Lifestyle Looking good... Random

Mom’s style and inspiration

Af en toe moet je wat nieuws uitproberen en een frisse wind door je blog laten waaien. Persoonlijke (heftige) blogjes of een aantal alinea’s vol positiviteit worden ontzettend goed ontvangen, maar vandaag even iets heel anders. Er start een nieuw, terugkerende rubriek namelijk ‘Mom’s style and inspiration. Elke week een ‘kijkje’ in mijn gekozen outfit, make-up, sieraden en parfum. Zo hoop ik andere moeders te inspireren en het blijft toch een lievelingetje van mij, dat hele outfit en make-up gedoe.

Afgelopen week maakte ik de eerste foto’s van mijn outfit, sieraden, haar en make-up. Ik had beter tot het weekend kunnen wachten zodat Giorgio mijn outfit kon fotograferen, maar deze moeke kon natuurlijk weer niet wachten. Dus…vandaag even de aftrap met wat fijne spiegel(reflex) foto’s en de volgende keer beloof ik beterschap.

Haar en make-up

Vandaag een dagje op de planning zonder afspraken of verplichtingen. De helft van de tijd loop ik dan heerlijk rond zonder make-up en mijn haar in een staart, maar soms vind ik het ook heel fijn om juist te tutten en mooie kleding aan te doen. Het werkt heel motiverend en voorkomt dat ik de deur niet uit wil.

Een vrij basis make-up dus, met wat foundation, mascara, wenkbrauwpoeder, oogschaduw en wat highlighter.

IMG_3129

Omdat de foundation die ik vandaag gebruik vrij vettig is en halverwege de dag kan gaan glijden, breng ik eerst op sommige plekken een primer aan.

makeee

Deze foundation is trouwens heel fijn en ruikt heerlijk. Nadeel is wel dat hij een flinke glow heeft, maar hij doet veel goeds voor mijn droge huid.

makeh

En de beste highlighter die ik tot nu toe heb gehad, uit dit trio van Make-up Revolution. De bronzer en blusher gebruik ik eigenlijk nooit, deze zijn mij te donker.

make

Highlighter breng ik altijd aan op de bovenkant van mijn jukbeenderen, een beetje op mijn neus, kin en boven mijn mond. Niet teveel, aangezien mijn foundation al een behoorlijke glow heeft. Wat betreft oogschaduw pak ik dit frisse en vrolijke palette erbij, van MUA. Ik gebruik de kleur linksboven en de lichtblauwe kleur van de bovenste rij.

makee

En mijn holy grail die ik zeker kan aanraden aan andere mama’s met wallen en donkere kringen: deze muurvaste age defying concealer van Revlon. Vrij stroef, maar hij blijft de hele dag zitten zonder in de lijntjes te kruipen. Hij is helaas niet in Nederland te koop maar wel in bijvoorbeeld Duitsland en Amerika.  En waarschijnlijk ook wel online.

makke

Dag chronische blauwe kringen!

IMG_3087

Hele felle, dik aangebrachte kleuren passen mij niet. De bruine kleur breng ik aan over het gehele ooglid en in de arcadeboog en ik stip het blauwe kleurtje een klein beetje aan in het midden.

IMG_3097

Een beetje gekleurde lippenbalsem op en de make-up is klaar! Ik krulde mijn haar losjes met een krultang en was binnen vijf minuten klaar. Jawel, vijf minuten! Even losschudden, beetje haarlak en Biosilk in de puntjes en glanzende krullen zijn een feit. En wie spot daar ook grijze haren?

IMG_3213

Parfum

Het ligt echt aan mijn stemming die dag en aan de plannen die ik heb. Maar over het algemeen houd ik van lichte, frisse geurtjes. Behalve wanneer ik een avondje uitga, dan kies ik graag voor een kruidige, zwaardere geur. Maar vandaag ging ik voor Prada Infusion d’iris. Mijn trouwparfum! En ik koop hem elke keer weer, hij blijft zo ontzettend lekker. Vaak ben ik een luchtje zat na verloop van tijd en heb ik moeite hem op te krijgen, maar dat heb ik absoluut niet met dit geurtje. Love it!

IMG_3063

Kleding

Wanneer ik weinig ‘moet’ die dag draag ik graag comfortabele kleding. Ik ben dol op vestjes en jasjes en heb er dan ook een heleboel. Dit lichtroze jasje kocht ik vorig jaar voorjaar en ik vind hem nog steeds heel erg leuk en hij zit heerlijk.

IMG_3223

Ik combineer hem met een zwart topje, een skinny jeans met ribbels op de knieën en zwarte suède enkellaarsjes.

 

En deze van Sasha lopen echt goddelijk.

IMG_3208

Sieraden

Ik ben een ekster, ik kan helemaal blij worden wanneer ik de sieradenafdeling van de Hema, H&M of Primark zie. Armbandjes, ringen en horloges zijn favoriet. Ik moet vaker oorbellen dragen, maar vergeet ze gewoonweg steeds. Hopelijk raak ik er meer aan gewend door deze rubriek.

Deze vrolijke armbandjes komen van de H&M.

IMG_3057

En deze ring ook. Hij lijkt niet comfortabel, maar zit prima en je hebt er echt geen last van! Op mijn nagels een fris kleurtje van Essence.

IMG_3059

Verder draag ik mijn dagelijkse kettingen met de letter ‘S’ en het symbool van Infinity.

Dit was de eerste ‘Mom’s style and inspiration!’ Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een kijkje te nemen in mijn outfit en make-up van een bepaalde dag. Laat je mening en reactie achter in de comments. Op- of aanmerkingen mogen natuurlijk ook altijd.  Graag tot de volgende inspiratie!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (11)

 • Foto’s van make-up en kleding vind ik altijd leuk om te zien, dus ik ben voor deze nieuwe rubriek! En de foto’s zien er goed uit hoor, ondanks dat je ze zelf hebt genomen!

  Beantwoorden
 • Ik ben voor. Echt leuk.om te zien. Ik hoef mijn nagels hier te lakken op het moment, het breekt al zodra ik er naar kijk helaas. Stomme ontzwanger hormonen ? dat setje van revolution ziet er mooi uit, is volgens mij ook heel fijn. Je ziet er goed uit, heel erg mooi!

  Beantwoorden
 • Heel leuk om je outfit en make-up te zien. Ik vind het bij andere bloggers ook altijd een hele leuke rubriek. Liefs Marjon

  Beantwoorden
 • Super leuk stuk! En ga gelijk even op zoek naar de concealer voor mijn chronische mama wallen 🙂

  Beantwoorden
 • Erg leuk! Het jasje heb ik in de kleur van je nagels. Een fijne jack voor het aankomend weer

  Beantwoorden
 • Super! En heerlijke insoiratie voor deze make up nono ?

  Beantwoorden
 • Gaaf! Misschien leuk om een keer een tutorial volledig te wijden aan een ‘wakkere look’, wat make-up betreft. Ik heb áltijd blauwe kringen onder mn ogen… Ook als ik een keertje wél goed slaap. Zo vervelend! Zou leuk zijn als je daar meer tips voor hebt 🙂

  Beantwoorden
 • Bij elke foto die ik van je zie denk ik weer, die wimpers!!! Wat een geluk heb je met die lange wimpers!
  Leuke rubriek ook. Allemaal merkjes die ik zelf niet gebruik…

  Beantwoorden
 • […] Deel 1 […]

  Beantwoorden
 • […] deze maand begon ik met een nieuwe rubriek ‘moms style and inspiration‘,  waarbij ik een outfit, kapsel, make-up en sieraden laat zien voor inspiratie. Leuk […]

  Beantwoorden

Write a comment