Lifestyle

Mijn vakantie wishlist

vakantie

Ik kan wakker liggen als een kind als ik op vakantie ga. Ik vind het zo heerlijk en kijk er altijd enorm naar uit. Het maakt mij niet uit waar naartoe, als de zon maar een beetje schijnt. Vandaag deel ik mijn wishlist als het gaat om vakantiebestemmingen. Benieuwd waar ik graag naartoe zou willen? Kijk dan verder!

Het is alweer 4 jaar geleden dat ik voor het laatst op vakantie ben geweest. In 2011 zijn mijn man en ik naar Miami en Curaçao geweest. Vanuit Miami hebben we een korte cruise gemaakt naar de Bahama’s, waar wij 1 dag verbleven. De vakantie eindigde op Curaçao (het geboorteland van mijn man) maar die week was alles behalve relaxed. Helaas overleed een familielid van mijn man waardoor de sfeer omsloeg en wij naar een begrafenis moesten in plaats van zwemmen in de zee. Ik had slapeloze nachten door meer dan 30 muggenbulten op mijn benen en ik brak zowat mijn knieschijf toen ik op een rots viel. Maar toch hebben we kunnen genieten van de sfeer, de zon en de gezelligheid.

De reden dat wij al zo lang niet meer op vakantie zijn geweest is vooral onze hond Shiva. Als je eenmaal een hond in huis neemt, weet je dat op vakantie gaan moeilijker is. Wij hebben haar tijdens een weekendje Antwerpen 2 nachtjes in een Kennel laten logeren, waar we een depressieve hond terugkregen. Shiva is dat dus niet gewend. Niet het einde van de wereld, want ver weg op vakantie komt wel weer. Er zijn tevens zat mogelijkheden op met hond op vakantie te gaan. Ook het feit dat Sarah geboren zou worden, we een huis hebben gekocht en mijn man even werkloos was zijn ook redenen geweest om de afgelopen jaren niet weg te gaan.

Maar vooruit kijken en verheugen op vakanties die ooit komen gaan is ook al heel erg leuk! Ik deel graag mijn wishlist van vakantiebestemmingen.

1. Malediven

Als ik hier alleen een foto zou plaatsen van de Malediven, zou het eigenlijk al genoeg uitleg geven. Nog nooit heb ik zo’n mooie vakantiebestemming gezien. Ik droom weg bij het feit dat ik ’s ochtends wakker word en uitkijk op een helderblauwe zee en palmbomen. Verder niets.

malediven

Stop mij 2 weken in zo’ n hutje en ik ben de koningin te rijk. Wat een rust en rijkdom. Ooit wil ik hier met mijn gezin naartoe. Ooit zal het ervan komen.

2. Bonaire

Vier jaar geleden heb ik kennis mogen maken met Curaçao. De sfeer, de stranden, de mensen en het klimaat. Ik heb genoten! Toch is Curaçao vrij toeristisch en mijn man gaf aan dat Bonaire nog mooiere stranden heeft en een stuk rustiger is. Dus als ik toch met mijn billen in het zand moet liggen, dan doe ik dat graag op Bonaire. Geen probleem!

bonaire

3. Roadtrip New York- Los Angeles

66

Amerika, ik heb er altijd iets mee gehad. Vroeger als kind wilde ik er wonen, nu weet ik dat de leefomstandigheden in Nederland veel beter zijn. Maar een Roadtrip van Oost naar West zie ik wel zitten. Benzine in de auto, radio aan en rijden maar. We zien wel waar we slapen, eten en plaatsen bezoeken. Hollywood wil ik ook zeker bezocht hebben. Ik wil!

4. Hawaï

Tja…Hawaï. Ik zie rieten rokjes en kokosnoten voor mij. Dit lijkt mij een heerlijke, relaxte vakantiebestemming met mooie plekken en een prachtige natuur.

hawai

5. Bali

De cultuur, de omgeving en het heerlijke eten. Dat zie ik voor mij als ik aan Bali denk. Ik vind de tempels altijd zo prachtig als ik Bali voorbij zie komen op televisie. Ook de mensen lijken mij ontzettend aardig en gastvrij. Het liefst ga ik naar plekken waar het nog niet erg toeristisch is, om een zo goed mogelijk beeld van de cultuur te krijgen.

bali

Dit was mijn wishlist, mijn top 5! Waar zou jij graag naartoe willen op vakantie? En ben je ooit naar een bovengenoemde vakantiebestemming geweest? Laat je reactie achter in de comments!

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

 • Mooie lijst. Waar een wil is is er een weg, dus werk van maken zeg ik dan. Sparen en plannen en over een aantal jaartjes lekker de rest van de wereld verkennen

  Beantwoorden
 • De malediven is geweldig en de moeite waard om voor te sparen! Wij zijn er anderhalf jaar geleden geweest en het is echt een paradijs waar je verplicht helemaal tot rust komt! Hoop dat je droom uitkomt…. :)) x

  Beantwoorden
 • Hawaï lijkt mij ook zo mooi!

  Beantwoorden
 • Als ik je nog een tip mag geven; Australie is werkelijk prachtig. Mijn broer woont daar

  Beantwoorden
  • Ja die staat zeker ook op mijn lijstje! Het is alleen zo ontzettend ver vliegen. Maar dan heb je ook wat

   Beantwoorden
 • Wat een mooie zonnige bestemmingen op je lijstje. Ooit komt het reizen vast weer terug. Bali is zeker een goede keus. Lekker eten, mooie natuur, maar ook erg druk en toeristisch. Zijn er geweest in het zuiden bij Kuta voor de huwelijksreis. Waarschijnlijk was het noorden mooier geweest. Heb ook zeer genoten van de dagen op Lombok en het tripje naar Gili Air (officieel onbewoond eiland, maar je kan er wel logeren).

  Beantwoorden

Write a comment