fashion

Met deze kledingstukken ben je in een keer klaar!

Met deze kledingstukken ben je in een keer klaar

Kun jij soms ook zo eindeloos lang voor de kast staan, om te bedenken wat je die dag aan zal gaan trekken? Sta je soms een behoorlijke tijd kledingstukken met elkaar te combineren, om uiteindelijk te concluderen dat het allemaal net niet bij elkaar past, en weer van voren af aan te beginnen?
Bevind je je regelmatig omringd door een enorme stapel kledingstukken die je uit de kast hebt getrokken in je slaapkamer, en heb je nog steeds de perfecte outfit niet gevonden? Voor dit soort dagen is het fijn om iets achter de hand te hebben dat altijd goed is.
Een kledingstuk waarmee je in één keer klaar bent, waarbij er niet gecombineerd hoeft te worden, zodat je geen uren bezig hoeft te zijn. Gelukkig zijn die er genoeg!

Probeer eens een jumpsuit

Wist je dat een jumpsuit dames perfect staat? Mits je een beetje een goed, flatterend exemplaar kiest, natuurlijk. Het heerlijke aan zo’n compleet pak is dat je in één klap klaar bent, en geen broeken of rokken hoeft te gaan combineren met bovenkleding. Ideaal om in je kast te hebben hangen dus, voor op van die dagen dat je er qua outfit gewoon niet helemaal uit lijkt te komen.

Dat je een jumpsuit nergens mee hoeft te combineren om toch gekleed en wel de deur uit te gaan, wil natuurlijk nog niet zeggen dat je het niet hoeft te doen.
Je kunt er altijd een leuk jasje of vestje op dragen.
Zeker op wat frissere dagen of wanneer je net wat meer gekleed voor de dag wilt komen een goed idee.
Ook een mooie riem kan zorgen voor een finishing touch, en zeker bij een niet-getailleerd model wat meer vorm in het geheel maken. Als je al snel het gevoel hebt dat je een hobbezak hebt aangetrokken, terecht of niet, dan kan een riempje een wereld van verschil opleveren.

Een lange jurk is een prima oplossing

Ook een lange jurk, een zogenaamde maxi jurk, is een prima oplossing voor dagen waarop je er qua outfit even niet uitkomt. Ook hierbij geldt weer dat je geen losse broek/rok en top nodig hebt, maar met één kledingstuk helemaal klaar bent. Lekker makkelijk, ook als je haast hebt.

Combineren kan hier ook altijd. Zeker op wat koudere dagen kun je onder je lange jurk een panty of maillot dragen, om je benen wat warmer te houden.
Met een jasje of vestje erop kun je de jurk vervolgens het hele jaar door aan, zelfs in de winter. De maxi jurk is dus een kledingstuk dat eigenlijk niet mag ontbreken in je garderobe.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment