Lifestyle travel

Met familie een grote reis maken. Waarom wil ik dat zo graag?

Elk jaar, elke gebeurtenis, besef ik maar al te goed hoe belangrijk familie is. Ze zijn een fundament, onvoorwaardelijk. Onze familie is hecht en wordt gedurende de jaren alsmaar hechter. Het gezin waar ik uit kom is door nare omstandigheden helaas wat uitgedund.
Twee lieve mensen uit dat gezin zijn er niet meer. Des te meer redenen om samen alles uit het leven te halen. Het leven te vieren! En hoe kun je dat beter doen dan door een mooie reis te maken?

Dit artikel is in samenwerking met e-visums

Alles is familie

Het kwam laatst ineens ter sprake: naar welk land zouden we ooit nog naartoe willen? Dan heb ik het niet over een land om de hoek, maar om een ‘once in a lifetime’ reis.
Een reis die je maar eens in je leven gaat maken. En met wie kun je die nou beter maken dan met lieve mensen om je heen? Je eigen familie? Herinneringen maken met de liefste mensen uit mijn leven. Voor mij is dat een grote droom die ik binnen nu en een paar jaar uit wil laten komen.

In 2017 ben ik al eens met mijn ouders naar Curaçao gegaan en dat was al een onvergetelijke reis. Helaas door de ziekte van mijn moeder wel met een vervelende bijsmaak. Ervaring leert ons dat herinneringen maken met familie het mooiste is wat je kunt doen en dat je plannen nooit eindeloos moet uitstellen. Want voor je het weet kan het niet meer…

Waarom Australië?

Welk land er op nummer 1 staat? Australië! Ten eerste omdat het een veilig land is. Er komen geen vervelende berichten over geweld of criminaliteit voorbij.
De taal is toegankelijk (op wat accenten na) en dat maakt het reizen een stukje makkelijker. Maar bovenal, Australië moet ontzettend mooi zijn. De natuur is afwisselend, uitgestrekt en adembenemend. Het klimaat is fijn en de mensen gastvrij.
Voor een bezoek aan Australië dien je wel een visum voor Australië aan te vragen.

Enig nadeel is voor mij persoonlijk de duur van de reis. Australië is niet naast de deur en om er te komen zal je lang in het vliegtuig moeten zitten. Voor iemand die veel slaap en rust nodig heeft en met trombose kampt is het geen pretje. Maar weet je? De reis is het meer dan waard en ik heb er veel voor over.

Wat ik graag zou willen zien is uiteraard de stad Sidney, maar ik wil ook de roestkleurige rotsen zien en walvissen en kangoeroes spotten. In dit mooie land is voor ieder wat wils en dat maakt de reis zo mooi. Er is ontzettend veel te zien en te beleven!

Tips om snel en eenvoudig een visum aan te vragen

Om naar Australië te reizen moet je in het bezit zijn van een visum. Ook als je als toerist een paar weken op vakantie bent. Belangrijk: deze visum heb je al nodig wanneer je op het vliegtuig stapt. Het is dus nodig om tijdig een visum aan te vragen, zodat je zonder problemen kunt gaan reizen.

Het klinkt heel ingewikkeld, een visum aanvragen. Toch gaat het tegenwoordig snel en makkelijk en hoef je geen ingewikkelde procedures te doorlopen. Om een visum voor Australië aan te vragen hoef je alleen wat gegevens in te vullen en online af te rekenen. Let wel op de geldigheid van het visum voor Australië.
Op deze manier ben je snel en eenvoudig voorbereid op de reis van je leven. Ook handig: je vindt duidelijke uitleg en er staan veelgestelde vragen en antwoorden op de website. Ook kun je dag en nacht contact opnemen wanneer je een vraag hebt. Makkelijker en duidelijker kan niet.

Dus…niets staat onze droomreis nog in de weg! Het enige wat wij nog hoeven te doen is te plannen, koffers inpakken en gaan…

Naar welk land zou jij een ‘once in a lifetime’ reis willen maken? En met wie?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment