Lifestyle

Mijn Blog-Bucketlist voor 2016.

Bucketlisten, je ziet en leest ze overal. Vandaag geen standaard Bucketlist (want die hebben we inmiddels wel gezien denk ik), maar eentje gericht op de blog. Wat zou ik het komende jaar heel graag op mijn blog voorbij zien komen?

 • Een video samen met Giorgio opnemen.

Ik heb een paar hele leuke ideeën en hij heeft al een akkoord gegeven, dus die video met Giorgio komt er zeker een keer! Misschien wel meerdere en wie weet laat ik hem ook een keer vloggen tijdens een papa-dag. Leuk om door de ogen van een ander te kijken.

 • Een gave campagne of themaweek starten.

Dit vind ik misschien wel het moeilijkste puntje van mijn Bucketlist. Ik wil origineel zijn, vernieuwend. Maar brainstormen lukt momenteel niet zo goed en mijn hoofd hapert behoorlijk. Maar het komt wel, dat weet ik zeker. Een themaweek of campagne van begin tot eind vormgeven, geweldig.

 • Een lay-out die helemaal naar wens is.

Ja dit is een gevalletje van eindeloos twijfelen. Ik ben er nog steeds niet uit, op en top perfectionistisch. Ik ben bang dat ik mijn nieuwe lay-out al snel zat zal zijn en dat wil ik voorkomen.

 • Mijn artikelen nog beter, scherper en toffer maken.

Ik kan stuk voor stuk trots zijn op de blogjes die online komen, elk artikel is naar wens. Als ik twijfel of geen goed gevoel heb verdwijnt het blogje onmiddellijk in de prullenbak. Maar het kan altijd beter, strakker, scherper en leuker.

trots

 • Doorgaan met originele onderwerpen.

Onderwerpen die al uitgekauwd zijn of die je dagelijks voorbij ziet komen vind ik saai. Ik houd van originele blogjes, zowel om te schrijven als om te lezen. Ik probeer zoveel mogelijk originaliteit in mijn artikelen te verwerken en ik denk wel dat het 9 van de 10 keer lukt. Tag’s vind ik niet meer zo leuk, dus die laat ik zoveel mogelijk voor wat het is (of ze moeten heel erg leuk zijn) en lijstjes…ja dit artikel is ook een lijstje. Maar het liefst zo min mogelijk.

 • Dieper ingaan op onderwerpen die met gezondheid of moederschap te maken hebben.

Allebei heel interessant en uitdagend, mits je dieper op de stof ingaat. Ik vind het leuk om veel interactie met lezers te creëren en lok graag (nette) discussies uit.

Wat is de Bucketlist van jouw blog? Ik hoor graag van je!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (13)

 • Mijn man krijg ik niet zover, haha! Ik ben benieuwd, lijkt me heel leuk zo’n video!

  Beantwoorden
 • Mooie en realistise doelen, niet te veel en heel overzichtelijk! Gaat je vast lukken. Succes!

  Beantwoorden
 • Leuk!! Hier krijg ik mijn man denk ik ook niet zover, maar ik ben heel benieuwd! Ik hoop op mijn blog ook met wat meer thema’s te kunnen gaan werken 🙂

  Beantwoorden
 • Leuk! Ik ben benieuwd naar die video en de video van zijn papadag lijkt me ook erg leuk om te zien 🙂 Mooie doelen en allemaal haalbaar 😉 Wat betreft bloggen ben ik ook nog erg zoekende, maar dat komt ook goed. Ik moet nog een hoop leren!

  Beantwoorden
 • Mooie lijst hoor! Leuk, een video samen met Giorgio!

  Beantwoorden
 • Mooie, realistische doelen! Mijn doel is meer structuur erin aan brengen en origineel blijven!

  Beantwoorden
 • Mooie doelen voor het nieuwe jaar 😀

  Beantwoorden
 • Wat een mooi lijst! En wat betreft layout, ik denk dat er altijd iets is wat je net iets anders wilt hebben. Tenminste, daar heb ik wel last van haha.

  Beantwoorden
 • Leuk! Dit soort lijstjes heb ik afgelopen dagen al met regelmaat gelezen en blijf het tof vinden om t lezen wat de doelen en wensen van anderen zijn!
  Ik ben ook meer met thema’s bezig.. ?

  Beantwoorden
 • Streven naar ontwikkeling is heel goed, mooie en leuke doelen!

  Beantwoorden
 • Doorgaan met Zout arme recepten;). Die vind ik zo geweldig en kwam er gisteren achter dat mijn moeder ze ook volgt. 😉

  Beantwoorden
 • Wat heb je toch een gezellige blog. En deze ideeen zijn ook weer zo leuk. Ik lees al een tijdje, maar ik reageer niet vaak. Maar ik wil je even een hele dikke pluim geven voor het feit dat je ondanks deze zo zware tijd voor jullie je toch een supergezellige blog weet neer te zetten. Je laat ons zien hoe je lekker keuvelt i huis en je duikt af en toe eens de diepte in met wat serieuzere onderwerpen. Heel fijn die afwisseling.

  Beantwoorden

Write a comment