Lifestyle Looking good...

Ben jij ook toe aan een heerlijk Vichy verwen momentje? *Winactie*

Zoals misschien al wel duidelijk is, is dat ik dol ben op het uitproberen van verzorgingsproducten én dol ben op alles van Vichy. Zo heb ik al eerder de oogcrème tegen donkere kringen getest en ben ik fan geworden van de Idéalia skin sleep van Vichy. Vandaag iets nieuws van dit mooie merk, namelijk de drie nieuwe gezichtsmaskers verrijkt met natuurlijke ingrediënten. En wat helemaal leuk is…ik mag tien lezers blij maken met een verwen moment!

 • Dit artikel bevat producten welke zijn opgestuurd door een bedrijf

IMG_5346

Crèmes, maskers, scrubs…het liefst probeer ik zo vaak mogelijk wat nieuws uit. Echter, mijn huid is niet de makkelijkste (gevoelig, dun en droog) en dat maakt het smeren met van alles en nog wat niet altijd verstandig. Liever blijf ik bij eenzelfde product of merk. Vichy is een merk welke ik vol vertrouwen durf te gebruiken en waar ik elke keer weer door verrast ben. Ik was dan ook dolblij toen ik werd benaderd om drie heerlijke nieuwe maskers te testen. En of ik tien pakketten weg wilde geven aan trouwe lezers…maar natuurlijk!

IMG_5382

De Pureté Thermale Minerale is een reinigingslijn van Vichy en deze lijn is zojuist uitgebreid met drie heerlijke  maskers. Ze zijn verrijkt met natuurlijke ingrediënten en Mineraliserend Thermaal water van Vichy.
Belangrijk om te weten: de maskers zijn zonder parabenen. Er is een verfrissend masker met onder andere vitamine B3 en glycerine, een zuiverend masker met witte klei en een exfoliërend masker met AHA en vulkanisch gesteente. Kortom: er zit voor iedereen wel wat tussen en ze spelen uitstekend in op de behoeften van een vrouw: een einde maken aan een doffe, strakke of droge huid. Ik bespreek de maskers één voor één.

IMG_5368

IMG_5362

Verfrissend en hydraterend masker

Dit masker zit vol met mineralen en vitamine B3 en bevat mineraliserend thermaal bronwater. Het masker verfrist en verzorgd de huid door het goed te hydrateren. Niet veel tijd? Geen probleem, dit masker heeft maar vijf minuten nodig om zijn werk te doen. na het intrekken even het restant inwrijven. Afspoelen hoeft dus niet!
De huid voelt en oogt direct fris, gehydrateerd en soepel en na een maand oogt de huid stralender en lijkt gerevitaliseerd.

Porie zuiverend kleimasker

MASQUE MINERAL_Masque Argile Purifiant Pores - Etui - FR

Heb je last van grove poriën en een vette huid? Dit masker is zuiverend door twee minerale kleien (kaolien en bentoniet) en zorgt voor kleinere poriën en een gezuiverde huid.
Dit masker laat je ook maximaal 5 minuten drogen en kun je daarna afspoelen. De huid voelt direct zuiver en schoon aan en na een maand kun je verwachten dat je huid minder zichtbare onzuiverheden en zichtbare poriën bevat. Dit masker heeft tevens een matterend effect.

Masker met dubbel exfoliërende werking

Dit is ook meteen het masker wat ik meteen geprobeerd heb toen de maskers binnen kwamen. Het ‘double glow peel mask’ trok meteen mijn aandacht. En de geur trouwens ook, want dit is het heerlijke geurtje van de crème Idéalia. Dit masker is verrijkt met vulkanisch gesteente en AHA (alfahydroxyzuren voor een chemische peeling).
Je ziet meteen dat de teint frisser is en de dode huidcellen zijn weg. Na een maand merk je een stralendere huid, een egalere teint en een verfijnde huidtextuur.

IMG_5394

IMG_5395

De substantie is gel achtig en voelt fris aan op de huid. Tijdens het aanbrengen voel ik een klein korreltje die de huid egaal maakt. Het masker irriteert absoluut niet en voelt heel fijn.

IMG_5402

Op het laatst lijkt het masker een beetje warm te worden op mijn huid, maar ik merk dat mijn huid verder heel rustig blijft.  Voor mijn huid zegt dat heel wat aangezien ik echt niet tegen alle maskers kan. Na vijf minuten is ook dit masker klaar en masseer ik het nog even in de huid.
Hierdoor geef je je huid meteen een zachte peeling. Even afspoelen en klaar! Na het masker trekt mijn huid niet, hij is niet uitgedroogd en voelt juist heel verzorgd en ontzettend glad aan.

Wil jij een heerlijk pakket met 6 maskers winnen?

Dat kan! Ik mag van Vichy namelijk tien verwen pakketten weggeven met elk 6 maskers, zodat je ze ook allemaal uit kunt proberen! Het enige wat je moet doen: je gegevens achter laten via onderstaande link en dat is het! De actie loopt vanaf 14 juli tot en met 18 juli 23.59.

De link:

Klik hier om kans te maken op een heerlijk verwen momentje.

Heel veel succes allemaal!

IMG_5370

Alle maskers van Vichy zijn verkrijgbaar bij de apotheek.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (11)

 • Ik hoop dat deze gegevens genoeg zijn? 🙂

  Marieke Cobben
  mariekecobben1984@gmail.com

  Beantwoorden
  • Je gegevens mag je achterkaten via de link die dikgedrukt onderaan staat! Succes!

   Beantwoorden
 • Ben nu heel nieuwsgierig naar deze maskers…heb een hele gevoelige huid, dus kan niet alle maskers gebruiken.
  Vichy is sowieso een heel fijn merk.

  Fingers crossed

  Beantwoorden
 • Leuke actie! Ik heb net mijn gegevens achtergelaten via de link. Nu duimen maar :-).

  Beantwoorden
 • Leuk! Ik heb mijn gegevens achter gelaten

  Beantwoorden
 • Ben nu heel nieuwsgierig naar deze maskers…heb een hele gevoelige huid, dus kan niet alle maskers gebruiken.
  Vichy is sowieso een heel fijn merk.
  Ik heb dus mijn gegevens achter gelaten

  Fingers crossed

  Beantwoorden
 • Wat een fijne winactie! Natuurlijk meteen mijn gegevens achtergelaten! 😉

  Beantwoorden
 • […] kunt een pakket met 6 maskers winnen! Ik mag tien mensen gelukkig maken, dus er is veel kans! Kijk hier wat je daarvoor moet doen (niet veel) en waag een […]

  Beantwoorden
 • Leuke site! Het woordje levensgenieter is voor mij als mama ook zeker iets wat bij mij past! Je schrijft erg relaxed! Leuk om te lezen, ga je zeker volgen. Groetjes Joyce

  Beantwoorden
 • Wow, wat een heerlijke verwenactie ! Ik ben groot fan van Vichy producten. Ik maak graag kans op dit verwenpakket. Fijne dag !

  Beantwoorden

Write a comment