fashion Lifestyle Random

Musthave voor de mannelijke garderobe: de alleskunner onder de overhemden.

Mijn man mag vandaag weer even ‘de hoofdrol’ spelen op mijn blog. Want: mijn leven is ook zijn leven. En….hij is te leuk om helemaal achter de schermen te houden. Ik dwong hem weer voor de camera te gaan staan met een lekker vlot overhemd om te showen. Een overhemd die je eigenlijk voor van alles en nog wat kunt gebruiken. Voor chique etentjes, voor een sollicitatie, voor een bezoekje aan de winkel of gewoon thuis. Dit exemplaar is namelijk een alleskunner: vlot en toch stijlvol. 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met een bedrijf/merk. 

One eye on the past, the other looking to the future

Oké, ik heb hem niet gedwongen om voor de camera te staan, hij stond zelf te popelen. Zo blij als een kind om zijn nieuwe overhemd de showen aan de wereld. Eentje die qua kleur en stof niet mag ontbreken in de garderobe van de man. Overhemden hebben vaak een link naar ‘netjes’ of ‘werk’, maar deze kan ook zeker vlot en stoer zijn. Waarom? Vanwege de stof, die is lekker zacht en oogt als een soort jeans-stof. Ook is hij lekker lang en niet te strak, waardoor je hem op verschillende manieren kunt dragen.

Giorgio draagt zijn overhemden vaak in de broek. Bijzonder, want hoe ouder hij wordt, hoe vaker de overhemd in de broek wordt gestopt. Toen ik hem net leerde kennen hingen zijn overhemden namelijk over zijn broek. Maar dat zijn niet de enige mogelijkheden, want een overhemd kun je ook prima open dragen. Met een lekkere korte broek eronder, een mooi shirtje en een paar slippers. En nee, géén sandalen. Alsjeblieft geen sandalen.

Dit overhemd is van het merk ProfuomoIn 1934 is dit merk opgericht en het staat garant voor de hoogste kwaliteit. Het focust zich op de moderne man en maakt kleding waar iedere man zich zeker in voelt. En lekker voelt deze moderne man op de foto zich zeker!

Een overhemd open dragen met een shirtje eronder is zo gek nog niet als je naar de geschiedenis van de overhemd kijkt. Een overhemd dankt zijn naam namelijk aan het feit dat het (van oorsprong) over het hemd wordt gedragen (Bron: Wikipedia). Nu dragen de meeste mannen een gewoon shirt onder hun overhemd, of soms zelfs helemaal niets. Hoe dan ook…mannen in overhemden blijft leuk om naar te kijken, helemaal als ze zich er zeker en comfortabel in voelen!

Draagt jouw vriend/man ook weleens een overhemd open boven een korte broek? Of op een andere (originele) manier?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment