Lifestyle Looking good...

Mijn mooiste aankoop van het jaar. Lush it’s Christmas.

Ja ik weet het, kerst duurt nog even. Maar vorige week was ik er als de kippen bij toen Lush hun nieuwe Halloween- en kerstproducten lanceerden. Ik bestelde de allergrootste kerstbox en vandaag laat ik je, enthousiast als een klein kind, zien wat voor moois er allemaal in deze box zit.

Lush ontdekte ik per toeval rond de kerst van 2012. Ik was samen met mijn man een paar dagen in Den Haag tijdens onze honeymoon in het Kurhaus. In Den Haag spotte ik de Lush winkel en ik besloot er een kijkje te gaan nemen. Ik had niet hele hoge verwachtingen, maar Lush veroverde meteen mijn hart. Alsof ik als een klein meisje in een snoepwinkel stond, ik wilde alles hebben. Ik verliet de winkel met een kleine cadeaubox om thuis uit te proberen. En sindsdien ben ik verkocht en verwen ik mijzelf zodra de kerstproducten in de winkel liggen.

Mijn hart ging sneller kloppen toen de webwinkel ‘open’ ging om 12.00. Zonder dat ik het doorhad waren alle cadeauboxen bijna meteen uitverkocht, maar ik was net op tijd. Braaf had ik er voor gespaard en nu was het zover… hij werd bezorgd! Ik laat je zien waar deze drie kilo aan Lush uit bestaat.

IMG_0821 (Medium)

IMG_0813 (Medium)

IMG_0814 (Medium)

IMG_0815 (Medium)

IMG_0816 (Medium)

‘It’s Christmas. Je hele verlanglijstje in één keer te pakken. In dit oogverblindende cadeau vind je luxe reinigers en glinsterende badproducten in overvloed. Omdat je het waard bent’.

 

En dat glinsteren heb ik geweten….na alle foto’s zat mijn camera onder de glitters….oeps!

Santa Fun

Je kunt dit goedje gebruiken als zeep en als shampoo. Maar je kunt er eerst uitgebreid mee spelen, want het voelt als een soort klei. Dit goedje ruikt heerlijk zoet. Ook leuk voor kinderen als zij in bad gaan, Lush heeft ‘Fun’ namelijk in heel veel vrolijke kleuren.

IMG_0725 (Medium)

Santa’s belly shower jelly

IMG_0778 (Medium)

Met de geur van rode wijn en appelsap, om je huid heerlijk te verfrissen. Hoe verzinnen ze toch die geweldig leuke namen en het idee om er glitters en sterretjes in te doen!

IMG_0782 (Medium)

Twilight showergel

Mijn favoriete Lush product en helaas sinds twee jaar niet meer in het gewone assortiment…een showergel die heel geschikt is voor het slapen gaan. Er zit tonka en lavendel in en werkt heel erg rustgevend. Zowel Giorgio als ik zijn er aan verslaafd, maar helaas verlopen ze geen grotere flessen van dit goddelijke spul.

IMG_0784 (Medium)

The magic of Christmas reuseable bubble bar

Het mooiste product uit de doos vind ik deze bubble bar die steeds opnieuw kan worden gebruikt. Je houdt de bubble bar even onder de kraan of roert door het badwater en je hebt heerlijk schuim dat naar kruidnagel en amandel ruikt.

IMG_0762 - kopie

Holly Golightly bubble bar

Bijna net zo mooi als het bovenstaande product en bevat net zoveel glitters…deze prachtige bubblebar die ruikt naar onder andere kaneel en citroen.

IMG_0755 (Medium)

Luxury Lush Pud bath bomb

IMG_0736 (Medium)

Je tovert dromerig lavendelschuim in je bad met deze bath bomb vol kleuren. Prachtig!

Old father time zeep

Kruidige salie en tijm zorgen voor een boost op de vroege ochtend (na kerst). Het zeepje opzich is al geweldig mooi en hij verzorgd je huid ook nog eens heel goed.

IMG_0739 (Medium)

Snowman shower jelly

Letterlijk een jelly, als je even schudt dan schudt het goedje met je mee. Hij ruikt zoet en fruitig en is tevens heel verzorgend.

IMG_0800

 

IMG_0805 (Medium)

Peeping Santa bubble bar

Hoe lief is dit kerstmannetje? Heerlijke sheabutter in een lekker ruikende bubble bar.

IMG_0748 (Medium)

Father christmas bath bomb

Deze bath bomb zat vorig jaar ook in mijn bestelling en kleurt je bad helemaal groen! De geur lijkt op die van suikerspinnen, lekker zoet.

IMG_0734 (Medium)

Golden wonder bath bomb

Bijna zonde om in je bad te gooien….dit mooie cadeautje met de geur van limoenolie.

IMG_0797 (Medium)

Snow angel bath melt

Nog meer goud met deze bath melt met verzachtende cacaoboter en zorgt voor een glinsterende witte deken op het water.

IMG_0772 (Medium)

Star dust bath bomb

Vanille en rozenhout zitten verstopt in deze mooie bath bomb die je bad verandert in een sterrenhemel.

IMG_0758 (Medium)

Bar Humbug bulle bar

Een bubble bar in de geur van zoethout, die voor enorm veel schuim in je bad zorgt.

IMG_0766 (Medium)

Frozen bath bomb

Opwekkende grapefruit zorgt voor een fris bad. Heerlijk om de kerstdag mee te beginnen!

IMG_0792 (Medium)

Santa’s lip scrub

Ook deze zat vorig jaar in mijn aankoop, heerlijke zoete lipscrub in de smaak van cola. Er zit onder andere echte suiker in en zorgt voor heerlijk zachte lippen.

IMG_0743

First snow dusting powder

Zoete sinaasappel en limoenolie laten je huid heerlijk fris ruiken. Dit is een heel fijn lichaamspoeder met hele fijne shimmers, ideaal om te schitteren op kerstavond!

IMG_0786 (Medium)

Candy mountain bubble bar

Ook een favoriet van mij vorig jaar, deze bubble bar in de geur van Snow Fairy douchegel. Mierzoet, maar zo lekker! Maakt heuse snoepbergen van het badschuim.

IMG_0751 (Medium)

The experimenter bath bomb

Ook bijna zonde om in het bad te gooien. Je bad tover je om in de prachtigste kleuren en het ruikt naar knettersnoep en warme vanille.

IMG_0726 (Medium)

Lord of Misrule shower cream

Deze is nieuw voor mij, maar ik ben nu al verkocht. Een heerlijke warme en pittige geur, met onder andere zwarte peper en patchouli. Deze shower cream is ook onderdeel van de Halloween collectie van Lush.

IMG_0720 (Medium)

Baked Alaska zeep

Citroen en grapefruit peppen je op onder de douche. En kijk die prachtige kleuren!

IMG_0747 (Medium)

Butterbear bath bomb

Een romig vanillebad met cacaoboter maken van je bad een wellness. Ook bijna zonde om te gebruiken!

IMG_0774 (Medium)

Yog Nog bath bomb

Als laatste deze heerlijke bruisbal met kruidnagel en ylan ylang. Ik ben dol op kruidnagel in de winter en verheug mij dan ook heel erg om in bad te gaan met dit lekkers!

IMG_0729 (Medium)

De doos staat beneden en de hele woonkamer ruikt naar een Lushwinkel. Gelukkig is manlief ook gek op de geurtjes van Lush en kan hij ook prima meegenieten van al dit lekkers. Lord of Misrule is bijvoorbeeld een pittige showercream met onder andere zwarte peper. Ik kan niet wachten om te gaan genieten in bad! Maar tegelijkertijd vind ik het ook weer zonde om te gaan gebruiken, haha.

Zijn jullie bekend met Lush? En wat is je favoriete product?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (10)

 • Wat een bijzondere producten allemaal! Die vind je niet bij de Kruidvat!

  Beantwoorden
 • ooo wauw wat veel en vooral erg lekker!

  Beantwoorden
 • Ik kende Lush alleen van naam maar heb er nog nooit iets gekocht. Maar als ik al dat moois en de aantrekkelijke beschrijvingen zo hier zo zie en lees, dan ga ik toch binnenkort even een winkel binnenstappen denk ik ;-). Geniet ervan!

  Beantwoorden
 • Wat een heerlijke collectie. Ik krijg helemaal zin in Kerst hierdoor!

  Beantwoorden
 • Oh wauw, wat een ontzettend grote box! Echt geweldig!

  Beantwoorden
 • Wow wat en grote box. K heb vorige week 2 producten gekocht. Sowieso de butter bear en nog een andere bat bomb.

  Beantwoorden
 • Wauw wat een geweldige producten!!
  Nu baal ik nog meer dat we geen bad hebben! Kun je de producten ook los kopen?
  Ga namelijk binnenkort naar een hotel met bad haha…

  Beantwoorden
 • Oeh jij kan voorlopig wel even voorruit, heerlijk zeg ziet er zo leuk uit allemaal!

  Beantwoorden
 • Oh wauw, wat een prachtige producten en wat veel ook! Ik ben een hele grote fan van het merk Lush, maar het nadeel vind ik dat de producten vaak erg duur zijn… Ik ga mezelf voor kerst denk ik ook eens flink verwennen met een grot Lush box en wat andere dingen. Af en toe moet het kunnen, toch?! Zelf heb ik vorige week een heerlijke bodylotion bij Lush gekocht en de butter bear bomb. Ik vond hem zo schattig! <3 Leuk artikel! Liefs

  Beantwoorden
 • Ik ken Lush wel van naam en van de geuren die altijd uit de winkel in de Kalverstraat komen ;-), maar heb er nog nooit een product van gehad. Heb dan ook geen bad, dus dat verklaart een hoop 😉 Klinkt wel allemaal als lekkere producten!!

  Beantwoorden

Write a comment