Halfvol Lifestyle

Met deze tips haal je de lente alvast in huis!

Ben jij dat grijze en natte weer ook zo zat? Het duurt nog even voordat het officieel lente is, maar ik deel vandaag wat tips om de lente alvast naar je toe te halen. Waarom wachten tot de kalender aangeeft dat het lente is? We beginnen gewoon nu alvast!

Klik hier om je gratis en eenvoudig te abonneren op mijn kanaal.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

  • Ik zie de bloemen ook al overal in de winkel en heb er ook al een paar in huis gehaald. Heerlijk! Laat de lente maar komen, ik kan al niet wachten.

    Beantwoorden
  • Super leuke video, erg handige tips. Ook ik wil binnenkort een afspraak maken met de kapper. Vind het alleen soms zo lastig om te bepalen wat ik nu graag wil.

    Beantwoorden
  • Leuke video! Bloemetjes in huis zijn heerlijk. En volgende week ga ik naar de kapper ;-). Oh en ik kijk er heel erg naar uit om ons terrasje en tuintje ook helemaal op te frissen.

    Beantwoorden

Write a comment