Kijk je mee?

Memory Lane. Photodiary 8-14 april

Een jarige vent, Koningsspelen, naar de bioscoop en nog veel meer leuks stond er afgelopen week op de planning! Maar helaas werd de plek op mijn hand ook groter en roder en maakte ik een afspraak bij de huisarts. Veel leesplezier!

Maandag

Maandag begon met een heerlijke winactie, wederom in samenwerking met Therme! Ik ontving een pakket met heerlijke producten uit de home collectie van Therme, in de geur Hammam. Je kunt nu ook je huis in heerlijke sferen brengen met een geurkaars, geurstokjes en een roomspray. Er is inmiddels een winnaar gekozen, maar bedankt voor de hoop enthousiaste reacties op Instagram!

Een terugblik van 2 jaar…Saar bij het consultatiebureau voor een vaccinatie. Je hoort zoveel gekke verhalen van consultatiebureaus, maar die van ons was gewoon heel fijn!

Met mijn hand gaat het wat minder goed. Er zit een gekke uitslag die in de loop van de week steeds erger werd. En jeuken soms! Grrr. Maar eigenwijs als ik ben verwacht ik dat dit vanzelf over gaat en dat ik niet naar de huisarts hoef.

Luieren 3.0 volgens Saar. Tuinbroek los, Ipad op schoot en omringd door kruimels. Ach, het is maandag….;)

Een nieuwe week start nog beter met een nieuwe quote op het letterbord. De oude kon echt niet meer (ging over 2018) en ik vond gelukkig een hele mooie quote over de lente!

Dinsdag

Afgelopen zondag waren we winkelen in Arnhem en ik ‘moest’ Giorgio zijn nieuwe broek en trui op de foto zetten voor een vriendin, want zij heeft de trui ontworpen. Tof toch? En check zijn outfit <3

In de middag halen we Sarah samen uit school, inclusief Pip. Zo zie je ineens weer dat ze nog best klein is. Giorgio is wegens omstandigheden nu even thuis en dat vindt Saar helemaal niet erg!

In de middag klopt de buurjongen op de achterdeur voor een speeldate met Saar. Kom maar gezellig binnen! Sarah legt even uit hoe haar koffie apparaat werkt.

Mijn lunch: de ene dag eieren, de andere dag een salade. Dit keer met biefstukpuntjes en champignons. Mmm!

Leuk, drie jaar geleden stond ik in de krant met een stukje over bloggen en mama zijn! Ik had toen 8500 unieke bezoekers per maand. Nu, drie jaar later, 55.000! Bizar.

Woensdag

Een kort dagje school voor Saar en in de middag fietsen we naar een vriendin en haar dochtertje. Het is fris, maar prachtig weer. De dames zijn dan ook binnen en buiten te vinden.

Op de terugweg fietsen Saar en ik langs de supermarkt om spaghetti te halen. Omdat de gele linzen spaghetti mij heel lekker lijkt (en een stuk minder calorieën) neem ik ook die mee. Alleen ik had beter in de winkel het etiket kunnen lezen, want qua calorieën en koolhydraten maakt het dus helemaal niks uit. Alleen als je extra eiwitten wil eten of glutenvrij, dan is dit een uitkomst. Voor nu heb ik vooral een lege portemonnee (wat is dat duur!)

Omdat Giorgio naar een concert van UB40 is eet ik alleen met Saar en ik maak haar lievelingseten: spaghetti met rode saus en balletjes.

Smullen!

Donderdag

Donderdag maakte ik een recept voor de blog, namelijk die van romige pasta met gerookte zalm, witte wijn en de blend voor vis van Verstegen die ik onlangs ontving.

En ik sport met mijn vader! Daarna duik ik mijn bedje in om even bij te slapen. En voor ik het weet is het alweer tijd om Sarah op te halen. Eenmaal weer thuis wil ze direct aan de slag met de nieuwste Bobo!

Ik ga twijfelen…wel of niet naar de huisarts? Aan het eind van de middag bel ik toch maar, want mijn Reumatoloog heeft alleen op woensdag poli en is er dus nu niet om te overleggen. Helaas is er maandagochtend pas een plekje bij de huisarts. Nog even geduld dus!

‘Sarah kom eens, mama wil een leuke foto van je maken’ werkt dus niet meer. Sarah is 24/7 een clowntje. Wel een hele lieve <3

Och en kijk, drie jaar geleden. Snoepje!

Vrijdag

Drie jaar later heeft dit snoepje haar tweede Koningsspelen en gewapend in het oranje is ze er klaar voor! Outfit is van Kruidvat overigens. En dat leuke rokje hield het maar een paar uurtjes vol en is nu helaas al kapot…

Spannend is het wel!

Voordat de spelletjes beginnen eerst lekker ontbijten met de klas.

Hey…en behalve Koningsspelen is het vandaag om nog een andere reden een leuke dag. Papa is namelijk jarig! En dus bakken deze twee een lekker taartje. Gewoon, uit een pakje 😉

Deze is van Dr Oetker, de brookie! Hij is heerlijk!

Mijn vader komt gezellig eten op deze feestelijke dag en ik maak (zonder pakjes en zakjes ;)) een heerlijke lasagne.

Knuffelen na het eten…

En uiteraard een spelletje spelen met opa. Wie ben ik?

Zaterdag

Zaterdag is een rustige dag en na het ontbijt is het al snel tijd voor de lunch. Wederom sla en dit keer met gebakken zalm.

En ik chill heel hard met de nieuwe Linda terwijl Sarah op haar kamer speelt.

Als lunch voor Sarah en Giorgio maak ik wentelteefjes. Dat is lang geleden!

Na een middag niets doen (soms heerlijk) ga ik aan de slag met nasi en verse sate. Ik marineer alvast de sate een uurtje voordat ik ga beginnen met koken.

En voor de nasi gebruik ik deze nieuwe blend van Verstegen. Deze kocht ik zelf, omdat die anderen zo lekker zijn!

Wazig maar te lief om niet te delen: Saar en Pip (en let op dat pootje van pip<3)

Zondag

Vandaag op de planning: lunchen bij mijn vader en een leuke film bij de bioscoop! Maar eerst heerlijke broodjes verorberen.

We gingen naar Wonderpark en dat is voor een 5 jarig meisje zeker een aanrader!

Na de film nog even op de foto. Wat een geweldig leuke film was het!

En we sluiten deze leuke dag af met homemade pizza op de bank. Voor Saar altijd een feest!

En voor mijzelf, om een beetje balans te houden na al die lekkere broodjes vanmiddag, een Griekse salade. Ook geen straf!

En het is helemaal feest als je ineens chocoladeijs in je schaaltje ziet in plaats van kwark!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment