fashion Looking good... Mama

Mom’s style and inspiration #2

Kunnen jullie je de vorige ‘mom’s style and inspiration’ nog herinneren? Er kwamen een hele hoop leuke reacties naar aanleiding van dit nieuwe concept. En ik moet zeggen, het is ook ontzettend leuk om te doen. Vandaag weer een outfit, make-up, kapsel, sieraden én bijpassend parfum geschikt voor drukke moeders met weinig tijd, maar die er toch fris en verzorgd uit willen zien.

Haar en make-up

Voor de basis gebruik ik mijn favoriete foundation, namelijk de  infaillible matte van L’oréal. Ik heb geen vette huid, integendeel zelfs, maar deze dekt heel goed met één laagje en gaat niet schuiven in de loop van de dag. Verder speel ik een beetje met een contourkitje van W7, maar niet teveel want ik ben niet zo’n fan van én held met contouren bij mijzelf.

IMG_3696

Voor een frisse lente-look kies ik voor lichte kleuren, zo ook voor mijn ogen. Ik neig heel vaak naar bruintinten omdat deze natuurlijk ogen en mijn ogen nog blauwer maken. Dit is het Death by Cholotate palette van Makeup Revolution en ik gebruik de middelste kleur onder (beetje goudachtig) voor mijn oogleden.

IMG_3701

En zet nog wat schaduw met een matte lichtbruine kleur (Rechtsonder).

IMG_3702

IMG_3578

IMG_3546

Ik draag nog steeds weinig lipsticks (kan er nog niet aan wennen), maar subtiele en frisse kleuren draag ik dan wel graag en vaak. Deze is van Catrice en de kleur kan ik niet meer goed aflezen, deze is er af gesleten. Het is een frisse lichtroze kleur en verzorgd als een soort balsem, heel fijn.

IMG_3538

 

IMG_3561

Ik maak aan de onderkant van mijn haar wat vlotte, losse krullen. Met een goede krultang is dat in een paar minuten gebeurd. Daarna steek ik het losjes op met schuifjes en een elastiek.

IMG_3591

Lekker rommelig! Houd ik van. IMG_3596

Oh Geer je moet nu toch echt je haar gaan verven…

IMG_3598

Parfum

Ik kies voor een frisse geur die uitstekend past bij het zonnige weer. Dit is Daisy Dream van Marc Jacobs, één van mijn favoriete parfums aller tijden. Hij is fris, speels en vrouwelijk maar toch een tikje mysterieus.

IMG_3565

Kleding

Ik trek mijn nieuwste aanwinst uit de kast, een pracht jas van de Zara. Dit is een getailleerde witte jas met een mooi structuur. Hij valt open (kan ook niet dicht) en is ideaal in een tussenseizoen. Ik draag hem hier met een sjaal (ook van Zara) omdat het nog net iets te fris is om met een open jas te lopen. Onder de jas draag ik een simpel zwart topje van de H&M.

IMG_3603

Ik ben zo verliefd op mijn jas….

IMG_3614

Stom, want ik heb weer geen foto’s laten maken afgelopen weekend toen Giorgio thuis was, dus de hele jas heb ik er niet op gekregen. Houden jullie tegoed in de komende Memory Lane, oké?

IMG_3621

Ik draag verder een lichtblauwe ripped jeans (Only) en mijn nieuwe sneakers (Zara) die zo ontzettend lekker lopen! Aanrader.

IMG_3652

Lekkere combi; een nette jas met een broek met onwijze scheuren. Houd ik van!

IMG_3655

 

IMG_3658

Sieraden

Ik draag behalve mijn twee kettinkjes (Een letter ‘S’ en een infinity teken) alleen een horloge, wit met goud.

IMG_3533

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer een Mom’s style and inspiration te zien! Mocht je opmerkingen, vragen of suggesties hebben….laat het mij weten!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?


 

Benieuwd naar de vorige Mom’s style and inspiration?

Deel 1

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (7)

 • Staat je goed! En mooi horloge 🙂

  Beantwoorden
 • Ziet er goed uit mooie dame!

  Beantwoorden
 • Wat een leuk en luchtig artikel en wat een hippe outfit! Wat ziet dat parfumflesje er mooi uit! Inderdaad erg lastig om jezelf helemaal op de foto te krijgen als je jezelf moet fotograferen. Of je moet een passpiegel gebruiken.

  Beantwoorden
 • Super leuke look en style! De jas vind ik echt GEWELDIG!

  Beantwoorden
 • Mooie mama! Leuke outfit hoor, zou ik zo aan kunnen trekken!

  Beantwoorden
 • Leuke outfit! Iets wat ik ook zo uit de kast zou trekken. Liefs Marjon

  Beantwoorden
 • Wat een mooie make-up! Ik kan bij mezelf ook niet wennen aan een fellere kleur lipstick. Je broek is ook erg stoer

  Beantwoorden

Write a comment