Contact

Wil je met mij in contact komen? Ik vind het altijd leuk om berichtjes te ontvangen en vragen en/of opmerkingen kunnen worden gestuurd naar:

info@lifesabout.nl

Zakelijk contact

Bent u een bedrijf en wilt u contact met mij opnemen om mij op de perslijst te zetten, producten toe te sturen om te reviewen of voor een andere samenwerking? Daar sta ik altijd voor open! U kunt contact met mij opnemen via info@lifesabout.nl.
Indien u belangstelling heeft kan ik u mijn Media-kit toesturen. Hierin staan de nodige achtergrondinformatie over Lifesabout, statistieken en een tarievenkaart.

mediakitje

Adverteren

Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren op Lifesabout.nl. Advertenties kunnen onder andere in de vorm van een geschreven advertorial, een banner of een winactie voor lezers worden gedaan. Maar als u zelf een idee heeft voor het adverteren sta ik daar ook altijd voor open. Vraag gerust naar mijn Media-kit.

Lifesabout.nl staat per 1-7-2017 ingeschreven bij de KVK onder nummer 69093040.

Enkele bedrijven waarmee ik heb samengewerkt:

lief

lief1

samenw

 

image

vichy chocolade

 

Advertorials, gesponsorde artikelen en artikelen geschreven in samenwerking met een bedrijf houd ik zo transparant mogelijk. Daarom zal ik altijd vermelden dat het om een samenwerking gaat.

Social media

Volg mij op Instagram:

www.instagram.com/_lifesabout_

Volg mij op Twitter:

www.twitter.com/life_s_about

Volg mij op Facebook:

www.facebook.com/lifesaboutblog

 

Share

Comments (4)

 • Waar zijn deze te koop en wat kosten ze.
  mvg wil

  Beantwoorden
 • Dag
  Ik zat sinds tijden even weer eens het onderwerp antifosfolipidensyndroom te Googlen. Aangezien dit bij mij is onderzocht naar het overlijden van mijn eerste kindje (een zoontje) naar zijn geboorte,inmiddels ben ik ook trotse moeder geworden van een dochter bij haar zwangerschap heb ik ook moeten spuiten.
  Dus nu bij het zoeken naar aps kwam ik op je website.en zal eerdaags me eens gaan verdiepen in je website.
  Groeten lucia

  Beantwoorden
 • Goedemorgen,

  Is het ook mogelijk om je te volgen op Punterest?

  Groetjes,

  Mirjam

  Beantwoorden

Write a comment

CommentLuv badge