Lifestyle Random

Nooit meer in de kou met Glaszetter Amsterdam

In een huis wordt geleefd. Dat leerde ik altijd en ervaar ik maar al te goed in praktijk. Al sinds we een hond in huis namen is ons huis nooit meer spik en span geweest. En dat werd helemaal erger sinds Saar er is. Er wordt gespeeld, gelachen, gegeten, gestoeid en er was sprake van een puppy periode, waarbij meubels vakkundig zijn weggekauwd en het glas in onze achterpui een soort matglas is geworden.

Maar je krijgt er zoveel voor terug…

Onze woonkamer staat vol Ikea meubels. Wat dat betreft is het niet heel erg dat alle meubels kaal zijn geworden door scherpe hondentandjes. We gaan binnenkort naast een nieuwe vloer ook nieuwe meubels uitzoeken. Het puppy is inmiddels een brave, volwassen hond waardoor we met een gerust hart spullen kunnen vervangen.

Het glas in de achterpui is een ander verhaal. Ongeveer 10 jaar geleden kregen we in de keuken openslaande deuren omdat de kozijnen echt vervangen moesten worden. Het werden kunststof kozijnen met openslaande deuren naar de tuin.
Nog steeds een hele goede keuze waar we elke dag weer van genieten. Echter is het glas van de deuren door onze vorige hond behoorlijk gekrast. Ze leerde zichzelf aan op de ruiten te krassen als ze weer naar binnen wilde en de deur was dicht.
Onze huidige hond is gelukkig meer van het blaffen dan krassen. Maar we krijgen de beschadigingen er helaas niet meer uit.

Het geeft opzich niet, want het is ijzersterk dubbelglas. Het is enkel een lelijk gezicht, vooral als je weet waar het zit. Het stoort vooral wanneer ik de ramen zeem en niet helemaal tevreden naar buiten kijk naderhand. Door alle krassen is het een matte vlek geworden.

Glaszetter Amsterdam

Wie weet laten we nog eens een nieuwe ruit zetten in de deur. Voorlopig zal het zo blijven aangezien het dure ruiten zijn en de functie gewoon is behouden. Helaas gaat er ook nog wel eens een voetbal tegenaan met een flink tempo en zijn er in het verleden inbraakpogingen gedaan in de buurt. Het is dus zaak het glas verder in goede conditie te houden en bij schade de ruit meteen te laten repareren.
Ik vind het een fijn idee dat er 24/7 spoedreparaties kunnen worden gedaan aan ramen en kozijnen, waar je ook woont in Amsterdam. Glaszetter Amsterdam zorgt direct voor een beschikbare glaszetter (Bekijk glaszetters), ongeacht het tijdstip. En helemaal top… binnen 30 minuten zijn ze op locatie!

Hierdoor is overnachten met een kapotte raam wat afgeplakt is met karton, verleden tijd. Het meteen repareren voorkomt eventuele diefstal van spullen in het huis en onprettige kou in de winter.

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment