Lifestyle

Mijn liefde voor Modern Family

Een gevoel van leegte en rouw overviel mij toen de laatste aflevering van Orange is the new Black voorbij was. We zouden moeten wachten op een nieuw seizoen en tot die tijd was het afwachten wat Netflix ons zou brengen. Maar mijn gevoel van pijn en leegte was al snel voorbij toen ik de (sitcom) serie Modern Family ontdekte. Vandaag leg ik je uit waarom.

modern]

Modern Family is een comedyserie dat gaat over 3 gezinnen in Florida. Zij zijn familie van elkaar en trekken dan ook vaak met elkaar op. Toch heeft elk huisje ‘zijn kruisje’ en heeft elk personage een typisch karakter. Typisch of niet, de karakters zijn wel heel erg herkenbaar en goed te vertalen naar het dagelijks leven. Naar school gaande kinderen, pubergedrag, een kijkje in het leven van een homoseksueel stel en een gelukkig, maar toch vrij ingewikkeld gezin.

Jay is getrouwd met de veel jongere Gloria. Zij is een Colombiaanse vrouw die er elke dag pico bello uitziet. Ze krijgt met haar uiterlijk dan ook veel voor elkaar. Phil is getrouwd met Claire en samen hebben ze drie kinderen; Hayley, Alex en Luke. Elk heeft zijn eigen karakter, problemen en gedachtes. Mitchell woont samen met Cam en samen hebben zij een geadopteerd dochtertje Lily.

Dingen verzwijgen om elkaar geen of minder pijn te doen. Maar soms ook een ander een plezier doen zonder dat je er eigenlijk zin in hebt. Of hilarische, herkenbare sketches waar het schaamrood van op je kaken komt te staan. Het komt allemaal voorbij in deze geweldige serie die al vaak in de prijzen is gevallen. Modern Family kwam in 2009 voor het eerst op televisie en er zijn inmiddels vijf seizoenen te bekijken op Netflix. Op dit moment is de cast bezig met het opnemen van seizoen 7.

Elke avond, als Sarah op bed ligt, gaat Netflix aan en zetten we Modern Family op. Op dit moment zitten we in seizoen 5 (het laatste seizoen op Netflix) en komen we aan bij de allerlaatste afleveringen. Heel zuinig zetten we nu vaak maar 1 of twee afleveringen op, in de hoop er zo lang mogelijk mee te doen.

Wist je dat Linda de Mol zich met haar serie ‘familie Kruys’ heeft laten inspireren door Modern Family?

Ken jij Modern Family? En vind je het vaak ook herkenbaar?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (14)

 • Ohhhh heerlijk programma he??

  Beantwoorden
 • Ja ik hou ervan! Je vergeet alleen Manny te noemen!! En die vind ik zo geweldig 😛
  Net als Phil XD

  Beantwoorden
  • O ja! Manny!Hoe kan ik hem vergeten. Phil is mijn favoriet haha.

   Beantwoorden
 • Leuke serie is het he, ik ben verslaafd. Moet nu weer tot eind september wachten op seizoen 7

  Beantwoorden
  • Is seizoen 6 al uit dan?

   Beantwoorden
   • In Amerika wel 😉
    Wij hebben een paar favoriete series waarbij we gelijk lopen met Amerika. The Big bang theory is er ook zo een 🙂

    Beantwoorden
    • Oh…dan download je ze op een andere manier denk ik? Wij kunnen niet bij de Amerikaanse Netflix in ieder geval.

     Beantwoorden
 • Ik ben onder mijn steen vandaan gekropen en heb deze serie vandaag pas ontdekt. Ben pas bezig met seizoen 1 maar vanaf aflevering 1 was het raak: GEWELDIG. Met zoveel seizoenen kan ik nog wel even voort, heerlijk.

  Beantwoorden
 • Jaaa kijk ik ook! Heerlijk! Phil D. is mijn held!

  Beantwoorden
 • Haha ik heb hier ook een blog over klaarstaan! Ik ben dol op die serie! Seizoen zes is uit!

  Beantwoorden
  • Seizoen zes uit? Ook op Netflix? Kan hem niet vinden namelijk!

   Beantwoorden
 • Jazeker! Ik vind het een superleuke serie. Momenteel kijk ik seizoen 5. Ik vind het heerlijk om naar te kijken.

  Beantwoorden
 • Sinds enkele dagen heb ik ook Netflix. Die scene waarin Cam Lilly aan de familie introduceert en helemaal Lion King met haar gaat. Echt, ik stierf zowat van het lachen 🙂

  Beantwoorden
  • Hahaha ja geweldig he! Cam is ook echt één van mijn favoriet.

   Beantwoorden

Write a comment