Lifestyle Random

Onze geweldige badkamer nóg mooier maken.

Onze badkamer heeft alles wat mijn hartje begeert. Toch kun je altijd blijven dromen van een nóg mooiere en meer functionele badkamer. En helaas is onze badkamer niet helemaal perfect, er zitten wat haken en ogen aan. Vandaag vertel ik daar meer over en natuurlijk schrijf ik over mijn wensen!

IMG_3234

Voordat we dit huis kochten had ik niet veel eisen. Ik wilde heel graag een tuin en een ligbad, meer niet. Van jongs af aan ben ik een ligbad gewend en dat maakt mij misschien best verwend, maar het is ook voor mij een prima manier om te ontspannen. Ik word niet zen van haken of puzzelen, geef mij maar een warm bad met schuim. Ook met het oog op kinderen in de toekomst was een bad toch echt een must. En zo gezegd zo gedaan, toen wij dit huis kochten zat er een tuin bij én een heerlijk ligbad.

De badkamer was vrij recent vernieuwd toen wij hier kwamen wonen. Helaas waren de badkamermeubels van Ikea. Niets mis mee, ik vond ze erg mooi…maar de kwaliteit is ronduit slecht. Want hoe is het mogelijk dat badkamermeubels krom trekken en gaan wijken in een vochtige ruimte? De kasten onder de wastafel zijn dan ook heel erg lelijk aan het worden en dat is ontzettend jammer, want ze zijn nog geen zes jaar oud.

IMG_3248

Wanneer ik kijk naar verschillende soorten badkamers vind ik die van ons toch wel heel erg groot en ruim ingedeeld. De bewoners voor ons hebben de badkamer compleet verbouwd en daarbij ook een stuk uitgebouwd, waardoor er enorm veel ruimte is ontstaan. De ruimte die daardoor gecreëerd is, is praktisch en logisch. Het bad is heel groot maar staat absoluut niet in de weg. Wat ik ook heel fijn vind is dat de douche gescheiden is van het bad. Want in bad douchen daar heb ik een enorme hekel aan.

Bij het uitzoeken van nieuwe badkamermeubels ben ik dan ook van plan om betere kwaliteit te kopen. Wanneer we de meubels onder de wastafel en de grote badkamerkast aan de muur zouden vervangen, zijn we eigenlijk al bijna klaar. De vloer is ijzersterk, de tegels en het bad zien er nog fantastisch uit en de spotjes in het plafond zitten prima. Maar wat kleine puntjes op de ‘i’ zijn wel nodig. Denk aan een nieuwe mengkraan bij de douche en het bad. De temperatuur schiet namelijk van koud naar heel heet en bij een kleine draai aan de kraan is het verschil heel erg groot. Ook wil ik graag een douchewand bij de douche om spetteren van water te voorkomen. En het geeft net wat meer privacy.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

samenwerking

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

Write a comment