Looking good...

New in: aankoopjes bij makeupmusthaves.nl

Ik ben een mode en make-up meisje. Ik word blij van nieuwe aankoopjes en voel mij dan als een kind in een snoepwinkel. Toch loop ik niet elke week met tassen te sjouwen door het centrum. Sinds ik samen ben gaan wonen en een dochtertje heb, zijn mijn prioriteiten anders geworden. Zo koop ik veel liever kleding voor kleine Sarah of zet ik geld op de spaarrekening. Toch mocht ik van mijzelf een tijdje terug iets moois kopen en ik bezocht makeupmusthaves.nl. Kijk verder om te zien wat ik gekocht heb.

Mijn interesse in make-up is de laatste jaren sterk toegenomen. De leukste producten vond ik altijd foundation en lipgloss. Nu zijn dat vooral oogschaduws en highlighters. En dan geen extreme kleuren, maar prachtige rustige (nude) kleuren. Bij makeupmusthaves.nl is er volop keuze en vind je een prima prijs-kwaliteitverhouding. Ik kocht het volgende:

 • Vivid Baked Highlighter van Revolution. €3.79

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Maar dan met verschillende soorten highlighters. Ik heb er al zoveel, maar kan er geen genoeg van krijgen.  Ik had over deze highlighter veel goeds gehoord (lang leve de reviews, hoera!) en besloot deze dan ook in mijn virtuele winkelmandje te deponeren. Het effect van een natuurlijke gezonde glans vind ik prachtig. Het geeft iets natuurlijks, iets gezonds en fris. Deze highlighter geeft een mooie subtiele glans, zonder dat een tegenligger zich zal afvragen wat je nou weer op je wangen hebt gesmeerd.

baked

 

baked1

 

baked2

 • Pressed powder Porcelain van Revolution. €2.49

Ik ben niet zo heel erg dol op poeder, omdat het al snel een te mat en onnatuurlijk effect geeft. Ik heb geen vette huid (eerder droog) dus hoef ook geen glim tegen te gaan. Wel zijn er af en toe wat plekjes die kunnen gaan glimmen, zoals mijn neus en voorhoofd. Als je werkt met een highlighter is het wel mooier als deze plekjes wat minder glimmen. Deze pressed powder is erg licht van kleur en daarmee matcht de kleur goed bij mijn huid. Echter is de poeder niet zoals ik had verwacht, het is een echte compact powder om oneffenheden te bedekken in plaats van subtiel glans tegen te gaan. Hij voelt vrij cremig aan en lijkt daarmee meer op een foundation dan een poeder. Jammer, maar voor de prijs hoef ik niet heel hard te balen. Ik heb trouwens ontdekt dat hij erg mooi staat onder mijn ogen, daar waar ik een beetje minder glans wil en tegelijkertijd ook wat dekking (au revoir blauwe kringen).

 

powder

 

powder1

 

 • Ultra Blush Palette ‘Golden sugar’ van Revolution. €7.99

Zoals ik al schreef: ik ben dol op highlighters. Ook van dit palette had ik veel goeds gehoord en ik wilde hem graag zelf proberen. Het aanzicht alleen al…prachtig! Misschien verklaar je mij voor gek, maar ik kan hier echt verliefd op worden. Het palette bevat 6 blush/ highlighters en 2 kleuren om te shapen. Ik ben niet heel erg fan van shapen, maar van de zomer als ik wat meer kleur heb wil ik het wel gaan proberen. Maar oh….die highlighters. Hoe mooi zijn deze?

blush

 

blush1

 

blush2

 

blush3

 

De eerste kleur linksboven is tot nu toe mijn favoriet. Bij mijn lichte huid staat hij prachtig. De kleuren zijn stuk voor stuk sterk gepigmenteerd.

blush4

Helaas was het op de dag dat ik de foto’s maakte erg regenachtig en donker. Toch probeerde ik de kleuren op de foto te zetten.

Bovenste rij
Bovenste rij

 

Onderste rij
Onderste rij

 

 • Fawless matte Ultra eyeshadows palette van Revolution. €9.99

Oogschaduw…had je mij wijs gemaakt dat ik het in 2015 zou gebruiken, dan had ik je uitgelachen. Langzaam maar zeker ben ik fan geworden. Geen extreme pasteltinten of donkere kleuren, maar nudetinten vind ik heel erg mooi. Bij blauwe ogen staan nudetinten en bruine tinten het mooist. Dit palette van Revolution is het eerste grote palette wat ik aan heb geschaft. Hiervoor kocht ik steeds kleine doosjes om uit te proberen. Er zitten maar liefst 32 kleuren in dit palette waardoor ik heerlijk kan oefenen en uitproberen. Het zijn rustige tinten voor elke dag en de textuur sprak mij onmiddelijk aan. Geen losse poeder oogschaduws, maar meer créme-achtig. Hierdoor zit je wang niet onder de oogschaduw als je je hebt uitgeleeft op je ogen. Iets wat mij altijd wel stoort aan goedkope oogschaduws. En dan dat pigment…onwijs goed!

matte

 

matte1

 

matte3

 

 • W7 In the Buff & In the Nude Natural Nudes Eye colour palette. €7.99

Urban Decay staat al tijden bekend om de prachtige oogschaduw palettes. Echter vind ik de prijs vrij hoog voor het feit dat ik nog maar een groentje ben op oogschaduw gebied. Laat ik eerst maar eens kijken en uitproberen of de kleuren mooi zijn en ik tevreden ben, voordat ik een flinke duit uitgeef aan oogschaduw. Ook hoorde ik altijd goede verhalen over de dupes van Urban Decay: W7. Ik besloot twee palettes te bestellen zodat ik heerlijk kan gaan kliederen.

 

buff

 

In the Buff
In the Buff
In the Buff
In the Buff

 

nude1

 

nude2

 

De applicator die erbij zit ga ik denk ik niet gebruiken. Ten eerste houd ik niet van een sponsje omdat de kleuren snel mengen, ten tweede is het kwastje erg klein en dun waardoor je niet goed kunt blenden. Ik breng het liever aan met mijn vingers of met een grotere kwast.

 

Dit waren mijn aankopen bij www.makeupmusthaves.nl. Ben je opzoek naar betaalbare maar kwalitatief goede make-up? Dan kan ik je deze webwinkel zeker aanraden. De levering was erg snel en de producten zijn meestal op voorraad. Ben jij bekend met deze webwinkel?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

 • Wat een prachtige producten allemaal! Ik ben benieuwd naar de blush palette.

  Beantwoorden
 • Wouw! Jij bent echt helemaal losgegaan! Wat een prachtige spullen heb je gekocht, echt geweldig.

  Beantwoorden

Write a comment