Kijk je mee?

Memory Lane. Photodiary 20-26 mei.

Hehe! Eindelijk weer een weekoverzicht! Halverwege april deelde ik nog een Memory Lane en daarna even niet meer. Ik had er geen energie voor en was druk met Sarah en Pip. Er werd zelfs gevraagd of het allemaal wel goed ging hier, omdat het weekoverzicht werd gemist. Maar ‘we’ zijn weer terug met een bomvol weekoverzicht. Vorige week begon slecht met een nare val maar verliep verder goed!

Maandag

Afgelopen dagen waren pittig, want Giorgio was voor een paar dagen naar Curacao om wat met familie te regelen. Wij waren dus even alleen met drie dames in huis! Maandagochtend kwam hij weer thuis, net voordat Sarah naar school ging. En naast dat het fijn en leuk is dat hij er weer is, nam hij ook nog veel lekkers mee! Zijn moeder had een koffer vol uit Amerika meegenomen, met onder andere heel veel poptarts en veel mac&cheese!

Meteen na school even proeven! Dit zijn unicorn poptarts en die waren los verpakt in de koffer, dus een beetje gebroken hier en daar. Maar dat maakt voor de smaak niks uit!

Pip werd bijna dagelijks ingerold door Sarah als een soort wrap.

Omdat Giorgio vandaag weer thuiskwam en het een beetje een zooitje ongeregeld was aten we heel simpel. Ovenfrietjes, een hamburger en sla.

Gisteravond maakte ik trouwens voor Sarah pannenkoeken en ik at sla met biefstuk. Soort van balansen. Kun je trouwens zien dat ik een nieuwe telefoon heb? De camera is fantastisch!

Gister liet ik Pip spelen op het veld voor ons huis (is een soort voetbalkooi) en ze liep mij uit enthousiasme omver. Ik ben hard gevallen op mijn stuit en klapte mijn enkel dubbel. Ik heb er nog gewoon mee lopen voetballen en gelopen, maar aan het eind van de dag werd hij toch wel erg dik. Ook mijn stuitje is bont en blauw.

Dinsdag

Het leven gaat gewoon weer door. Zo kwam Giorgio terug van de andere kant van de wereld en zo is hij alweer aan de slag bij zijn nieuwe baan. En deze dames chillen op de bank nadat ik heb gesport. Met mijn voet ging het wel trouwens. Mijn stuitje daarentegen is echt flink gekneusd.

Soms als ik naar haar kijk dan lijkt het alsof ze binnen een paar minuten weer groter geworden is. Kijk nou wat een lange, wijze griet.

Zoete herinneringen…onze vakantie op Curacao twee jaar geleden. Of nou ja, bitterzoet, aangezien mijn moeder toen al een beetje wist dat alles flink mis was in haar lijf.

Na het eten snel douchen, toetje eten en haren kammen! We vlechten altijd het haar van Sarah na het douchen, dan scheelt knopen borstelen de volgende dag.

En slapen doen we met het slaapmasker dat papa kreeg in het vliegtuig.

Woensdag

Woensdagochtend zit ik al vroeg bij de huisarts voor de eczeemplek op mijn hand. Het is gewoon niet echt beter geworden na twee weken smeren. Terwijl ik wacht sla ik een tijdschrift open en bamm….ineens zie je dit artikel voor je. Wat herkenbaar!

Mijn plek is nog flink rood, breidt zich uit en jeukt. Ben benieuwd wat de huisarts zegt!

Volgens de huisarts moeten we met sterker geschut komen en daar zorgen deze zalven voor. Naast een hele sterke eczeemzalf krijg ik ook een anti-schimmel zalf mee voor het geval dat, omdat er een rode rand om de plek heen zit.

In de middag heb ik afgesproken met een vriendin om te gaan lunchen in het centrum. En Saar gaat gezellig mee. Zij bestelde een pizza-broodje. Nou ja broodJE….

En ik een salade met carpaccio…mmm!

Na het lunchen naar huis en wachten op Giorgio, want hij wil nog naar de opticien om een nieuwe bril uit te kiezen. Zijn oude bril is opgegeten door Pip (ja echt).

En omdat Saar ineens zo dol is op slaapmaskers kopen we een echte die lekkerder zit. Ze is nooit meer zonder gaan slapen!

Donderdag

Donderdagochtend was een beetje heftig. Ik besloot te sporten met mijn vader maar…er was geen koffie meer in huis. Help! Ik ga echt heel slecht op geen koffie in de ochtend en zeker als ik ga sporten. Als een kip zonder kop heb ik gesport en daarna als een gek door naar de supermarkt. Kom hier koffie!

Na een paar koffie (heerlijk!) ga ik de keuken een beetje poetsen met dit lekker ruikend spulletje. Niet gesponsord, zelf gekocht en hij ruikt heerlijk alleen de geur blijft niet echt hangen.

En er kwam een vrolijk en leuk perspakketje binnen, namelijk van Toilet Tapes. Een duurzaam toiletblok met minder plastic en vrolijke designs en geuren. Tof!

En deze dame van 7 maanden heeft nog steeds puppy ogen.

Makkelijk maaltje in de avond: pasta met gerookte zalm, kookroom, kaas en left over groenten. Ziet er niet uit maar is super lekker en makkelijk.

Vrijdag

Saar speelt na schooltijd bij een vriendinnetje en ik haal haar op met nog bruinere benen! Het gaat zo snel bij haar dat bijkleuren, ook al smeren we haar goed in. Oh en die lange benen…

Dat was vijf jaar geleden wel anders, haha!

Vandaag ontdekte ik ook dat Pip haar oog een mooi spiegeltje is <3

In de ochtend als we beneden komen, na schooltijd, voor het slapen…deze twee knuffelen heel wat af samen.

Zaterdag

Weekend! Vandaag een dag vol plannen, morgen lekker niks. We beginnen de dag met een slof minder in ons assortiment. Oh en zie je de poten van de buffetkast en die hap uit de muur? Juist…;)

In de middag rijden we naar de begraafplaats waar mijn moeder ligt. De kinderen plukken altijd verse bloemen als we er zijn, om ze bij het graf te leggen.

Mooi geworden he mam?

Daarna schuiven we bij mijn vader aan tafel voor een mini rijsttafel met heerlijke nasi, sate en rendang. Allemaal zelfgemaakt door die pap van mij!

Zondag

En vandaag doen we helemaal niks en hangen we de hele dag in pyjama. En ik ben blij met de plek om mijn hand die nu eindelijk rustiger wordt!

Nog een geluksmomentje: deze moisturizer! Mijn schoonvader nam deze mee uit Amerika (naast al die Mac en Cheese) en het is een volledig dekkende moisturizer met spf 50! En hij is heel fijn kan ik je vertellen.

Tja en met al die pakken Mac and Cheese moet je natuurlijk wel dooreten. En dus was dit ons avondeten! Mmm.

Nog negen pakken te gaan, haha.

Gek doen met baas. ‘Wat is dat voor een rood ding wat uit je mond komt baas?’

Tot zover onze week! Ik wens jullie een heerlijk lang weekend toe en als je toch moet werken, succes!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

Write a comment