Lifestyle

Oktober goals.

Ik doe mee met #boektober en mijn doel is om deze maand 2 boeken te lezen. Maar ik heb nog meer doelen waar ik aan het einde van deze maand op wil terugblikken. En nee, ik ga niet stoppen met sushi eten.

Geen moeilijke, onhaalbare doelen. Geen eindeloze lijst die ik moet afvinken. Gewoon kleine doelen die mij gelukkiger kunnen maken en die makkelijk te behappen zijn. Herken jij ze?

#Boektober

IMG_0424

Het klinkt weinig, 2 boeken lezen in een maand. Maar voor mij is dat een hele uitdaging aangezien ik mijzelf amper de tijd gun om te lezen. Lezen vind ik heerlijk en ontspannend, maar het kwam er de laatste tijd niet van. Deze maand lees ik twee boeken uit en probeer ik mijzelf die tijd in de avond te gunnen. Doe jij ook mee met #boektober?

Vaker uitjes plannen

Komende week ga ik sinds lange tijd weer eens echt de deur uit. Er is een leuk pers event in Amsterdam waar ik naartoe ga. Even uit huis en tijd om andere mensen te zien en te spreken, buiten mijn collega’s en vrienden om. Ik heb er zin in en wil veel vaker dit soort uitjes plannen.

Mijn nagels laten groeien

Ik vertelde laatst al over mijn droge nagelriemen en nagels. Ik peuter er graag aan, maar het ziet er niet uit. Ik begin daarom met het beter verzorgen van mijn nagels en handen, ondanks dat ik op het werk mijn handen 200 keer was en ontsmet. Eind oktober heb ik mooi verzorgde nagels en nagelriemen. En dat moet ik aan jullie bewijzen met een foto ;).

Vaker op hakken lopen

IMG_0429

Ik heb afgelopen week een bestelling gedaan bij Sarenza en ik kocht 2 paar laarzen met high heels. Geen onmogelijke hakken, maar wel vrouwelijk. Omdat ik klein ben zie ik er meteen een stuk langer uit (en slanker, haha) en voel ik mij vrouwelijker. Minimaal 3 dagen in de week wil ik pronken met mijn hakken. Let’s do this!

Elke dag naar buiten met Sarah

Op de dagen dat ik vrij ben moet ik soms echt bijkomen van het werken. Ik ben dan niet vooruit te branden en blijf het liefst binnen. Voor ons allebei niet goed, dus hop naar buiten. Het liefst elke vrije dag een wandeling naar de winkels of de kinderboerderij. Goed voor de conditie, frisse lucht en vitamine D.

Wat zijn jouw doelen voor deze maand?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • O leuk idee dat boektober, dat ga ik ook doen. Misschien ga ik zo gelijk wel even naar de bibliotheek, want ik zag dat ik deze week weer betaald heb voor een jaar en ik ben het afgelopen jaar bijna niet geweest :O

    Je andere doelen klinken heel haalbaar, succes!

    Beantwoorden
  • Super leuk dat boektober, moet echt wat vaker tijd maken om een boek te lezen. En ik had me ook voorgenomen om vaker hakken te dragen, en op zich lukt me dat best. 🙂

    Beantwoorden

Write a comment