Random

Mijn wens voor jou!

Dag lieve lezers! Welkom in het nieuwe jaar. Ook al lijkt de dag van vandaag op die van gister, symbolisch is er een nieuw jaar met een begin. En ik heb een boodschap voor jullie.

Voor iedereen was 2015 anders. Mooi, bijzonder, ontroerend, spannend, verdrietig of eigenlijk heel gewoon. Wat voor de één een pracht jaar was, is voor de ander een jaar die liever snel wordt vergeten. Ik weet niet wat jullie plannen, wensen of voornemens zijn. Maar mijn wens voor jullie weet ik wel.
Ik wil je een heel mooi en onvergetelijk jaar toewensen. Dat alles waar je van droomt uit mag komen. Of je nu een studie wilt afronden of er juist één wil beginnen, een baan zoekt of een andere richting op wilt, of je nu blogt en je stukje web naar een hoger niveau wil tillen…zolang je in je dromen gelooft staat er niks in de weg om ze uit te laten komen.
Maar geluk en succes komt meestal niet aanwaaien, je zal er voor moeten vechten.

nieuw

Geef niet op wanneer je tegenslag na tegenslag krijgt. Houd de moed er in en blijf sterk, je zult versteld staan hoe sterk je eigenlijk bent! Vervelende gebeurtenissen kunnen je misschien even omver schoppen en je heel klein laten voelen, maar laat het niet winnen van jouw wilskracht om door te gaan.
Het is het altijd waard om op te krabbelen, je beide voeten naast elkaar te zetten en je kin omhoog te trekken. Altijd.

Wees trots op alles wat je bereikt dit jaar. Kleine stapjes, grote stappen. Kijk in de spiegel en zeg tegen jezelf dat je meer dan trots bent op wat je zojuist bereikt hebt.
Meerdere kleine stappen worden ook grote stappen en maken je zelfverzekerd en sterk. Af en toe een stapje terug is niet erg of zwak. Het zorgt ervoor dat je je stapjes vooruit meer gaat waarderen en even kan beseffen waar je ook alweer staat. Luister daarbij naar je lichaam en volg je lijf.

Geniet van elke dag, hoe zwaar deze ook is. Ga opzoek naar geluksmomentjes ook al lijkt je dag verpest. Niemand heeft de zekerheid dat er morgen weer een dag komt dus geniet van vandaag. En dan komen we weer terug bij die dromen: stel ze niet uit tot morgen, vandaag is de juiste dag!

Alle goeds voor dit nieuwe jaar en geniet! Geniet bewust en nooit met mate.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (8)

 • Dankjewel lieverd. Voor jullie hopelijk ook een mooi jaar, waarin jullie 2015 een beetje een plekje kunnen geven.

  Beantwoorden
 • Heel mooi 2016 toegewenst met heeeel veel gezondheid en liefde! Xxx

  Beantwoorden
 • Wat een mooie woorden, ik hoop hetzelfde voor jou! Veel sterkte en ik hoop dat 2016 een heel mooi jaar voor jou en je gezin mag worden! 🙂

  Beantwoorden
 • Wat ontzettend mooi geschreven! Ik wens dat 2016 voor jou en je gezin een prachtig jaar mag worden!

  Beantwoorden
 • Mooi gezegd meis! Ik hoop dat 2016 voor jullie ook een mooi jaar mag worden, dat hebben jullie meer dan verdiend!

  Beantwoorden
 • Heel mooi verwoord, ik wens jou hetzelfde!!! Dit blog heeft mijn mindset wel weer even een boost gegeven, dus thanks for that!

  Beantwoorden
  • Wat lief, dank je wel! Een grotere compliment kun je mij niet geven. Een goed jaar voor jou!

   Beantwoorden
 • […] 4. Mijn wens voor jou! – – Lifesabout […]

  Beantwoorden

Write a comment