Looking good...

My husband does my hair and make-up

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen; filmpjes waarin bloggers worden opgemaakt door hun vriend of man. Het leek mij voor mijn man Giorgio een leuke uitdaging om mijn make-up te doen, aangezien hij altijd hard roept dat hij er talent voor heeft. Om het plaatje af te maken liet ik hem ook mijn haar doen. Het werd een hilarische video. Het resultaat? Kijk maar snel verder!

unnamed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De spullen waarmee hij aan de slag mocht gaan waren mijn dagelijks gebruikte producten zoals foundation, oogschaduw, lippenbalsem, mascara, eyeliner, bronzer en blush. Voor mijn haar stond er een bus haarlak klaar en lag er een elastiekje, een kam, wat wax en een banaan. Succes lieverd!

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

 • Whahahahaaaa, ik vond het een heerlijk filmpje! Die eyeliner, hihi. Ge-wel-dig! Nog even wat bijschaven die man van jou, en hij kan zo aan de slag als hair & make up artist. Super om te zien hoeveel lol jullie met elkaar hebben.

  Beantwoorden
 • Hahahahaah ik heb zo hard zitten lachen hier. GOUD! Jouw blik wanneer hij jouw haren aan het kammen is, is echt zó mooi. Slecht heeft hij het niet gedaan. De eyeliner ging wat lastiger, maar daar hebben zelfs vrouwen moeite mee. Ik zeg: CHAPEAU!

  Beantwoorden
 • Geweldig…..helemaal het plezier wat jullie samen hebben

  Beantwoorden
 • Ik kom via de spam je blog bij Kelly op je site. Was erg onder de indruk van je reactie. Mooi blog heb je en wow gaaf dat je je zo kwetsbaar op durft te stellen. Veel succes met bloggen.

  Beantwoorden
 • hahaaaa hilarisch! Hij doet keihard zijn best.. jullie hebben best lang volgehouden voor je in de lach schiet!

  Beantwoorden

Write a comment