Lifestyle Looking good... Random

Nationale mamabloggersdag. Bloghop, lezers in galop! *Gesloten*

Vandaag hebben we uitgeroepen tot Nationale MamaBloggersDag! Om je kennis te laten maken met de vele Mamabloggers die Nederland en België rijk is, is er een heuse ‘bloghop’ georganiseerd. Maar liefst 55 mamablogs linken naar elkaar en organiseren elk een gave winactie. Je kunt dus bij iedere deelnemer van de bloghop een leuke prijs winnen. Bij mij kun je een heerlijk pakket winnen die je zal helpen bij het doorstaan van de herfst. Lees gauw verder en heel veel plezier met lezen en meedoen!

blog

Hop hop!

Als het goed is komen jullie net van de blog van Esmee (www.website4mama.nl) en hebben jullie kunnen lezen over wie haar voorging, iets over mijn blog en natuurlijk wat zij weggeeft aan jullie. Dank je wel Esmee voor het linken naar Lifesabout!
Wat mij het meeste raakte toen ik je blog eens flink onder de loep nam, was je dagelijkse liefdesbetuiging aan je dochter. Simpele woorden, maar met zoveel betekenis! Je hebt mij geinspireerd om Sarah ook elke dag die liefdesbetuiging te geven, minstens één keer per dag. Dank je wel voor je mooie idee!

Aan mij de eer om het stokje door te geven aan Nathalie, die jullie misschien wel kennen van www.volgmama.nl. Nathalie heeft een hippe mama & lifestyleblog en is moeder van twee prachtige zonen en een mooie dochter. Nathalie begon in 2015 met bloggen en is inmiddels niet meer weg te denken als mamablogger. Ze is dol op reizen en fotograferen en gaat er dan ook graag op uit.
Ik ken Nathalie niet super goed, maar volg haar al wel een poosje (behalve op Instagram zag ik gister…foei! Nu dus wel, sorry Nathalie).
Ik vind haar heel creatief en origineel in het bedenken en schrijven van artikelen. En dat trekt mij altijd het meest bij andere blogs: het moet vernieuwend en inspirerend zijn. En dat is ze!
Nathalie, ik vind je een topper zoals jij je 3 lieve kindjes gelukkig weet te maken, je blog vult met gezellige en leerzame artikelen en ook nog eens gaat verhuizen.
Ik hoop voor je dat de tweede helft van 2016 ook een topjaar voor jou gaat zijn en dat je nog veel verder gaat groeien in je blog, want je verdient het zeker! Indien je Nathalie nog niet volgt, zeker doen!
Sinds kort is ook Sandy aangeschoven, zij is gastblogger bij volgmama.nl en is eind dit jaar uitgerekend van haar 2e kindje. Je kunt dus ook al haar ervaringen lezen op de blog.

Wat kun je winnen bij Lifesabout?

En dan nu naar mijn winactie. Ik heb vooral gedacht aan de lezers zelf. Dit zijn voornamelijk vrouwen of mama’s die waarschijnlijk wel wat mentale ondersteuning kunnen gebruiken tijdens de natte, druilerige herfst straks. Kom je weer eens doorweekt thuis na een fietstocht door de regen?
Voel je je tenen niet meer nadat je je kinderen lopend heb weggebracht naar school? Gaat de verwarming weer aan en maak je je nu al druk om een droge huid en statisch haar? Dan is dit overlevingspakket een must-have voor jou!

img_6419Wat zit er in?

 • Een geschenkset van Spa Secrets in de geur Morocco (rose en arganolie). Het bevat een handcrème en een showercream.
 • Heerlijke verse thee (pomegranate)
 • Chocolade kruidnoten (let op: ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele extra kilo’s)
 • Een set met nagellak en een speciale tool om special ‘Galaxy’effects te maken op je nagel
 • Een geurkaars in de geur appel-kaneel
 • Chocolade speculaas slingers (speculaasjes omhuld met melkchocolade). Dit maakt volgens mij altijd je dag weer goed, ook in de herfst.

Wil je dit overlevingspakket voor de herfst winnen? Dan hoef je alleen maar even te laten weten in de reacties dat je meedoet. Nog even dit:

 • De winactie loopt 2 weken en zal op 24 september om 6.00 weer sluiten.
 • Laat een geldig emailadres achter zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Je kunt de Mamabloggersdag volgen op social media onder de hashtag #nmbd2016.

En nu als de wiedeweerga door naar Nathalie om te zien wat zij voor je in petto heeft!

Yvonne Ufkes heeft het initiatief genomen om deze dag uit te roepen tot ‘Nationale Mamabloggersdag’. Graag wil ik haar nog even bedanken voor dit geweldig leuke idee en haar inzet.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (119)

 • WordPress › fout

  Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

  Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.