Lifestyle Mama

Onmisbare items in huis.

Materie is slechts materie. Het maakt het leven makkelijker en handzamer. Maar maakt het ook leuker? Ik heb enkele items in huis waar ik niet zonder kan. Nou ja, uiteindelijk zal ik wel zonder kunnen, maar het is toch wel erg fijn. En als ik ga nadenken, dan maken deze items mijn leven toch een klein beetje leuker. Ik deel vandaag mijn onmisbare items in huis. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan verder!

Toon van Eneco.

Juist…van die irritante reclames. Ik had nooit wat met deze man, maar sinds kort hebben Toon en ik een serieuze relatie. Ik gebruik hem dagelijks en kan hem ’s avonds uitzetten. Klinkt als de ideale man!

Dit is hem dan, Toon. Je ziet op het display de temperatuur binnen, buiten, de tijd en het verbruik aan Watt op dat moment.
Dit is hem dan, Toon. Je ziet op het display de temperatuur binnen, buiten, de tijd en het verbruik aan Watt op dat moment.
Het display  wordt verlicht wanneer deze wordt aangeraakt. Rechts onderin de keuze voor de stand van de verwarming (zelf in te stellen) links onderin het menu.
Het display wordt verlicht wanneer deze wordt aangeraakt. Rechts onderin de keuze voor de stand van de verwarming (zelf in te stellen) links onderin het menu.
Leuk is het onderdeel 'vergelijken'. Hierbij is het mogelijk jouw stroom- en gasverbruik in te zien en je verbruik te vergelijken met de mensen in je buurt (die ook Toon hebben)
Leuk is het onderdeel ‘vergelijken’. Hierbij is het mogelijk jouw stroom- en gasverbruik in te zien en je verbruik te vergelijken met de mensen in je buurt (die ook Toon hebben)

Het doel van Toon is: meer bewustwording van je verbruik in gas en stroom. En om eerlijk te zijn gebeurt dat ook op het moment dat Toon aan je muur hangt. Met een druk op de knop geef je de gewenste temperatuur aan of zet je in de avond hem een Toontje lager. Handig vind ik ook de app die je kunt downloaden. Zo kun je van een afstand (je luie bed of vanuit de trein) je verwarming en/of licht bedienen. Handig! Een nadeel vind ik, dat op het moment dat je Wifi hebt, de tools even niet beschikbaar zijn (de verwarming blijft het natuurlijk wel doen).

Dolce Gusto

Ik hou van koffie en ik hou van espresso. Om deze twee perfect te combineren is er de Dolce Gusto. Niet duur, maar van prima kwaliteit. Espresso redt mij voornamelijk aan het einde van de dag of als ik in de avond toch nog even wil sporten. Espresso erin en gaan!

Dit...
Dit…
Sarah was vroeg wakker en ik had een redelijk drukke dag voor de boeg. Lang leve Espresso's!
Maakt dit…Perfect!

Fotocamera & videocamera

Onmisbaar als papa, mama, opa of oma zijnde. Onmisbaar als je alles waar je trots op bent graag op de gevoelige plaat vast wilt leggen. Ik maak veel foto’s met mijn Smartphone (Samsung Galaxy note 2) welke perfecte foto’ s maakt. Maar op pad of tijdens een fotosessie met mijn dochter pak ik toch graag een ‘echte’ camera. Met de videocamera maken wij graag levendige herinneringen voor later. Ik vind het jammer dat ik geen beelden heb van toen ik klein was, maar daarom ben ik er nu juist zo blij mee.

De Nikon Coolpix L100. 15x zoom en 10 megapixel. Hier kan ik heerlijk mee oefenen. In 2015 mag ik van mijzelf een nieuwe kopen. Maar eerst sparen....;)
De Nikon Coolpix L100. 15x zoom en 10 megapixel. Hier kan ik heerlijk mee oefenen en diverse functies uitproberen. In 2015 mag ik van mijzelf een nieuwe kopen. Maar eerst sparen….;)
De JVC Everio HD 20x zoom. Filmpjes van ons leven, van Sarah, van belangrijke gebeurtenissen. Volgend jaar hoop ik met de nieuwe Nikon camera nog scherpere en betere films (en vlogs) te maken. Maar hiermee oefenen is tot die tijd een prima idee!
De JVC Everio HD 20x zoom. Filmpjes van ons leven, van Sarah, van belangrijke gebeurtenissen. Volgend jaar hoop ik met de nieuwe Nikon camera nog scherpere en betere films (en vlogs) te maken. Maar hiermee oefenen is tot die tijd een prima idee!
En het schermpje...
En het schermpje…

Dit waren mijn favoriete items van dit moment. Waar kun jij nou absoluut niet zonder? En wat zou jij nog heel graag willen hebben of willen uitproberen?

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

Write a comment