Halfvol Lifestyle

Musthave: Minfulness box van Eva Brobbel.

Schreef ik vorige week nog over mijn twijfel over mindfulness, schrijf ik nu een enthousiast artikel over een musthave wat met minfulness te maken heeft. Jawel! Deze box vol opdrachten, oefeningen en inspirerende quotes is echt een aanrader voor eigenlijk iedereen die wat meer van de kleine dingen wil leren genieten.

Mindfulness richt zich op het hier en nu. Maar heel zwart wit hoeven we het niet te zien als je denkt dat je dan nooit meer ‘met borden mag smijten’. Dat mag absoluut en is soms ook een keertje lekker. Maar genieten van de hele kleine dingen in het nu is voor veel mensen nog een lastige taak. Vaak worden we opgeslokt door de issues van alledag en zien we alleen de grote dingen. Maar die kleine waardevolle dingen zijn juist de mooiste. En de belangrijkste. Ik kreeg deze box cadeau en ik laat hem graag uitgebreid aan je zien!

De Mindfulness box is ontworpen door Eva Brobbel en is eind vorig jaar uitgebracht.

IMG_2184

De box bevat alles wat je nodig hebt om het hier en het nu (daar waar het om gaat) net even wat meer aandacht te geven. De inhoud is niet mis, al lijkt het op het eerste gezicht een klein doosje. Er zit als eerste een basisboekje in met wat basiskennis, tips en schrijfopdrachten. Verder vind je er mooie quotes om overal op te hangen (de koelkast, een deur, inlijsten of je agenda!), 12 krachtkaarten, 6 oefenkaarten (ademhalingsoefeningen bijvoorbeeld), 12 opdrachtkaarten om meer mindfulness te worden, stickers, inspiratiekaarten en 6 mooie envelopjes om een kaartje aan iemand te geven bijvoorbeeld.

IMG_2187

IMG_2189

Het doosje zelf vond ik een echte ‘mindfulness’ uitstraling hebben. Vrolijk, dichtbij de natuur en stevig.

IMG_2191

Wanneer je het doosje verder opent zie je dat de kaartjes per soort geordend zijn.

IMG_2193

Het is in het begin wel handig om de kaartjes na het openen  bij elkaar te houden met een elastiekje bijvoorbeeld, zodat je ze niet door elkaar gaat halen.

IMG_2194

Je oog valt meteen op prachtige (Engelse) quotes die je direct een sterk gevoel geven.

IMG_2196

Het notitieboekje om punten te noteren en tevens opdrachten die je kunt uitschrijven.

IMG_2200

In het boekje vind je ook een onderdeel ‘Mindmap’,  waarbij je gaat kijken naar wat je in het leven belangrijk vindt. Het geeft je een goed overzicht van wat je voldoende aandacht geeft en wat je meer aandacht zou kunnen geven.

IMG_2202

En een opdrachtje ‘doelen stellen’, door goed geformuleerde en haalbare doelen te schrijven.

IMG_2203

Een overzicht van de geweldig leuke envelopjes. Hier word je meteen vrolijk van! Leuk om een inspirerend kaartje aan iemand cadeau te doen.

IMG_2206

Inspiratiekaartjes….

IMG_2209

Krachtkaartjes!

IMG_2211

En opdrachtkaarten.

IMG_2212

Meditatie- en oefeningen waaronder ademhalingsoefeningen en wandelmeditatie.

IMG_2214

 

IMG_2215

En je agenda, notitieboek, je eigen hoofd of whatever kun je volplakken met deze leuke inspirerende stickers!

IMG_2221

Hoewel ik niet 100% voor mindfulness ben, vind ik wel bepaalde onderdelen heel erg fijn en inspirerend. Het helpt mij om rust en orde in mijn hoofd te krijgen en meer stil te staan bij al het kleins en bij het ‘nu’. Hartstikke blij ben ik dus met de inhoud van deze mooie box. Ik heb heel wat bij elkaar te rapen als het om mijzelf gaat en deze box gaat mij zeker weten helpen om wat meer tot mezelf te komen.

Wat vind jij van deze box? Zou je hem kopen of niet? Mocht je interesse hebben, hij is bij onder andere bol.com te koop (klik) en kost €16.95.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Wat een toffe box!!

  Beantwoorden
 • Ik had verwacht dat daar een flink prijskaartje aan zou hangen, maar dat is helemaal niet zo 🙂 Ook een leuk cadeautje om te geven! Ik ga hem op mijn lijstje zetten met leuke cadeaus en wie weet koop ik hem voor mezelf ook wel!

  Beantwoorden
 • Wauw wat een toffe box!

  Beantwoorden
 • Superleuke box!

  Beantwoorden
 • Wauw ik wist niet dat er een mindfullness box bestond. En dat terwijl ik mindfullness gek ben!!
  Ik ga deze dan ook zeker bestellen!!

  Beantwoorden

Write a comment