Kijk je mee?

Memory Lane. Photodiary 1-7 juli.

De eerste week van juli ligt alweer achter ons! Het was best een fijne week met een paar minder leuke dingen. Zo moest Pip onder narcose bij de dierenarts en moest ik weer bloedverdunners gaan spuiten. Maar al met al weer genoeg lichtpuntjes!

Maandag

Elke maandagochtend moet ik een meisje wakker maken uit een diepe slaap. En in het weekend….juist. Klaar voor een nieuwe week Saar? Nog heel even en dan is het vakantie!

Wanneer ik Saar naar school heb gebracht kruip ik achter de laptop met een kopje koffie. Heerlijk!

De pop die Pip afgelopen week kreeg is nog steeds niet kapot. Het is meer haar knuffel geworden waar ze heerlijk mee kan slapen en spelen. Grappig!

Maandagavond is het tijd voor tomaten-groentesoep met ballen en stokbrood. Sarah vindt soep ook altijd heel erg lekker.

Dinsdag

Dinsdagochtend ben ik wederom bij de sportschool te vinden en daarna rij ik langs de winkel voor een nieuwe allesreiniger en ik kwam deze vrolijke fles tegen. Fijn merk, lekkere geur!

Saar is inmiddels weer thuis van school en wil weer eens met Bunchems spelen. Ik schreef er ooit een artikel over en toen we op voorbeelden gingen Googlen kwamen we mijn foto tegen! Hier maakt Saar dus mijn creatie na, haha!

Deze twee. Waar Saar is is Pip en andersom…

Oeh, pakketjes! En deze is wel heel erg leuk en mooi. L’oreal heeft nieuwe BB creams gelanceerd en daarbij ook nog extra producten voor een mooie glow. Ideaal voor de zomer, op vakantie of gewoon elke dag!

Het avondeten is simpel maar heel lekker: pasta met gerookte zalm en sperziebonen.

Woensdag

Woensdagochtend is het eerst tijd voor afscheidsknuffel met Pip om daarna naar school te gaan. Ik fiets door naar de Trombosedienst om na een maand weer mijn bloed te laten controleren.

Helaas is mijn bloed weer veel te dik en moet ik gaan bijspuiten met bloedverdunners. Ik baal elke keer als een stekker als ik zo schommel met mijn waardes en helemaal zo vlak voor de vakantie. In het ergste geval moet ik in Frankrijk mijn bloed laten controleren.

Maar hey, ik heb vandaag wel 12,000 stappen gezet!

Mijn vader komt gezellig eten en ik maak een hartige taart met ham, kaas en broccoli. Het recept deelde ik op Instagram en is terug te zien via de ‘highlights’.

Ja

Voordat Saar naar bed gaat ‘brengt’ ze Pip ook naar bed met een kussen en haar knuffel. En ze viel serieus zo in slaap. Oh, het kussen zit dankzij Saar haar toetje onder de yoghurtvlekken. That’s life, hup in de was.

Donderdag

Ja goedemorgen! Het sporten ging voor geen meter, dat heb je weleens. Ik kon deze filter dan ook wel gebruiken.

Saar vindt de filters op Snapchat geweldig. Ik twijfel echter over dit kapsel.

Hebben jullie ze ook al weer gegeten? Kersen? Heerlijk zijn ze nu en ik eet zo een bakje op. Nu nog wachten op pitloze kersen 😉

Het kluiven aan meubelen is deze week niet meer gebeurt! Sinds we Pip elke dag een stuk hout of een stok geven (zonder splinters, no worrie) en de hoeken van meubels bespuiten met tea tree oil blijft ze er vanaf!

Vrijdag

Vrijdag was niet echt mijn geluksdag. De kwark viel met de opening naar beneden, zonder de deksel op de grond. Ook goedemorgen!

Pip is vanaf dinsdagavond na een rondje flink aan het niezen. Omdat ze begon met niezen na het lopen in struiken met grasaren denkt de dierenarts dat er misschien nog een stukje in haar neus zit. Grasaren werken als een soort weerhaak, ze kunnen er wel in maar niet uit. Dus we brachten (weer) een bezoekje aan de dierenarts.

En we moesten Pip helaas achterlaten om haar neus onder narcose te kunnen bekijken. Wat een gedoe! Sarah vond het maar raar en riep toen we naar huis gingen ‘ik ga je missen Pip’.

En omdat het bezoekje niet zo leuk was vrolijken wij onszelf op met een ijsje. Opa trakteert, mmm!

In de avond mag Pip weer naar huis en ze is nog lekker duf. In haar neus zat geen grasaar meer, die heeft ze er waarschijnlijk al uitgeniest. Wel was haar neusgat flink geïrriteerd.

Sarah maakte een bedje klaar voor Pip en was heel erg zorgzaam. Oh en die troep op de bench…een bench is ook altijd een soort ‘opslagplek’ voor rommel. Vast herkenbaar voor andere bench-eigenaren 😉

Zaterdag

Weekend! Dit meisje is toe aan weekend en een beetje aan vakantie. Ze is wat moe, verkouden en heeft ontstoken ogen. Maar ze blijft een lolbroek en is hier ‘een doos’.

En we zetten het bedje op voor Pip die we kochten bij de Lidl. Ideaal voor in de tuin en/of de camping. Mooi ding!

Dit vond ze minder geschikt zoals je kunt zien. ‘Kijk mama Pip is ook een doos’. Die blik van Pip….haha!

Zaterdagavond scroll ik lekker op Funda en ik kom een foto tegen van mijn studentenhuis waar ik vroeger woonde! Hij is niet te koop, maar stond bij een ander huis op de foto die wel te koop stond. Hier woonde ik dus jaren als student!

Avondeten: rijst met leftover groenten en kip madras van Conimex zonder Conimex. Recept komt morgen!

Zondag

Na een beetje uitgeslapen te hebben maak ik een ontbijtje voor Saar. Ze heeft geen zin in brood en ik maak havermoutpannenkoekjes met appel, honing en kaneel.

Daarna wasjes draaien en ondertussen even een stukje wandelen hier om de hoek, bij Hoekelum!

Heel mooi en rustig hier!

Na de wandeling met Pip halen we een lunch bij de Albert Heijn en Saar mocht haar lunch kiezen. Niet verrassend 😉

Saar verveelde zich in de middag en mocht even achter mijn make-up tafel zitten. Dit was het resultaat…

Avondeten: een vegetarische burger met snijboontjes en ovenfrietjes! Was benieuwd naar deze.

En ik moet zeggen: echt niet slecht! Het zal geen standaart vervanger worden voor een hamburger maar het kan er zeker mee door. Goede structuur, geur is heel goed en smaak is goed. Mis echter wel een grillsmaak of rooksmaak.

We hebben dus een heerlijk weekend en een fijne week gehad! Ik wens jullie een heerlijke nieuwe week toe!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

  • Die hamburger echt jammie, en op de bbq en je hebt de rooksmaak er ook bij.

    Beantwoorden

Write a comment