Over Lifesabout.nl

Lifesabout is een blog voor moeders, lifestyle-addicts, positievelingen (in wording), mensen die een gezondere leefstijl willen nastreven en patiënten die te maken hebben met hart-en vaatziekten. Maar natuurlijk is iedereen heel erg welkom. Ik spreek met deze blog een brede doelgroep aan en zal (indien mogelijk) dagelijks één van deze onderwerpen bespreken.

Ik ben een perfectionist en probeer mijn blog zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij mijn doelgroep. Ik streef naar perfectie in onderwerpen en artikelen, evenals te schrijven op een fijne manier zonder spelfouten. Mocht je spelfouten tegenkomen, schroom dan niet om mij dit te laten weten. Ik zal het heel erg waarderen! Om mijn onderwerpen en artikelen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij mijn lezers kan het zijn dat ik bestaande onderwerpen minder aan bod laat komen en nieuwe onderwerpen verwelkom.

Lifesabout is een persoonlijke blog en daardoor stel ik mij vaak kwetsbaar op. Op een open en eerlijke manier probeer ik te schrijven over alle mooie maar ook moeilijke dingen in het leven. Lifesabout, daar waar het leven om gaat. Ik hoop dat er respectvol wordt gereageerd op mijn persoonlijke en kwetsbare verhalen. Mocht er een kwetsende reactie worden geplaatst dan heb ik het recht om die te verwijderen en eventueel bij herhaling de desbetreffende persoon te blokkeren.

Liefs, Geertje

Print Friendly, PDF & Email

Comments (11)

 • Hoi Geertje,
  Wat goed dat ik dit tegen ben gekomen, collega (aangeboren) hartpatiënt en helaas ook bekend bij het FCIC nadat ik in februari 2012 door een vleesetende bacterie in mijn arm op het IC terecht kwam en het onzeker was of ik nog wel wakker zou worden.
  Wil graag ook mijn verhaal/leven schrijven maar weet niet hoe en waar te beginnen. Volgende week start ik met EMDR behandeling om 1 en ander een beter plaatsje te gaan geven en beter te kunnen verwerken en misschien daarna het leven iets beter kan handelen.
  Zal je gaan volgen en misschien advies vragen om ook op deze manier aan het schrijven te slaan.
  Bedankt dus alvast hihihi

  Fijne zonnige dag
  Gerlinde

  Beantwoorden
 • Ik word helemaal blij van jouw recepten zonder zakje. Ik heb je site net ontdekt en zie al heerlijke recepten staan die ik zeker ga maken.
  Conny

  Beantwoorden
  • Oh wat leuk! Wees welkom Conny!

   Beantwoorden
 • Leuke site . Ik ga vanavond voor het eerst een gerecht maken. Ik kan alleen niet meer vinden hoe je op de pagina komt waar de foto van de ingredienten staan . Kan jij me dat vertellen.

  Groet Ellen.

  Beantwoorden
  • Hi Ellen.
   Dank je wel! Je kunt alle recepten op alfabet vinden via de Receptenindex bovenaan de pagina.
   Alvast eet smakelijk! Groetjes Geertje

   Beantwoorden
 • Echt super blij met deze website! wij zijn inmiddels ook begonnen met koken zonder pakjes en zakjes. deze recepten zijn erg makkelijk te lezen en zelfs voor iemand die niet vaak kookt (mijn man) is het echt te doen! Wij zijn er blij mee 🙂 wordt de recepten index rustig ook uitgebreid?

  groetjes!

  Beantwoorden
 • Had graag de recepten ontvangen ,

  Beantwoorden
 • Hallo geertje ik ben blij dat ik je site heel onverwachts heb gevonden ken zonder pakjes en zakjes geweldig. en.

  Beantwoorden
 • Ik ben heel blij dat ik je site gevonden heb.

  Beantwoorden
  • Dank je wel, veel kookplezier!

   Beantwoorden
 • Ha Geertje, ook ik ben door surfen op jouw site gekomen. Heb al veel recepten van je gemaakt en heel veel zelfs meerdere malen.
  Ga alsjeblieft door want bij mij thuis merken ze echt als ik eens een keertje door tijdgebrek een doosje gebruik..gelijk commentaar haha!
  Groetjes ,Irma

  Beantwoorden

Write a comment