Kijk je mee? Lifestyle

Memory Lane. Photodiary 11-18 november

Zo, dat is weer even geleden! Op de een of andere manier mis ik soms wat inspiratie en zin om een weekoverzicht in elkaar te zetten. Maar het blijft ook leuk om te doen en het wordt gemist. Hierbij weer een kersvers weekoverzicht met Sint Maarten, leuke pakketjes en natuurlijk de intocht van Sinterklaas!

Maandag

Het is Sint Maarten vandaag! Maar eerst moet Sarah gewoon naar school en zoals elke dag doordeweek maak ik mij op aan de eettafel terwijl Saar haar broodje eet. Deze producten gebruik ik elke dag trouwens!

Na het eten is het tijd om langs de deuren te gaan voor Sint Maarten. Sarah combineert het graag met Halloween en wil als zombie langs de deuren. Inclusief verscheurde kleding en schmink.

Na twee blokjes zijn we het een beetje zat (het regent) en vertrekken we weer richting huis. De buit valt niet tegen!

Beste vriendjes voor altijd: Pip en Saar.

Dinsdag

Het wordt nu echt herfst buiten en de bomen zijn zo mooi gekleurd. Ik kan hier echt van genieten!

Na het sporten ga ik aan de slag met een blog en er komt even later een pakketje voor Sarah. Een pop waarvan het haar groeit en wat je kunt knippen. Tevens een gepersonaliseerd koffertje, hoe leuk!

Het is de Baby Alive en bevat heel veel leuke accessoires voor het haar!

De herfst is prachtig, maar het is ook het begin van het elke dag koud hebben en verkleumd zijn tot op het bot. Helemaal nu ik ben afgevallen. Veel warme thee dan maar!

Woensdag

Woensdag is een korte schooldag voor Sarah dus in de ochtend kan ik nog even wat voor mijzelf doen. Of helemaal niks en gewoon knuffelen met Pip. Ze komt elke ochtend wel bij mij liggen.

In de avond maak ik een recept van de Allerhande. Rosti met vis en spinazieuit de oven!

Eigenlijk moest er losse rosti op, maar met deze rondjes ging het ook prima. Het was heel erg lekker!

En er kwam een pakketje binnen: het ziekenhuis van Playmobil. Sarah had geld van opa gekregen en koos dit uit. Hoe geweldig leuk!

Donderdag

Morning! Weer een mooie dag met een nog mooiere zonsopkomst. Nadat ik Sarah heb weggebracht naar school ga ik een uurtje sporten.

En daarna….het ziekenhuis in elkaar zetten! Ik had beloofd aan Saar dat wanneer ze uit school is, het ziekenhuis klaar is.

Het was een paar uur werk maar dan heb je ook wat! Zo onwijs veel details.

Sarah speelde uiteraard de rest van de middag boven met het ziekenhuis. En ik bereid het eten voor: taco’s met gehakt!

Vrijdag

Bijna weekend! Op vrijdagochtend deed ik weinig, behalve lekker Netflix kijken. Op dit moment volg ik Working Moms…geweldig! Voordat Saar naar school ging zorgde ze nog even voor Pip en gaf haar een kussen.

In de middag slaap ik even en haal ik Sarah op van zwemles. Daarna…pannenkoeken! Ik neem overigens 1 pannenkoek, in plaats van drie vroeger.

In plaats daarvan eet ik er een salade bij met biefstuk. Balans is the key, in alles!

Och kijk nou hoe Pip bij Sarah is gaan zitten!

Zaterdag

Weekend! Sarah mocht gisteravond laat opblijven dus we slapen lekker uit. Vanmiddag gaan we naar de intocht van Sinterklaas in Wageningen. Maar eerst nog heerlijk chillen in pyjama. Sarah is meer en meer bezig met letters en woorden en wilde Barbie schrijven.

Daarna wilde ze mijn make-up doen en zichzelf ook opmaken. Overal glitters en vettigheid, maar leuk dat het is!

Na een flinke douchebeurt in de auto richting de kade in Wageningen! Het was er behoorlijk druk maar we hadden een prima plekje.

Jaaaaa daar komt ie!

Na handenvol pepernoten en de intocht te hebben gezien doen we nog even boodschappen.

En ik maak als lunch heerlijke wentelteefjes met aardbeienjam en aardbeien. Zo lekker!

Zondag

Zondag: geen wekker en in de middag lunchen bij mijn vader. Mijn vader heeft onlangs de zolder opgeruimd en verzamelde een doos vol spullen van mij vroeger. Onder andere deze agenda uit 2 VWO kwam tevoorschijn. Hilarisch! En ja ik had een hiphop agenda. Ik was toen al helemaal weg van Tupac.

Mijn cijferlijst. Nogal wisselend, haha. Ik was heek goed in talen en minder in bijvoorbeeld Wiskunde.

En mijn rooster in het tweede jaar! Zo leuk om dit terug te lezen, evenals alle tekst wat klasgenoten in mijn agenda hebben geschreven.

Saar kreeg een growing unicorn in haar schoen gisteravond. Dit ei leg je in het water en na drie dagen komt er een Unicorn uit!

Sarah is een echte dame, zo blijkt maar weer. Ze wilde haar teennagels weer gelakt hebben en deed haar grote teen zelf.

Nog meer liefde!

En de rest van de zondag draaiden we wasjes, ruimden we wat op en lagen we lekker te luieren op de bank.

Ik wens jullie een hele goede week toe!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment