Looking good...

Moodboard Outfit & make-up inspiratie voorjaar 2015.

inspi

Elk nieuw seizoen kan ik kwijlend doorbrengen in (online) winkels, om inspiratie op te doen voor outfits die ik graag wil aanschaffen. Het is nog maar januari maar de winter mag van mij per direct vertrekken. Ik ben klaar voor de zon en voor een nieuwe garderobe. Kijk je mee naar mijn inspiratie voor het komende seizoen?

Ik ben dol op webwinkels als Wehkamp, Zalando en Loavies. Vooral van Loavies gaat mijn hartje sneller kloppen, want daar verkopen ze bijzondere items voor een betaalbare prijs. Ik ben vooral verliefd geworden op hun bovenkleding, sieraden en tassen. Bij Wehkamp en Zalando slaag ik ook altijd, met name voor broeken en schoenen.

Deze lente en zomer ga ik voor de zachte, lieve kleuren. Ik ben echt verliefd geworden op de combinaties taupe, zachtroze, mintgroen en wit. Qua bovenkleding zijn het dunne koele stoffen en ook wil ik een paar jasjes aanschaffen. Wat betreft broeken ga ik voor lichte spijkerbroeken en broeken van stof in camelkleurtjes.  Slip-ons zijn net als vorig jaar een grote hit en ze lopen zo lekker! Deze van Loavies vind ik heel erg mooi.

mood

Hoe mooi zijn deze items van Loavies?

mood1

Op Wehkamp zag ik deze broeken en tops/jasjes.

mood2

De make-up trend dit voorjaar is vrij tegenstrijdig. De huid is transparant en natuurlijk, de lippen zijn licht en de ogen lijken niet opgemaakt. Maar toch zie je ineens ook kleur op de lippen en de ogen en zijn de wimpers sterk aangezet met mascara, zogenaamde Twiggy eyes. En juist een combinatie hiervan lijkt mij heel mooi.

Make-up is komend voorjaar dus voorzien van veel vrolijke (Neon) kleurtjes. Ik houd van felle kleurtjes op mijn nagels, maar moet wel wennen aan de opvallende kleuren op lippen en ogen. Misschien gewoon maar doen dit voorjaar!

 

Heb jij je al verdiept in de mode-musthaves van dit voorjaar? Wat ga je zeker aanschaffen?

 

Volg je mij al via Social Media? Ik ben te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin.

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

  • Ik vind die zachte kleuren zo onwijs mooi, zachtroze, mint, taupe.. Echt prachtig!

    Beantwoorden
  • Ooh wat leuk, ik krijg al helemaal zin in de lente!

    Beantwoorden
  • Heb nu al zin het mooie weer. Pastelkleuren zijn mijn favoriet.

    Beantwoorden

Write a comment