Random

Nice to meet you, this is Oenny.

Elke dag sterven 19.000 kinderen door oorzaken die te voorkomen zijn. UNICEF vindt dat dit aantal nul moet zijn, want elk kind dat sterft is er 1 te veel.
Dit is Oenny, het Unicef vriendje van zacht materiaal waarmee je niet alleen hier een kindje verrast, maar ook elders in de wereld. Oenny kocht ik verleden week toen ik hem tegenkwam bij de Albert Heijn en ik was op slag verliefd. Ik heb hem wel moeten afstaan aan Sarah.

Door dit initiatief van Unicef wordt door elk verkochte Oenny kinderen elders in de wereld bijgestaan. Voor elk verkochte knuffel kan Unicef bijvoorbeeld 38 (!) mazelenvaccins kopen. Hiermee kunnen 19 kinderen worden beschermd tegen deze levensbedreigende ziekte.
Oenny is ongeveer 30 cm lang, gemaakt van zacht pluche en gebreid materiaal en is wasbaar op 30 graden. Sarah heeft in Oenny een nieuw vriendje gevonden en ik hoop dat ze nog heel lang vrienden blijven.

oenny2

Met nog een beetje een slaperig gezicht..
Met nog een beetje een slaperig gezicht..

Het is fijn om een verantwoorde knuffel te geven aan mijn dochter waardoor er meerdere kindjes kunnen worden ingeënt. Oenny is te verkrijgen bij de Albert Heijn (nu in de bonus voor 9,99 euro) en te bestellen via www.unicef.nl (17.99 euro),

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment