Kijk je mee? Random

Memory Lane. Photodiary 18-24 maart.

Het eerste kinderfeestje, een ijsje in de zon, een heerlijke middag in Drenthe en nog veel meer…Onze week was fijn en best gevuld! Kijk je weer mee? Veel plezier met lezen!

Maandag

Maandag ruim ik de keuken een beetje op en wandel ik na het schrijven van een blogje lekker met Pip. Tijdens het opruimen kwam ik dit boek weer tegen, een ‘oudje’ van de Allerhande met hartige taarten en pizza’s. Blijft een favoriet boek!

Deze dame hier ligt het liefst in haar bench of op haar (schone) plasmatjes bij de deur. Tja.

Hier moest er gespeeld worden, duidelijker kan niet.

Voor het avondeten doen we lekker makkelijk: macaroni met ham en kaas! En een nieuwe week betekent ook nieuwe weekboodschappen. Die laten we tegenwoordig door Picnic bezorgen, ideaal.

En ik plaatste op Instagram een heerlijke winactie van Therme. Je weet wel, dat merk met al die heerlijke producten voor in je badkamer! Ik mocht een Finn sauna pakket weggeven en naast het weggeven is het zelf gebruiken ook absoluut geen straf. Zo heerlijk!

Dinsdag

Dinsdagochtend is het weer tijd om te sporten. Daarna slaap ik even 1,5 uur en in de middag wanneer Saar weer thuiskomt spelen we een potje Wie is het?

De Wie is het is duidelijk gemoderniseerd (helemaal super!) maar ik weet nu niet of Noor een man of een vrouw is?

Saar en ik gingen naar de dierenwinkel voor een ontwormingskuur voor Pip en deze lekkere shampoo voor puppies. Deze ruikt naar Zwitsal!

Minder leuk: we vonden een dood baby vogeltje in de tuin. Het is nog veel te vroeg voor baby’tjes beste mama duif! Saar vond het onwijs interessant om eens te zien.

Woensdag

Woensdag was het nog een keer feest! Want vandaag is het tijd voor een eerste kinderfeestje van Saar. Ze had er zoveel zin in en het was zo gezellig! We aten allemaal lekkere dingen, gingen spijkerpoepen en koekhappen en deden een hilarisch slagroomspel die Saar kreeg van een vriendinnetje. Oh, en natuurlijk een snoepzakje voor thuis!

Ja ook ik was de lul…

Limonade, allemaal lekkers en wafels versieren!

Deze foto zegt genoeg hoeveel plezier ze hadden!

Ook opa bleef niet bespaard. Giorgio ging met Pip naar het huis van mijn vader, anders was het veel te druk voor Pip.

Mmmm ‘zoveel snoep mama dit is mijn leukste dag ooit’.

En wat was het leuk en wat is ze verwend!

Donderdag

Donderdagochtend weer sporten! En daarna een dutje om bij te komen van gister. Pip wordt trouwens al zo groot dat ze echt overal bij kan, zelf de eettafel. En ja, onze bench is een soort opslagplaats geworden…

Pip was vandaag niet helemaal lekker. Ze had last van haar tanden (het is ook net een kind) en werd misselijk van het bloed in haar mond. Maar na een tijdje is er dan toch echt weer een tand uit!

Ja, ook wij sparen de plaatjes van de Albert Heijnen zoals verwacht wil Saar overal en nergens kriebelbeestjes plakken.

Ze zijn wel heel mooi en echt!

Vrijdag

Na een ochtend school gaan wij op de fiets richting de kinderboerderij en speeltuin. Wat is het heerlijk!

Bij mooi weer en weekend hoort een ijsje.

Daarna fietsen we door naar mijn vader voor wat drinken en Saar speelt bij de vijver met kikkers. Op deze foto is ze net Giorgio!

Met opa samen kikkers roepen en tellen…

Vandaag kwam er een Instagram review op mijn Instagram online, namelijk van het serum van Mineral Cosmetics. Ik kreeg het opgestuurd en het bevat mineralen uit de dode zee en onder andere hyaluronzuur. Het is natuurlijk en zorgt voor een strakkere, stevigere en vollere huid. Ik vind het een heel fijn serum welke zorgt voor een mooie glow. Trekt snel in en is fijn in gebruik! Wel heb ik nu het nog koud is een rijke verzorging nodig voor erbij, maar straks in de zomer is dit serum al voldoende!

Na kikkers plagen ging Saar nog even met mijn vader mee naar het centrum en ik ging alvast naar huis om te koken. Kijk hoe lang haar benen al zijn!

Zaterdag

Weekend! Vandaag doen we lekker weinig en alleen waar we zin in hebben. Oh, en Pip ging voor het eerst onder de douche en ze vond het lekker!

Ze is heel lief en aandoenlijk, maar soms…

Ook papa was de pineut en moest van Saar het spel uitproberen met slagroom.

Vanavond aten we lasagne! Beat this Honig!

De ovenhandschoenen zijn trouwens van Heel Holland Bakt en echt de beste die ik ooit heb gekocht. Super dik, hittebestendig en anti-slip!

Daarna ga ik aan de slag met mijn wekelijkse ‘groot onderhoud’ zoals ik dat altijd noem. Ik kreeg afgelopen week een prachtig pakket van Bondi Sands binnen met drie fantastische producten: een self tanning dry-oil, een zelfbruinende bodymilk en een zogenaamde ‘self tan eraser’ waarmee je je tan weer makkelijk kunt verwijderen.

Ik was al bekend met de self-tanning mousse van Bondi Sands (een enorme aanrader!) maar deze drie producten zijn nieuw. Dus lekker teksten! Na het douchen en het scrubben probeerde ik de dry oil uit. Een self tanning oil die je niet hoeft af te spoelen (zoals wel het geval is bij de mousse) en absoluut niet vet is. Met de handschoen gaat het heel snel en makkelijk.

Het enige nadeel van de tanning oil vond ik het spuitje op de fles, want met 1 hand in een handschoen en 1 hand om de fles te bedienen was soms wat lastig. Maar dat is dan ook het enige ‘minpuntje’ wat ik bij de dry oil heb. De substantie, de geur en het resultaat…allemaal top!

De bodymilk is voor dagelijks gebruik en ruikt eveneens heerlijk naar cacaoboter. Ideaal om je kleurtje makkelijk te onderhouden! En wanneer je je kleurtje er weer af wil hebben (door omstandigheden, of omdat het toch anders heeft uitgepakt dan je zou willen), ‘veeg’ je het zo weer uit met de self tan eraser. Een milde cleanser die werkt als een soort ‘gum’.

Mijn spierwitte benen met vlekken door de Lupus kunnen wel een beetje zon gebruiken. Geen echte zon, want daar mag ik niet meer in. Daarom ben ik zo blij en dankbaar voor selftanning producten! Op mijn been (hier links) bracht ik de dry-oil tan aan en in no time heb je een natuurlijk resultaat. Je hoeft het niet af te spoelen en je kunt meteen je kleding weer aan.

Even van de andere kant. Mijn been rechts heeft een kleurtje gekregen, links niet. Het is mooi subtiel geworden en heel natuurlijk. Niks geen oranje kleur, maar een natuurlijk tintje bruin. Mijn melkflessen zijn net wat minder wit en mijn vlekken vallen zo ook minder op. Fijn!

Zondag

Vandaag hebben we een feestje bij mijn oom en tante in Drenthe! Eerst mijn gezicht maar eens fatsoeneren. Dit zijn mijn huidige favorieten: Estee Lauder, Laura Mercier, Benefit en L’oreal!

Mijn oom en tante wonen in Borger en bijna naast de Hunebedden!

Hartstikke cool om er op te klimmen natuurlijk.

Daarna soep met een heerlijke borrelplank. Wat waren die hapjes lekker!

En op de terugweg deze mooie zonsondergang. Het einde van een hele fijne dag!

Ik wens jullie een fijne en vooral zonnige, droge week toe!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

  • Die foto’s van het slagroomspel zijn echt heel leuk!

    Beantwoorden

Write a comment