Kijk je mee? Lifestyle Random

Photodiary. Memory Lane 20-26 augustus.

Wat een heerlijke week met een paar dagen zon, ijsjes eten, fijne boeken die binnenkwamen en heel veel geluksmomentjes met Saar. Mijn week van dag tot dag!

Zondag

Gister en vandaag moeten we allebei een beetje bijkomen van afgelopen week. Gister zijn we nog wel even naar een rommelmarkt geweest, waar het ontzettend druk was. Zelf hebben we niets gekocht, maar neuzen is altijd leuk! Maar het hakt er direct in, zoveel drukte, prikkels, mensen….Vandaag houd ik mijn pyjama dus lekker aan. Op een verkleedpartijtje na om mee te gaan voor de grote boodschappen.

Giorgio neemt dit spelletje mee wanneer we na de grote boodschappen nog even bij de Blokker naar binnen gaan. Zie je het al voor je? Hilarisch!

Giorgio werkt de rest van de dag veel achter de computer en ik breng tijd door met Saar. Ook zorg ik voor het avondeten, welke heerlijk was maar welke Sarah weigerde te eten. Er ging gelukkig nog wel wat kwark in.

En Giorgio en ik namen weer wat Ben mee bij de Albert Heijn, dit keer met Oreo koekjes. Hij is wederom heerlijk! En je vindt serieus hele Oreo’s in je ijs. We kijken tijdens het leeg lepelen lekker een film.

En ik zet snel wat nieuws op de blog in elkaar: via het kopje ‘onderwerpen’ in de menubalk kun je nu eenvoudig klikken op de onderwerpen. Alle blogjes met een bepaald onderwerp komen dan onder elkaar. Handig als je vooral geïnteresseerd bent in één onderwerp!

Maandag

Ik word wakker met een enorme kater. Nee ik ben niet wezen stappen en heb al helemaal geen alcohol op. Ik vrees dat dit nog de nasleep is van zaterdag, toen we naar de rommelmarkt gingen. Mijn lichaam voelt zwaar en pijnlijk, ik heb hoofdpijn, ben onwijs moe en mijn ogen branden.

Eerst maar wat koffie en een broodje met deze dame, in de hoop dat het straks beter gaat.

Maar het gaat niet beter en gelukkig kunnen mijn ouders Sarah even meenemen met boodschappen doen, zodat ik even kan slapen. Het is zo fijn dat dit kan! Na anderhalf uur word ik iets beter wakker.

En dit draakje is dan weer thuis. Ze besluit te gaan turnen op de stoelen, terwijl ze haar zelf gestylde kleding draagt.

Aan het eind van de middag wil ik er toch even uit met Saar en we halen wat boodschappen bij de winkel. Ik neem onder andere deze twee mee, hopelijk maak ik manlief er blij mee.

Oordeel na het proeven: links is lekker, maar niet bijzonder. Rechts is gevaarlijk, enorm lekker en gewoon…..EET HET!

Mijn energie is alweer vervlogen en ik kook met kater en al een eenvoudig maaltje. macaroni met gehakt en tomatensaus. Het is wel een beetje veel geloof ik….

Oh ja en een enorme berg kaas natuurlijk. Kaas is life.

In de avond doe en kan ik niets meer. Behalve een beetje bladeren in een tijdschrift. Soms wil je meer dan je kunt. Nou ja, soms…

Dinsdag

Ook vandaag kamp ik nog met een soort van kater. Gelukkig hebben we een hele gezellige tafelgast. Ik moet altijd zo hard lachen om de acties van Saar. Wat een meid.

Maar ook Hippo voelt zich niet helemaal goed. Er moet een pleister op. En zolang ik dat weiger heb ik te maken met een brullend en schreeuwend kind. Er MOET een pleister op. Oké.

Het regent een beetje vandaag en wat doe je dan? Binnen spelen met klei. We maken sliertjes pasta. En ik was zo dom om te zeggen dat ze wel op de salontafel mocht kleien. Gevolg: er zit overal, in alle kiertjes en gaatjes, klei.

Dus dit. Eigen schuld mama!

Mijn lunch van vandaag: een enorme salade en gegrilde kip.

Daarna kijkt Saar een filmpje en ik zit naast haar op de bank. Ineens moest iets kwijt over die nare Marianne. Er vloog een blog uit mijn vingers die gelukkig heel positief werd ontvangen.

Terwijl ik mijn blog online knal ligt er een meisje naast mij bijna te slapen. Bijna, want 1 minuut na deze foto stond ze alweer te springen op de bank.  

Aan het einde van de middag ga ik koken en daarna gebeurt er vrij weinig meer. Televisie aan, kleedje erbij, je kent het wel.

Woensdag

Ik sta iets beter op dan afgelopen dagen en dat is maar beter ook, want het is mooi weer en ik wil met Saar heel graag naar de kinderboerderij vanmiddag.Met SLE weet je maar nooit, dus ik heb het er niet over totdat we in de middag daadwerkelijk gaan. En Saar eet eerst een ijsje voordat er wordt gerend en gespeeld. Genieten!

Stoer meisje eet ijs.

Dit is de kinderboerderij vlakbij ons. Het is een vrij kleine kinderboerderij met een speeltuin naast de boerderij. De dieren interesseren Saar niet meer, het gaat nu vooral om de schommel, het springkussen en de glijbaan.

O ja, en de zandbak.

Daarna waaien we even binnen bij mijn ouders en we vertrekken na een uur weer richting huis. Op de planning staat risotto! Zo heerlijk dit. Niet moeilijk, het enige wat je veel moet doen is roeren.

Donderdag

De wekker gaat vandaag, want straks breng ik Sarah weer naar de opvang voor een paar uurtjes.Ik maak ontbijt voor Saar en zorg dat ze klaar is om te gaan. En teken dit gezichtje op haar knie, waar een scheur in haar broek zit. Ze moet er hard om lachen ‘gekke mama’.

Wanneer ik weer thuis ben maak ik een flink ontbijt voor mijzelf, die ik normaal gesproken (maar nu niet) met een klein mensje moet delen. Havermout met gebakken appel en schuddebuikjes!

Daarna komt er wat door de brievenbus, namelijk deze twee leuke en interessante boeken! Wie heeft ze al gelezen?

Ik spendeer mijn vrije uren op de bank, terwijl mijn hoofd van alles wil doen. Maar ik rem af, want ik weet dat het niet gaat lukken. Dus ik zet Youtube aan en kijk filmpjes. Ik douche uitgebreid en lees een tijdschrift. En ik zorg voor wat balans. Heerlijk knaagvoer!

En daarna verveel ik mij een beetje. Het duurt nog een uur voor ik weer op de fiets stap. Dus dan test je maar van filters op Snapchat uit, ofzo. Staat het? Paarse lipstick en een bril?

Donderdagavond: een blogje tikken en wat mails versturen.

Vrijdag

Om 8.45 staat Saar naast mijn bed en ze wil naar beneden. Nog een beetje slaapdronken lopen we naar beneden. Ik ben duidelijk weer niet zo fit vandaag. Dus kom maar bij mama kopje koffie!

Na Sarah haar ontbijt maak ik ook wat voor mijzelf. In plaats van havermout weer een keertje kwark met aardbei. Heerlijk nu er nog aardbeien zijn! Zal niet lang meer duren voor ze niet meer zo lekker zijn.

In de middag fietsen Saar en ik naar het centrum voor een cadeautje. Dit weekend hebben we een verjaardag. Ook kopen we een kraamcadeautje. Ziet er leuk uit of niet?

Het was erg druk in het centrum. En warm! Omdat het zo vermoeiend is zijn we niet lang gebleven, maar we hebben zeker heel erg genoten.

En deze tuttebel kreeg echte prinsessenschoentjes. Ze loopt als een vent op hakken, maar ze vindt het helemaal geweldig.

Moe en kapot na vandaag: dus er wordt niet gekookt. Aanvallen het is vrijdag!

Na dit heerlijke maaltje werk ik op de bank verder aan dit weekoverzicht en daarna lekker met verstand op nul televisie kijken. Het weekend is begonnen!

Zaterdag

Vandaag gaan we even langs bij mijn ouders om mijn neefje gedag te zeggen, hij gaat studeren in Bordeaux (Frankrijk) en morgen vieren we de verjaardag van het zoontje van mijn lieve vriendinnetje.

Wat zijn jullie plannen? Mocht je voor lekkere borrelhapjes willen gaan bij een goede film bijvoorbeeld, kijk dan even naar dit heerlijke recept zonder pakjes en zakjes. Gister kwam het recept online waarmee je de heerlijke Happas van Mora kunt maken! Inclusief mozzarella, basilicum en krokante risotto.

En je kunt nog meedoen met die leuke winactie die online staat! Waarmee jij je zoon of dochter blij kunt maken met iets moois én gezonds van Paw Patrol!

Ik wens jullie allemaal een heerlijk weekend toe!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Risotto! Ik heb dat nog nooit gemaakt. Wil ik wel eens doen. Nola vond dat ook erg lekker. Eerst maar eens een lekker recept vinden. Ik ben ook heel benieuwd naar het boek ‘babe you got this’.

    Beantwoorden
    • Ik zal je laten weten hoe het boek was! En risotto is zoooo lekker. Zeker een keer maken.

      Beantwoorden

Write a comment