blog mogelijk antwoord kan geven op een vraag of dat mensen eindelijk iets herkenbaars te lezen krijgen. Ik kan alle zoektermen waarmee mensen op mijn blog komen achterhalen. Het meest wordt gezocht op het Killerbodydieet, het Antifosfolipidensyndroom en de recepten zonder pakjes en zakjes. Begrijpelijke zoektermen. Maar af en toe…zitten er parels tussen. Lachwekkende parels.

Papa poept in een luier

Ten eerste: waarom zou je zoiets op willen zoeken? Ten tweede: waarom is degene op mijn blog gekomen? Waarschijnlijk hebben alle mamabloggers weleens deze zoekterm voorbij zien komen. Het zal te maken hebben met de combinatie van de woorden papa en luier. Maar goed, op mijn blog vind je geen poepende papa met een luier om. Helaas voor jou.

Gio zijn zus naakt

Ik moet je teleurstellen, want Gio heeft geen zus. En al zou hij wel een zus hebben, als zij naakt op het internet zou staan dan kreeg ze er van langs. Ik ben benieuwd wat voor mensen dit soort dingen zoeken. Wie weet is het wel een pukkelig pubertje vol hormonen.

Sextape Fayah Lourens

Ja we gaan nog even door met dezelfde soort zoektermen. Fayah Lourens is natuurlijk de auteur van het Killerbody dieet en het Killerbody dieet is een ontzettend veel gezochte term op Google waarbij mensen op mijn blog terecht komen. Of zij naast een boek ook een sextape heeft durf ik niet te zeggen. Maar hij zal in elk geval niet op mijn blog verschijnen (of verwacht je hier soms ook een review van?)

Is Geertje getrouwd

Ik vind het een eer dat mensen willen weten of ik getrouwd ben of niet, maar waarschijnlijk zal er een andere Geertje worden bedoeld. Of niet. Of wel. In ieder geval, sommige mensen denken dat Google werkelijk overal het antwoord op heeft.

Geertje gek op zwarten

Eh say whut? Hier gingen mijn oren van klapperen, maar tegelijk vond ik het bijzonder lachwekkend. Wie zoekt in vredesnaam hier op? Omdat de vader van Sarah donker is, vraagt iemand zich af of ik gek ben op zwarten? En ‘zwarten’ vind ik echt afschuwelijk klinken. Bah. Maar toch ook weer grappig.

Is morgen alles beter?

Misschien wel ja. Of niet. Wat denk je, dat Google hier een antwoord op geeft? Dat er een helderziende achter het toetsenbord zit die ‘ja’ of ‘nee’ intypt? Was wel handig geweest.

Halfvol of drinken zoek een leven

Vind ik ook.

Mannen die borstvoeding geven

Nog zo’n parel. Mannen die borstvoeding geven. Ben je daadwerkelijk geïnteresseerd in de mogelijkheid hiervan in de nabije toekomst of ruik ik hier een fetish?

Iemand die wat zegt tegen een ander

Dat komt vaak voor. Meestal overdag.

Fayah Lourens Doggy Style

Hoppa, sorry Fayah maar mensen zijn naast je boek volgens mij ook geïnteresseerd in andere talenten van je.

Broek string loopt uit

Dan moet je een andere onderbroek kopen of een hogere broek dragen. Bedoelde je zoiets? En wat had je verwacht op mijn blog te kunnen vinden? Life is about strings.

DIY keizersnede

Hier zou ik niet aan beginnen beste Google-gebruiker. DIY staat voor ‘do it yourself’ voor de mensen die er niet bekend mee zijn. Het komt er dus op neer dat je zelf een keizersnede wil/gaat uitvoeren. Doe maar niet, laat het liever bij breien of haken.

Tot zover de mooiste parels van het Google-universum.Gelukkig bestaat het meerendeel uit serieuze zoektermen vaar soms de tranen van in mijn ogen springen. Niet van het lachen, maar omdat vaak blijkt dat ik met mijn blog mensen help aan een antwoord, een herkenbaar verhaal of handvatten. 

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (12)

 • Dit zijn toch echt stuk voor stuk pareltjes! 🙂

  Beantwoorden
 • hahahahahahah DIY keizersnede. Die maakte vast een horrorfilm!

  Beantwoorden
 • Haha bizar eigenlijk hè dat mensen zo bij jou terecht komen!

  Beantwoorden
 • Haha, hilarisch! Mijn favorieten: DIY keizersnede (daar moet je toch niet aan denken) en papa poept in een luier….tja…. wat zal ik zeggen. Niet teveel over nadenken maar.

  Beantwoorden
 • Haha, geweldig! Wat zoeken sommige mensen toch op zeg!

  Beantwoorden
 • DIY keizersnede? Damn. Maar ik verbaas me ook wel over mannen die borstvoeding geven, hahahah!

  Beantwoorden
 • Je begint je toch wel vragen te stellen bij sommige mensen als je ziet wat een gekke dingen ze googelen.
  Maar wie weet vinden ze hier wel hét antwoord op hun prangende levensvragen.

  Beantwoorden
 • Hahahaha wat een bizarre zoektermen! Sommige mensen sporen niet :’)

  Beantwoorden
 • ? diy keizersnede… Mensen gebruiken soms vreemde zoekopdrachten!

  Beantwoorden
 • Ik zie ze bij meerdere bloggers voorbij komen. Zulke gekke zoektermen, echr bizar hoor. Ik ga ook eens bij mij kijken

  Beantwoorden
 • Oooh haha wat een zoekopdrachten. Super raar ook eigenlijk, maar wel erg grappig om te zien.

  Beantwoorden
 • Hahahahahaha… wat een rare zoektermen! DIY keizersnede??? Hoe dan en waarom ??

  Beantwoorden

Write a comment