Lifestyle Looking good...

Een outfit buiten mijn comfortzone. En ik vind het heerlijk!

Twaalf kilo afvallen zorgt voor veel te ruime kleding. Maar niet alleen dat, ook je manier van kleden verandert. Liep ik eerder nog graag in vesten met een gewone spijkerbroek rond, nu vind ik het ineens leuk om een skinny broek aan te schaffen en sinds kort zelfs gewaagde combinaties te maken. Nou ja gewaagd…voor mij dan. Zoals prachtige blouses combineren met een bikerjack en bikerboots. Benieuwd naar mijn ‘buiten mijn comfortzone’ outfit? Kijk dan snel verder!

Dit artikel bevat items die ik mocht uitkiezen bij een webshop

Geertje in een stoer jack, gecombineerd met een skinny broek en bikerboots? Had je mij dat een jaar geleden verteld, dan had ik mijn wenkbrauwen opgetrokken. Dit viel namelijk niet echt in de categorie ‘veilig’, helemaal niet met lovehandles en wat dikkere bovenbenen. Ik voelde mij er gewoon niet lekker bij en het liefst viel ik zo min mogelijk op. Dus liep ik bijna altijd in een vest met spijkerbroek. Tijd om daar nu verandering in te brengen, want dat slanke lijntje mag gezien worden en opvallen mag!

Voor de duidelijkheid: het jasje en de choker heb ik niet gekregen, maar een tijdje geleden zelf gekocht. Ik heb een outfit bij Sans-online uit mogen kiezen en koos voor een krakend witte blouse, een skinny zwarte broek en bikerboots. Geen saaie combinatie, ik wilde iets verrassends! Netjes met stoer. Of stoer met netjes…

img_2453

De blouse is lekker lang en komt dus heel fijn onder het jasje uit waardoor het niet zo koud is. Maar je kunt de blouse bijvoorbeeld ook in je broek doen.

img_2446

Ik combineerde de outfit met een choker en mijn haar in een rommelige knot. Hiervoor heb ik een zogenaamde ‘banaan’ en speldjes gebruikt voor in het haar.

img_2455

Maar in plaats van een knot zou rommelig haar met losse krullen of een paardenstaart en een pet ook niet misstaan…

img_2473

Ik ben zo vreselijk verliefd op deze schoenen. Ze maken de outfit compleet, ze zijn warm en lopen heerlijk.

img_2462

Beauty’s!

img_2464

De broek zit ook heerlijk. Hij is van stretch en sluit heel mooi aan. Een broek die je ook prima kunt combineren met hakken en een fijne coltrui. En zelfs een oversized trui of jurk zou er boven kunnen.

Nou, is dit stoer of niet? Ik kijk hier misschien een beetje zuur, maar tijdens de shoot vielen de druppels water mijn nek in. Verder ben ik lekker warm gebleven in deze outfit.

img_2459

Zouden jullie een nette blouse durven te combineren met iets stoers? En wat vinden jullie van deze outfit?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (13)

 • Wauw hottie! Staat je supergoed!!???

  Beantwoorden
 • Mooie outfit! Een nette blouse combineer ik altijd met sneakers en een mooi vest erover heen, anders word het zo tuttig 😉 Die biker boots zou ik combineren met een mooi klassiek vest want zo’n leren jasje staat mij juist totaal niet haha, ben niet zo groot en heel slank dan denk ik dat ze zich afvragen waar die jas met dat meisje naar toe gaat… zit tussen de oren denk ik want volgens mij staat iedereen een leren jasje.

  Beantwoorden
 • Staat je super! En grappig dat je dit een gewaagde outfit noemt. Voor mij zou dit ook buiten mijn comfortzone zijn, maar meer vanwege de basic witte blouse. Ik ben meer van de opvallende, drukke en felle kleding. 😉

  Beantwoorden
  • Haha zo zie je maar hoe dat per persoon kan verschillen!

   Beantwoorden
 • Hele gave outfit! De bikerboots vind ik heel vet, de outfit staat je heel mooi ? En wauw 12 kg afgevallen wat goed!

  Beantwoorden
 • Ik vind het een hele stoere look! En iets nets met iets stoers combineren vind ik leuk.

  Beantwoorden
 • Ik draag nooit blouses omdat het mij niet staat vind ik zelf. Maar jou staat het heel mooi.
  Wat stoerdere schoenen onder een skinny vind ik altijd wel tof.

  Beantwoorden
 • Leuke outfit, ik heb nog nooit van die biker boots gekocht, maar eigenlijk zijn ze toch wel mooi ja!

  Beantwoorden
 • Staat je heel goed!
  Ik mis alleen een paar oorbellen. Maar misschien hou je daar niet van. Ik voel mezelf altijd zo naakt als ik geen oorbellen in heb. Snap heel goed dat het gewaagd is maar je kan het zeker hebben hoor!!

  Beantwoorden
 • Staat je super leuk!

  Beantwoorden
 • […] en het plaatje compleet maken met de fijnste en mooiste schoenen. Ooit trok ik voor de blog een outfit aan die net wat buiten mijn comfortzone lag en de schoenen die ik daar droeg draag ik na jaren nog […]

  Beantwoorden
 • Het ziet er mooi uit. Zowel je haarknot, de schoenen, je outfit en ook het leren jasje 🖤

  Beantwoorden

Write a comment