Kijk je mee?

Memory Lane. Photodiary 4-10 maart

Nog even en we waaien de lente in! Waaien was afgelopen week vrij letterlijk genomen want het leek wel herfst. Hoe dan ook, er zaten leuke dagen tussen! Twee feestjes voor Saar, een goede uitslag van de Trombosedienst en heel veel puppyspam!

Maandag

De school is voor Sarah weer begonnen en ik begin de week met een blog over gezeefde tomaten en wat je er allemaal mee kunt doen. Wat een hoop leuke reacties kwamen er op dit artikel!

Daarna slaap ik een paar uurtjes, want mijn dag begon met een lege batterij na 9 uur slaap (hoe kan het he?) Wanneer Saar weer uit school is spelen we spelletjes zoals vier op een rij. Een paar uurtjes slapen en aan mijzelf denken betekent meer energie om aan Sarah te geven!

En deze twee…och <3 Saar mocht even in de bench bij Pip en ze vonden het allebei heel gezellig! De bench is en blijft Pip haar plek, maar voor even mocht Saar er bij. En ik moest uiteraard een foto maken van haar.

Het avondeten was lekker makkelijk maar o zo heerlijk! Een soort Turkze pizza door een wrap te beleggen met pittig gehakt, kaas en sla.

Saar smulde enorm en vroeg meteen of we dit vaker konden eten. We aten er ook wat ovenfrietjes bij!

Dinsdag

Dinsdag begon ik met sporten (ja ik ga nu keurig twee keer per week) en daarna schreef ik een recept uit voor de milde curry van Patak’s maar dan zonder Patak’s! Heerlijk met veel groenten, een romige kokossaus en een zoete tint door de rozijnen. Aanrader hoor!

Oh en hier moest ik hard om lachen….zo herkenbaar! Voor jou ook?

Pip en ik genoten in de middag van het zonnetje wat even scheen. De rest van de week was het echt bagger met het weer. Een paar dagen vind ik niet erg maar een hele week?

Ahh nog meer Pip spam! Ik maakte foto’s voor een blog en Pip mocht ook op de foto. Ze groeit zo hard!

Woensdag

En we beginnen de dag weer met Pip spam. Ik word soms een hele tijd aangestaard door mooie bruine ogen. Dan wil ze spelen, even gek doen of gewoon knuffelen. Schatje! Ze wordt overigens al wat rustiger en bijt een stuk minder. Halleluja!

Ik moest even wat boodschappen doen en kocht een nieuwe concealer, deze nieuwe van L’oreal. Betaalbaar en super dekkend! Ik was echt verrast maar hij is heel goed. Mooie finish, top dekking en blijft zitten als een huis. Enige nadeel is de enorme applicator.

Saar heeft in de middag een kinderfeestje bij Monkey Town en aan het eind van de middag haal ik haar weer op. Zo grappig hoe de herrie je om de oren vliegt zodra je de deur opent…

In de avond eten we lekker pasta bij mijn vader en Saar luistert nog even muziek met een hele oude koptelefoon. Leuk weetje: deze heb ik als kind ook op mijn hoofd gehad!

Donderdag

Ja, ook donderdagochtend sta ik in de sportschool te zweten! Ik merk langzaam wat verbetering van mijn conditie en spierkracht. Echter blijf ik helemaal leeggezogen aan energie na het sporten. De rest van de dag ben ik kapot. Jammer, want vroeger kreeg ik er juist energie van!

Pip kreeg een snuffelmat van vrienden van mijn vader en ze is helemaal fan! Snoepjes verstoppen en zoeken en er zelfs op slapen. Oh…en proberen de onderkant kapot te bijten…(grr)

In de middag eindeloos veel spelen…

En hoewel een pup heel veel tijd en energie kost is het zo gezellig! En ze is zo lief en leuk <3

Ik haal in de middag Saar weer op van school en ze zit onder de rode stift op haar gezicht en jas. Wat bleek nou? Een klasgenootje had haar met stift versierd. Echter ging het er niet meer zo makkelijk af…

Vrijdag

Bijna weekend! Vandaag een dagje ‘cadeautjes shoppen’ op de planning. Saar heeft morgen weer een kinderfeestje en we moeten nog iets leuks kopen. Mijn dag was verder niet zo heel goed, ik was vreselijk moe en we bleven de rest van de middag maar thuis. Helaas.

Wel was mijn lunch iets om blij van te worden! Spiegeleitjes met gerookte kipfilet in plaats van brood. Heerlijk!

We namen naast het cadeautje ook deze bril mee. Eigenlijk voor Pasen, maar altijd leuk. Oh en ook heel scheef.

Omdat ik zelf amper energie heb en Saar naar buiten wil, pak ik wat nieuwe stoepkrijt uit de kast die mijn schoonmoeder een tijd geleden opstuurde vanuit Amerika. Wat een mooie kleuren!

Terwijl Saar alle kleuren van de regenboog kleurt lees ik lekker de Linda. Het is een ingrijpende Linda, over kanker. Er staan hele heftige verhalen in en ik ben er stil van. Maar kan ook wel een beetje lachen om deze tekst.

‘Kindje wil je met mij spelen?’ Zo zie je goed hoe groot ze wordt!

Zaterdag

Vanmiddag heeft Saar weer een kinderfeestje (tot haar grote vreugd weer in Monkey Town!) maar eerst even ontbijten. Koffie en kwark met appel en granola.

Oh wat had ze het weer leuk!

Aan het eind van de middag haalden we een moe maar gelukkig meisje op die had genoten van het spelen, van patatjes eten en ijs…heerlijk!

Zondag

Omdat we tegenwoordig via Picnic boodschappen bestellen en laten bezorgen (no spon) hoeven we de deur niet meer uit voor de grote boodschappen! Dus we chillen eerst lekker in de ochtend en tussen de middag gaan we naar mijn vader voor een lekkere lunch met broodjes en kaasjes.

En mijn zus testte even haar nieuwe camera uit op Saar en Pip! Zo mooi.

En ik zette een vegetarisch weekmenu in elkaar voor komende week (week zonder vlees). Hopelijk bezorg ik je wat inspiratie als je van plan bent een week zonder vlees te houden! Hij staan inmiddels online.

En Pip wenst jullie een hele fijne nieuwe week toe!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

  • wat een fijne weekje zo te zien.
    Wat een mooie hond heb je.

    Beantwoorden

Write a comment