Random

Memory Lane. Photodiary 1-7 april.

Vorige week kwam er geen photodiary online. Niet dat de week niet interessant genoeg was, maar simpelweg omdat ik teveel energie had verstookt in het weekend waardoor ik echt een paar dagen moest bijslapen. Afgelopen week ging beter en wat genoten we van het lentezonnetje!

Maandag

Heel even een terugblik naar zondag, aangezien ik op deze maandag voornamelijk in bed lag om bij te slapen. Gister waren we op uitnodiging van het Concertgebouw in Amsterdam naar de musical van Assepoester! We waren een paar minuten te laat (welkom in Amsterdam) maar nog zeker optijd om te genieten van de voorstelling.

Er volgt nog een blog over onze ervaring, want het was bijzonder! Het verhaal van Assepoester met een orkest op de achtergrond. En dan heb ik het nog niet eens over het prachtige gebouw en de mooie zaal waarin we zaten.

En als je dan toch in Amsterdam bent…dan ga je even de stad in! En we kregen trek, dus doken een leuk tentje in om te lunchen. Ik had de lekkerste ceasar salade ooit.

In het centrum doken we de Lush in en een geweldig leuk snoepwinkeltje. Bij de Lush koos Sarah een aantal bruisballen uit, want die van ons waren toch echt op!

Bij het snoepwinkeltje namen we onder andere Poptarts mee en deze candy corn snoepjes, waar Giorgio goede herinneringen aan heeft!

Na een dagje Amsterdam maakte ik een hele makkelijke ovenschotel: met bloemkool, aardappelschijfjes, gehakt, kerrie en kaassaus.

Dinsdag

Dinsdagochtend ging ik weer sporten, maar echt veel energie had ik niet. Afgelopen weekend ben ik ver, heel ver over mijn grens gegaan door op pad te gaan en dingen te ondernemen terwijl ik al geen energie meer had. Alles aan mijn lijf deed zeer, ik had een onregelmatige hartslag en veel hoofdpijn. Niet meer doen dus!

Dit fijne en lekkere pakketje van Therme met de Home collectie maakte mijn dag wel weer een beetje goed! Geurkaars, geurstokjes en roomspray in de heerlijke Hammam geur.

Waar dit ineens vandaan komt weet ik niet, maar ik kreeg ineens gekke bultjes op mijn hand. Soms zijn het blaasjes gevuld met vocht, soms zijn ze plat. En het jeukt op sommige momenten enorm!

Tja, op 1 april horen grappen! Ik deelde op Instastories dat ik wat ingrepen onderging in Arnhem. Sommige volgers reageerden geschokt, maar de meesten hadden al snel door dat het 1 april was 😉

En deze dame stopt niet met groeien…en kan inmiddels overal bij.

Terwijl ik wat foto’s voor de blog maak zet ik Pip ook op de foto. Echt, die ogen <3

Woensdag

Woensdag leek ik weer een beetje de oude en na het wegbrengen van Saar en bloedprikken ging ik aan de slag met een artikel voor de blog. Saar is woensdagmiddag vrij en ging heerlijk spelen bij een vriendje. Ik dook einde van de ochtend nog even mijn bed in.

Toen Saar weer thuis was had ze mij gemist, dat was wel duidelijk.

En Pip ook. Dit was zo’n lief gezicht. Saar sloeg zelf een arm over Pip heen die naar buiten aan het kijken was. Dikke vriendjes deze!

Oh….het avondeten was een beetje pittig. Ze eet het zeker wel met smaak (Antilliaanse genen) maar moet daarna echt even blussen, haha. En let niet op de troep in de keuken, dit was na het koken…

Ik slaagde er in om iets bijzonders uit een komkommer te laten groeien. Hij lag in de koelkast en hoewel ik heel goed probeer te letten op houdbaarheid had deze komkommer toch de kans gekregen om te muteren.

Ik kocht voor Pip bij de Action een nieuw touw. Ze is er enorm blij mee!

Donderdag

Donderdagochtend was het weer tijd om te sporten! Dit keer met iets meer energie dan dinsdag gelukkig. Bizar hoeveel dagen ik nodig had om weer een beetje de oude te worden. Na het sporten even koffie op de bank met deze dame.

Wanneer Saar uit school komt moeten ook zij even knuffelen. Saar had trouwens gel in haar haren omdat ze kappertje had gespeeld op school. Grappig, want door de gel kreeg ze allemaal kleine krulletjes!

En met mijn huiduitslag gaat het niet veel beter. Ik vroeg naar ervaringen van mensen op Instagram en de antwoorden varieerden van eczeem tot schurft en van gordelroos tot een allergische reactie. Ik wacht nog even af of het vanzelf over gaat en anders volgende week even naar de huisarts.

Het lukte mij om een beetje schoon te maken beneden en bij een schoon huis horen nieuwe geurstokjes! Deze is uit de home collectie van Therme en ruiken heel erg lekker! Ook aan het ontwerp is gedacht. Houd mijn social media in de gaten (Instagram) want ik mag ook een set met geurkaars, geurstokjes en homespray weggeven!

Vrijdag

Tussenstand hand: enorm veel jeuk! Moeilijk om er van af te blijven…

Wat zeg je? Is het bijna weekend?

Ik maakte in de ochtend nog een recept voor de kip sweet-onion salade van Johma. Heel erg geslaagd en helemaal niet moeilijk. Hij staat inmiddels online!

Saar is uit school en wacht op opa en neefje Thijs om te worden opgehaald voor een logeerpartij!

Het plan was om gewoon te koken, maar bij het openen van kipgehakt bleek deze niet meer lekker te ruiken. Jammer, maar we moesten sushi bestellen! Helaas! Haha, het was heerlijk en heel lang geleden.

Zaterdag

Ze zijn er weer: Hollandse aarbeien! Vorig jaar hebben we werkelijk de hele zomer elke dag aardbeien gegeten, heerlijk! Saar had ze enorm gemist.

Vandaag op de planning: even naar het centrum en vanmiddag op bezoek bij een vriendinnetje. Ik neem voor haar een leuke kaarsenhouder mee, van staal.

Saar speelt gezellig met het zoontje van mijn vriendin en wij zitten lekker aan de koffie!

Eenmaal thuis ga ik aan de slag met het maken van risotto. Deze leuke verpakking van risotto had ik nog nooit eerder gezien. Wij bestelden deze risotto bij Picnic en het is hele goede risottorijst!

Lekker met kipgehaktballetjes (nieuw kipgehakt gekocht;)) en wat parmezaanse kaas.

Na het eten gaan wij zoals elke zaterdagavond heerlijk in bad! Saar koos een van haar nieuwe bruisballen en deze maakte het water heel erg geel. Het leek wel sinaasappelsap!

En in de avond viel deze folder in de bus. Nogal bijzonder omdat het waarschijnlijk een folder van vorig jaar is. Of het was een misdruk. Mocht het vanwege het milieu zo gedaan zijn dan vind ik het goed, maar anders is het echt een giller…

Zondag

Oh wat wordt het vandaag mooi en warm! Op de planning vandaag even naar Arnhem om te winkelen en wandelen met Pip. Maar eerst ontbijten met poptarts, gewoon omdat het kan.

Mijn hand wordt er ondertussen niet beter op.

En ik smeer dit er maar braaf op in de hoop dat het wat doet.

Voor vertrek naar Arnhem: even Saar haar haren doen. Ik doe er de laatste tijd Biosilk doorheen, ruikt zo lekker!

In Arnhem past Giorgio een paar broeken en truien. En de dames vermaken zich met een spiegel.

Op een mooie zonnige dag hoort een ijsje!

Nadat we terug zijn uit Arnhem halen we Pip op om een stukje te wandelen in het bos om de begraafplaats heen waar mijn moeder ligt. Saar wilde graag weer naar de begraafplaats van oma en Pip kennis laten maken met oma <3

‘Kijk Pip, hier ligt mijn oma’.

Daarna chillen we thuis op de bank. Je ziet Pip denken ‘bemoei je niet met ons wij liggen hier prima’…

En zondagavond doen we ook helemaal niks, heerlijk! De komende week belooft net zo zonnig te worden dus daar gaan we enorm van genieten. Ik wens jullie een fijne nieuwe week!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

  • Je hand is mogelijk dyshidrotisch eczeem. Heb ik ook gehad. Ff googelen.

    Beantwoorden

Write a comment