Kijk je mee?

Memory Lane. Photodiary 22-28 oktober.

Wat een fijne en volle week! Dit weekoverzicht staat dan ook bomvol foto’s. Zo genoten wij van de herfst, ging Saar kijken bij peuterdansen, werd de kleine mevrouw enorm verwend en aten we weer de lekkerste maaltijden.

Zondag

Vandaag was ‘kerk op schoot’, een hele korte kerkdienst voor baby’s en peuters. Er worden spelletjes gedaan, verhalen verteld en liedjes gezonden. Niet saai of streng, maar gewoon gezellig. Saar vindt het altijd heel erg leuk. En wanneer het afgelopen is even achter de grote piano kruipen. Helemaal leuk!

In de middag doen we de grote boodschappen en daarna chillen we heel hard. En Saar en ik spelen met Snapchat. Leuke faceswap of niet?

En tegen papa aan liggen als hij een dutje doet. Een echte zondag dus…

Saar gaat na het avondeten onder de douche en daarna vlechten we de haren in. Is een nieuwe gewoonte tegen knopen. Elke avond voor het slapen krijgt ze een paar vlechten en het scheelt enorm in borstelen!

Maandag

Vandaag is het een mooie herfstdag en na wat opstartproblemen van mama gaan we in de middag lekker naar buiten. Heerlijk met de step!

Sarah mag grotendeels bepalen welke kant we op gaan.

En….door!

Het liefst rijdt ze met de step door de bladeren, ook al gaat dat hartstikke stroef. Tussendoor maar even uitrusten. ‘Mama ik ga een tukkie doen’.

Fruit eten in een chill outfit wanneer we weer thuis zijn.

En daarna zet ik my little pony op en lig ik even horizontaal op de bank voordat ik naar de keuken ga om te koken.

Dinsdag

Goedemorgen vanuit huize B! Beer moest ook mee naar beneden. Hij is eerst de trap afgegooid om vervolgens aan tafel te worden gezet voor het ontbijt. Hij kreeg een sinaasappel.

Vandaag zouden we naar mijn schoonzusje gaan maar die is ziek, dus we plannen een lunch bij mijn ouders. Eerst nog even rustig aan doen in huis en een lekker luchtje in huis creeëren. Deze zijn de lekkerste, ik kocht ze vorig jaar.

We gaan met mijn ouders nog even langs een winkel voor nieuw sanitair. Sarah vindt meteen de speelhoek. Ze heeft er echt een neus voor geloof ik…

Na de lunch speelt Saar nog even bij mijn ouders. Ze heeft de verrekijker van opa gevonden en dat is natuurlijk helemaal geweldig!

Daarna gaan we weer naar huis en doen we het rustig aan samen. Aan het eind van de middag ga ik koken en ik maak boerenkool met worst. Uiteraard met augurk!

Na het eten gaan Saar en ik samen in bad. En voor je het weet is het alweer avond. Wel gezellig de kaarsjes weer aan!

Woensdag

Op de planning deze ochtend: spelen bij de buurjongen. Ze zijn bijna even oud en kunnen het heel goed met elkaar vinden, zo leuk!

Na het spelen een uitgehongerd kind voeden. Ze wilde gebakken ei met kipfilet en ik deed er wat fruit bij.

En ik maak een salade en bak er een tartaartje bij. Overdag eet ik eigenlijk nog steeds koolhydraat arm en dat bevalt mij prima!

Na een paar uur rust vertrekken Saar en ik naar de winkel voor wat boodschappen. We komen deze pop tegen en ik neem hem mee voor Saar. Ze wil elke dag ‘kuppen’ en geef liever niet mijn make-up aan haar. Nu kan ze zelf lekker knoeien! En trots dat ze was op haar creatie…

Ja het is ook prachtig geworden! Leco eat your hart out…

Na het avondeten is het weer tijd om haren te borstelen en te vlechten. Giorgio gebruikt zijn borstel en ze krijgt een soort afro.

Donderdag

Sarah wakker worden! Waar ben je? Elke ochtend ligt ze weer verstopt onder de dekens…

Saar breng ik om 10.00 naar de opvang en om 12.00 moet ik naar de psycholoog. Tussendoor douche ik lekker uitgebreid.

Eenmaal weer thuis geniet ik van een tijdschrift en deze goddelijke chocolade. Echt…de karamel druipt gewoon op je kin. Zo lekker! Mocht je in de gelegenheid zijn om hem mee te nemen…doen! Of niet, want daarna ben je verslaafd.

Nadat Sarah weer thuis is begin ik met koken en ik maak foto’s voor een recept. Het is tegenwoordig zo vroeg donker dat ik de daglicht lampen alweer nodig heb.

Saar in actie! Zie je al hoe donker het is? Het was hier 18.15!

Wij aten trouwens taco’s met gehakt. En voor een recept op de blog maakte ik taco saus. Het recept staat inmiddels al online!

Vrijdag

Voor mij was het een drukke week en dat merk ik enorm. Alles aan mijn lijf doet zeer en ik voel mij doodmoe. Vandaag doen we daarom ook niet zoveel. Lekker in pyjama filmpjes kijken en puzzels maken. Wel eerst mijn favoriete ontbijt!

En de postbode komt als geroepen! Er werden mooie pakketjes bezorgd voor Saar (thanks Hasbro!) en wel van My Litte Pony. Ze is helemaal idolaat van deze pony’s en kon haar geluk niet op. Alles moest uiteraard meteen worden uitgepakt en ze ging er direct mee spelen. Heerlijk!

Daarna is het even tijd om wat te eten en uiteraard even op de Pad voor een kwartiertje.

De rest van de dag is niet zo interessant, want we zijn echt lui geweest. Maar ook wel weer fijn want mijn lijf had het echt nodig. In de avond plof ik op de bank met The Voice en sushi. Dat was lang geleden!

Zaterdag

En weer word ik niet zo lekker wakker, nog steeds een soort ‘kater’. Deze week was toch teveel van het goede. Maar wel een leuk vooruitzicht vandaag: straks mogen we kijken naar een les peuterdansen! Kijken of Saar dat leuk vindt.

En of ze het leuk vond! Ze wil morgen weer, haha! Meteen inschrijven dus en volgende week zaterdag weer. Geweldig leuk!

Vrijdag kwam er een artikel online over het feit dat Saar vaak om een broertje of zusje vraagt. Ik kreeg ontzettend veel leuke en lieve reacties, ook op ons idee voor een ‘zusje’ voor Saar! Heb je het nog niet gelezen? Klik op de afbeelding om het artikel te lezen!

Vandaag (zondag) zullen we weer grote boodschappen doen en ik wil mijn kledingkast opruimen en uitmesten. Ook ga ik aan de slag voor een blogje voor de IC/FCIC. Vanavond brengen we Sarah weer naar mijn ouders voor een logeerpartijtje.

Nog een fijne zondag! Wat zijn jouw plannen?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment